yasli olmasi kotu ama premier ligde kritik goller atti...
yasli olmasi kotu ama premier ligde kritik goller atti...
nonda ile ilgili fikrimi ona ödenecek paradan sonra söyleyecegim..çünkü 30 yaşında bir oyuncu ve çok yüksek bir fiyat almaması gerekir..
nonda iş yapar ....
uA dan alıntı 34 yasındaki bir abimiz acıklama yaptı....
Cok iyi bir Oyuncu oldugunu söylüyorlar.
Ve Galatasaray alirsa iyi transfer yapar diyorlar.
Roma taraftari arkadasima sordum.
SU an tam olarak hazir dedi, ve kendisi sakatliktan tam kurtulmus ve cok iyi duruma gelmis.
Insallah aliriz , derim ben artik.
Bunca kisiden ok alinca icim rahatladi dogrusu.
Emrah abi umarım denilen gibidir..ve bize yararlı olur...
ama grafite olsa daha iyi olurdu gibime geliyor..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5JW--CUaltk[/YOUTUBE]
işte Nonda'dan şovlar ve ayağının kırıldığı an!!
I'm back...
paylaşım için sagol Mustafanonda böyle oynasın canımı alsın
ayagının kırılma anı çok kötüymüş off![]()
Fazıl ÜNVERDİ:Beyler Nonda işi oldukça ciddiymiş... Bitmek üzere diyorlar. Şu anda Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Roma’da oyuncuyla görüşüyor ve büyük ihtimalle anlaşmışlar.
Fazıl abinin Galatasaray hakkında söyledigi bütün hersey her zaman dogru cıktı..KoskacaUa bıle ona inanıyor
Nonda suan formda imiş romada bütün hazırlık maclarında oynamıs hemde 9 numarayı almıs..
sanki videoyu izleyince ikna oldum gibi ama![]()
bu ölçü olmamalı çünkü2-3 yıl önceki görüntüleri...
Bu arada transfer ciddi gibi...
I'm back...
aslında nilmar transferi daha iyi olur yaşada bakmak lazım
Dediğim gibi alırsanız çok iyi transfer yapmış olursunuz
Uzaktan şutları çok iyi,kafa toplarında da çok etkili.Her iki ayağınıda kullanabiliyor... 35 maçta 25 golle 2002/2003 sezonunun Golden Boot sahibi...
önceki sayfalarda 3 milyon euro bonservis bedeli gördüm.işallah doğru değildir.30 yaşında sakatlıktan çıkmış bir oyuncuya bu para çok değil mi?ayrıca nondanın çokta başarılı olucağını düşünmüyorum.işallah başarılı olur ama beklenen (benim beklediğim) oyuncu bu değildi.genç ve yıldız statüsünde bir oyuncuydu.
nilmarın sakatlıgından sonraki durumunun ne olacagı bilinmiyor..o yüzden yönetim bu riske girmiyor olabilir..ama inan bende çok isterdim nilmarı..
Ligue 1 : 57 Mac 31 Gol
Premier Legaue : 26 Mac 7 Gol
Serie A : 16 Mac 4 Gol
Bu 3 Ligde oynamis olmak cok önemli bir tecrübedir. Insallah geldigi takdirde Lincoln ile uyum saglar ve gollerini siralar.
umarım sakatlıgını üzerinden atmış olur..romada bu yıl önemli kozlardan biri olabilirmiş anlatılanlara göre..nese umarum hayırlı olur..
Arkadaslar Nonda sakat degıl.........
Adam bütün hazırlık maclarında oynadı hatta son leverkusen macında gol attı..cok formda imiş..Hatta bu sezon 9 numarayı almıs...
Nonda iyi bir santrfor göreceksiniz çok faydası dokunacak bizim takıma ayrıca 3 milyon euro bu oyuncu için ideal paradır yönetim son dakikada olsa bombasını patlatmıştır kanımca
umarım dediginiz gibi olur ve camiamıza yararlı olur nonda transferi![]()
siyahi olması ayrı bi güzellik tabiileri hattında oynayan siyahi hücum oyuncuları Türkiye de her zaman baş tacı yapılır
![]()
Galatasaray'ın iki yöneticisi şu anda Şabani NONDA ile görüşüyorlar. Büyük ihtimalle anlaşma sağlandı ve Galatasaray'ın yeni golcüsü çok büyük ihtimalle ;
ŞABANİ NONDA...
İnternetspor, kaynak ne kadar sağlam bilemiyorum..
Selim benezranın haberi gayet sağlam
Nonda Hayvan gibi adam
Adamda ne fizik var
Ayrıca selim benezrada saglamdır...
imza atmadan inanmak istemiyorum..kone transferinde yaşanan olaylar ortada..
şöyle bir gerçek varki koneden grafiteden alvesden sonra nondanın gelmesi beni biraz hayal kırıklıgına ugrattı..
ama çok formda oldugu söyleniyor..umarım nonda iyi işler yaparda yüzümüzü güldürür..
formunu yakalarsa tutamayız bu adamı...
bırak da rakiplerimiz düşünsün onu![]()
şuana kdr Gs lisi Fb lisi Bjk lısı Nonda hakkında hep olumlu şeyler yazdı..umarım ben yanılırım ve nonda benim yüzümü kara çıkarır..
ama nedense bu transferle ilgili içimde bi kırıklık var..![]()
5gün önce mi Son hazırlık macında gol atmıs youtube de videsou varmıs arıyorum....
Icinde kiriklik olan tek sen degilsin...![]()
Bi de aklimi kurcalayan bi dusunce var...Transfer sezonunun basindan beri Morientesten Baptista ya,Kone den Alvese bir cok yildiz oyuncu ismi ortaya atildi...Hic biri alinamadi...Hatirlarsaniz bir donem Kone mi daha iyi Alves mi gelsin Baptista is yapar mi gibi konulari konusuyorduk...Simdiyse kim gelirse gelsin biri gelsin demeye basladik...Yonetimin bir oyununa gelmekte degilizdir umarim...Zira o kadar yildiz ismi bize umut dagitti,simdi ise Nonda (Nonda yi kesinlikle kucumsemiyorum) ve ayari oyunculara duaci olduk....![]()
Nonda çok iyi oyuncu.Çok faydalı olur size.Eğer alınabilirse şimdiden hayırlı olsun...![]()
İnsallah alınırHayvan gibi adam
![]()
Nonda iyi bir santrafor benziyor.Hayırlı olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.