belki degaj dan atcaktın
belki auttan atcaktın![]()
belki degaj dan atcaktın
belki auttan atcaktın![]()
Çağrı
acelesi yok abi.. okullar 17 eylülde açılıyor.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ohoo arkadaslar söleim bu is yine yatacak ve bu topic dee dierlerinde oldugu gibi forumun karanlik sayfalarina dogru inecek![]()
Biz zaten sık sık görüşüyoruz..Eylülde bi organizasyon kesin olur..topiksiz buluşmamız çoook..
şimdilik bu iptal.
ya niye iptal bi maç yapsak fena olmazdı bende bu aralar boştum yaz okulu bitti okulda 24 eylülde açılıcak
bu hafta sonu olamazmı?
zor be emre..
evt ya bu hafta sonu olsun
hatta belki ben bile bakarım halı sahaya![]()
Bu hafta içi bir maç yaparsanız bende katılırım.![]()
serhat...
kaybol!
![]()
Neyse canım olmazsa biz üniversiteliler 16sından sonra yaparız.
Eren sana ''Biz biz üniversiteliyiz biz biz biz üniversiteliyiz'' şarkısını armağan ediyorum.![]()
ooollluumm ben istediğim zaman okuldan kaçarım rahat ol sen
yücel çok özlemiş zaten seni..
Yücel gitsin İzmir'ine zaten tam kendine göre bir kente düştü ancak İzmirli kızlar hakkından gelir onun.![]()
Ay mı? Ben bu siteyi tanıdığımdan beri bu konu güncelliğini koruyor.![]()
So what?
Saike
MSNsi sizde ekliyse ve iletilerine bakıyorsanız sadece o pozisyondan olmadıgını rahatlıkla anlarsınız.![]()
serhat olum var ya bıyıklarını tek tek yolcam senin cımbızla...tosunum çabalama boşuna sakız olduk adamın ağzına ya...
Maç yaplıdı mı bende oynayım![]()
Beyler maçı bu cumartesine ayarlayalım o zaman.benim iş bi hafta sonra.hadi yalan olmasın bu iş de biraz ter atalım.şişli-beşiktaş-etiler-m.köy tarafında oturan veya o tarafa rahat gidecek olan biri varsa ayarlasın sahayı.kesin gelecek olanlar bana pm(öm) atsın derhal.profil bildirsin isim-yaş-boy-mevki-tanım.hadi beyler olacak bu maç
E abi senin elinde ne işi vardı orda ama.. Fotoğraf çekildikten sonra oraya gitse neysede birde kalkıp o fotoğrafı TSİ'ye koyuyorsun.. Serhat'a direk malzeme.. Gelde dalga geç diye davet ediyorsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ad: Alican
Soyad: Eren
Mevkii: Sağ açık, forvet
Boy: En son 1.57.
Tanım. acayip muz orta açarımAranızda tıfıl boyla ezilmeye geliyorum
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
gelirdim aslinda.cumartesi gunu doluyum ama ne yazik ki.
not:manyak sol beklik yaparim,tazi gibi kosarim,defansi motive ederim,ayaga yavas kayar,tereyagdan kil ceker gibi onundeki topu kaparim.uzaktan manyak gomerim.aglatirim.bu yasta kaleci ABANMA YAA diye bagirabilir en iyisi de gelmemem zaten
Ekleme:Boyum yasimin ortalamasinda.biraz ustunde diyelim.bikac yila 1.90 planliyorum :F
Yücel abi merhaba..
Ben M.köy'de oturuyorum.
Maça alınır mıyım acaba?
boy:1.61
Mevki:fark eylemez her yerde oynarım
tanım:Manyak şut çekerim.Küçük boyumla ezilebilirim ancak![]()
Cumartesi süper olur. Bu kez bende gelmeye kararlıyım. Ayrıca semt olarak Beşiktaş olursa daha iyi olur. Etiler tarafını falan ayarlarsanız, şimdi karşıya geç ordan tekrar minibüse falan bin zor iş. Malum bizide düşünün asyadan geliyoruz.
Profil bilgilerimi ÖM olarak attım.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bana da atsanaProfil bilgilerimi ÖM olarak attım.![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hehe bu maç olmaz.![]()
Cumartesi müsait olursam gelicem. Ama her iki tarafta da oynamicam
Ad : Çağrı
Soyad : Zorkol
Kilo : 111
Boy : 1.83
Mevki : Kolpa Hakem
Yalnız tekrar söliyeyim müsait olursam gelebilirim. O zaten cuma gününden beli olur.
Maçı 8 Eylül Cumartesi'ne ayarlamadığınız sürece hergün boşum. 8 Eylül'de Şebnem Ferah konseri var. Ve sabahtan akşama programımızı yaptık arkadaşlarla.
Birde maçın illa haftasonu olması şart mı? Hepimiz tatildeyiz sonuçta.![]()