Sayfa 58 / 134 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Kone,Alvez,Grafite derken kaldık Nonda'ya. En azından Nonda'yı bari alsınlar cuma günü gidip adı duyulmamış bir adam geleceğine Nonda bari gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada Bne iki forvet bekliyorum..Öyle tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emrah 2 değil G.Saray şu anda, 1 tane bile alması çok zor parasal durumdan dolayı.Alırsa da maddi sınırlarını çok zorlayacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda bence hayal kırıklıgı olur.İyi adam falan değil bence.Eskiden iyiydi artık Nonda devri bitti cok gereksiz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Shabani Nonda,çok değişik tarzı olan bir oyuncu, PASCAL NOUMA'ya benzetiyorum ben.

Bir resim ekleyesim geldi nedense

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lincoln'ün gelmesiyle artan beklentiler, Kone ile ciddi bir şekilde ilgilenilmesi ile tavan yapmıştı.. Şu anda herkesin içinde bir burukluk var..

Nonda transferi gerçekleşek gibi gözüküyor, isim olarak pek büyük bir transfer olmasa da hakkında iyi yada kötü konuşmak için en az 3 maç izlemek gerekli..

Ayrıca fizik avantajını kullanabilirse, iş yapar diye düşünüyorum..

Nonda'nın Avrupa kariyeri:

1995-1998 Zurich 75 maç 36 gol
    1998-2000 Rennes 62 maç 31 gol
    2000-2005 Monaco 116 maç 57 gol
    2005-2006 Roma 16 maç 4 gol
    2006-2007 Blackburn Rovers 26 maç 7 gol

TOPLAM 295 maç 135 gol

Gol ortalaması %46 bence fena değil. Ancak Galatasaray'ın istediği tarzda bir oyuncu olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Benim şüphem Nonda'nın ismine veya kariyerine değil, oyun tarzına. Nonda çok güçlü, hava toplarında etkili, sırtı kaleye dönük olarak başarıyla oynayabilen bir pivot santrafor. Tıpkı Hakan Şükür ve Ümit Karan gibi. Bence Galatasaray'ın ihtiyacı olan hızlı, bitirici, top taşıyabilen ve asist özelliği olan bir forvetdi. (FM dilinde ST değil FC almalıydı Galatasaray). Hani 21-22 yaşlarında olsa yaşlanan Hakan'ın yerine düşünülüyor diycem ama kendisi 30 yaşında. Umarım Nonda gelecekse bile son yabancı haklarını da bir hızlı forvetten yana kullanırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda'yı pek tanımıyorum ama Kalli neden Serkan Çalık'ı forvette oynatmıyor merak ediyorum..Hazırlık maçlarında çok iyi performans gösterdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Nonda alınacaksa Nilmara kensinlikle ihityaç var Nilmar iyileşene kadarda tek forvet oynar Nonda..

10. Default

arkadaslar sımdı bu nondanın yası kaç arka sayfalarda 30 gordum ama ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

30 Yaşına işte yanına 22lik Nilmar coşarız valla..

12. Default

hani sponsorlar genc ve unlu ıstıyodu.bu arada ntv de adnan polat haberı dogrulamıs

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Nonda Eskıden Severdim Kendısını Cokta İiydi Her Zmn Dıkkat Cekerdi
    Ama Son 3-4 YıLdır Yasıomu Onu BıLe BıLmıodum
    Su Anda En GucLu Aday O Gorunuo N Kdr YararLı Olur Orası Soru İşareti
    Ayrıca YıLLık 2-3 MıL. € Gıbı Bı Para VerıLecekse Bonservissiz BıLe VerseLer Alınmasını İstemem.
    Yaşıda 30 Ben Sıcak Bakmam Bu Transfere

Ben Onun Yerıne
    NıLmar
    Postiqa
    PanteLiç___ÜçLüsünden Birini Tercih Edrm

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda en büyük 3 ligdede oynamıs ve rahat goller atmıs biri..Büyük tecrübesi var..

Bu sezon bası roma ile bütün hazırlık maclarında oynadı hatta gecende leverkusene güzel bir gol attı..
    Romada oturan türkler söyle diyor:Suan kendisi cok formda imiş üstelik baya hazırmıs...Gelirse cok iş yapar..Ayrıca yönetimin acıklaması var Lincolnnü gölgede bırakıcak oyuncu alacaz demedik diyorlar onlar hep basının uydurmasımış..Ben eger nonda gelir 1 forvet daha bekliyorum..

İnsallah gelir.Fizigi cok iyi inaılmaz yıpratıcı..Tam hayvan gibi

Nonda iyi forvet.
    Nilmar madem bu kadar boşta neden almıyoruz yahu
    Sakatsa da iyileşir elbet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abarttınız ya.Nonda yani öyle bütük bir futbolcu değil cok gereksiz olcak bence gelirse.Kone,Alves,Grafite,Kiessling derken gelen oyuncu Nonda.Bence bu bir transfer başarısızlıgı dır.Bi faydası olmaz diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim kafam acaip karışık, umutlu bakmaya çalışıyorum ama önümüzde çok kötü örnekler var..

Lukunku, Deivid vs vs..

Transfer gerçekleşirse sevinirmiyim bilmiyorum ama, gerçekleşmezse üzülmeyeceğim kesin..

Nonda eger bos kaleye gol atmayi becerebiliyorsa bi dakika durmadan gelsin.....Bu ozelligiyle bile is yapar....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Abarttınız ya.Nonda yani öyle bütük bir futbolcu değil cok gereksiz olcak bence gelirse.Kone,Alves,Grafite,Kiessling derken gelen oyuncu Nonda.Bence bu bir transfer başarısızlıgı dır.Bi faydası olmaz diyorum ben.
    sana göre basarısız olur o senin düsüncen saygılıyım

Suanki sistemde nonda inanılmaz oynarAnkaragücü macı ve nondayı hayal ettim rahat 2 gol atardı

Adama romada bu yıl 9 numara verdiler yani kadroda roma düsünüyorduNitekim maclardada oynadı inanılmaz tecrübesi var

Romada oturana türklerin yorumunuda yazdım yukarda..Suanki sartlarda iyi transfer olur bence lukunku faciası olmaz..İnsallah yanılmam

Belki para sıkıntısı var ama ne bilimi sanki 1 forvet daha gelecekmiş gibime geliyor oda mesela alvez gibi isimler olabilir tahminim sadece

arkadaslar nondayı deividle lukunkuıyla falan kıyaslayamzsınız.deivid portekız de oynadı sadece lukunku belcika da oynadı.nonda fransa italya ingiltere de oynamıs bir oyuncu.nonda kesınlıkle bunlardan kat kat ustun bır oyuncu burası ayrı.süratli guclu bitiriciligi de var.hani o frans liginde bilinin drogba tarzı gomis tarzı bi adamdır nonda.bir zamanlar jardel takımdan gonderılecegı zaman nonda takası olabılır dıye gazetelerde cıkıyordu.gercekten cok sevınmıstım olur diye ama olmadı.nonda gercekten iyi bir oyuncu.ama problem olan sey sakatlıgı.son sezonlarda sakatlıktan dolayı ortada yok.ama duzelmıssse kapasıtesını tam anlamıyla yansıtırsa bence cok cok yararlı olur.kapasıtesını tam yansıtabılen bı nonda su anda ulkemızdekı en iyi forvet olur.nondayı bilmeyen arkadaslar kotu bir oyuncu zannedıo galıba nondayı.sorun sakatlık.sakatlıgı gecmısse cok iyi transfer olacaktır dusuncesındeyım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor...

Transfer sezonunun bitimine bir hafta kala Turkcell Süper Lig'de büyük bomba...

Devler arasında sürpriz gelişme. Kartal’ın Antep ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada kadroya girmeyi beklerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından tribüne gönderilen Burak Yılmaz “Eğer ben bu takımda oynayamayacaksam, sadece idmanlara çıkacaksam gitmek istiyorum” demesi G.Saray’ı harekete geçirdi.

Teknik direktör Kalli’nin gözden çıkardığı Necati Ateş’i satmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim Beşiktaş’a sürpriz bir teklif yaptı: Al Necati’yi ver Burak Yılmaz’ı. Cimbom, teklifini siyah-beyazlı kulübe sundu ve yanıt beklemeye başladı.

Beşiktaş da kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a bıraktı. Geçtiğimiz hafta Arjantinli golcü Higuain’i renklerine bağlayan Kartal buna rağmen Necati Ateş’e sıcak bakıyor

Burak Aslan'ı istiyor
    G.Saray’ın Burak konusunda harekete geçmesine neden olan gelişmeler ise G.Antep maçı sonrasında yaşandı. Sağlam’dan görev bekleyen Burak’ın bir anda tribüne gönderilmesine çok üzüldüğü ve menajerini arayarak “Bana kulüp bul. Burada şans bulamıyorum. Yeni transferler de yapıldı. Şimdi oynamam daha zor. Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum” demesiyle oldu.

Durumdan haberdar olan Genel Menajer Sinan Engin’in de Burak’a “Sabırlı olmalısın. Genç bir futbolcusun ve çalışarak formayı kazanabilirsin. Biz senden çok şeyler bekliyoruz” diye sakinleştirdi.

Tüm bunlara rağmen hafta içinde G.Saray’la Beşiktaş arasında bu büyük takasın gerçekleşme ihtimali var. İki futbolcu açısından da sorun yok. 2 büyük kulüp anlaşırsa transfer bitecek.

Vatan

Not=Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten,Mario Berk'in çocukluk arkadaşı.Bu zamana kadar yaptığı haberlerin % 90'a yakını doğru çıkmıştır...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nonda iddiası!

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da bu kez Shabani Nonda ismi ortaya atıldı.

Bir çok futbolcuyla görüşen ancak henüz hiçbir futbolcuyla anlaşamayan sarı kırmızılı kulübün şimdi de Nonda ile ilgilendiği iddia edildi. PSV’nin genç forveti Arouna Kone’yi transfer etmek isteyen ancak uzun süre devam görüşmelerde Fildişi Sahilli oyuncuyu ikna etmeyi başaramamıştı. Bu gelişmenin ardından Fransız ekibi Le Mans’da forma giyen Brezilyalı golcüsü Grafite’ye yönelen Galatasaray bu transfer de henüz bir gelişme kaydedemedi. Sarı kırmızılı kulüple bir çok oyuncunun ismi geçerken bu kez İtalya Serie A takımlarından AS Roma’da forma giyen Kongolu futbolcu Shabani Nonda’nın adı ortaya atıldı.

Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray’ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blacburn Rovers’da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor.

Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008’de sona eriyor. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.

Kaynak: DHA

Neodh arkadasımın dedigi gibi 3 büyük ligde oynamıs..Cok tecrübeli uyuum sorunu olmaz..Ayrıca Türkiye liginde forvetler güclü ise gol atmakta zorlanmıyor nonda ise cok gücli bir yapısı var özellikle fizigi ile ön plana cıkan bir futbolcu gelirse iş yapar gelmessede üzülmem

Burak yılmazı biz istemiyoruzBence yalan haber gecende ibrahim akın- necati takası cıkmısdı..Ayrıca burak yılmaz kallinin sistemine uymuyor.Sanırımda kosmayan bir futbolcu..Kalli bu adamı istemez..

Acikcasi Burak Yilmaz i Nondaya tercih ederim ben...Hem daha genc hem de kontenjani doldurmaz...Bu gidisle Necati de elde kalacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necati Burak Yılmaz'dan bir gömlek üstündür, ayrıca Serkan ve Özgürcan şans bulamazken böyle bir transfer mantık dışı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya arkadaslar yapmayın Burak yılmaz gelirse suanki sistemde zor oynar..Kalli kosmayan adam istemiyor burak ise kosmayan biri..Kalli bence istemez

Ayrıca nonda ve burak yapıları farklı nonda santrafor yıpratıcı burak daha cok sag kanat..

yalan haberdir.necatiye karsılık sadece burak ı alacak kadar aciz degildir yonetım.necat>>burak+ibrahim akın
    matematık bılenler bılır >> cok cok buyuk demektır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burak Yılmaz'ı çok severim ama bir Beşiktaş'lı olarak Necati'ye de hayır diyemem.Keşke gerçekleşse...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Kalli bu adamı istemez.......Sag kanatta sabri cok calısan bir futbolcu hadi geldi diyelim yine yedek olacak ilk onbir zor..

Kalli zaten arda ve hasanı adam etmeye calısıyor kosmadıkları için ardayı neler yapmısdı..Son macta yedek kulübesinde ardayı gördünüzmü dili dısarda idi..Kosmayan adama forma yok diyor kalli...

arkadaslar az daha sabir, surda Cuma gününe kadar 3 gün kaldi...

Umarim hersey hayirli bi sekilde bitecek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Yönetim necatiyi kesinlikle türkiye liginde bir takıma vermek istemiyor nedeni...Necati mesela besıktasa gitti orda yıldızlasdı sonra bunun sucunu kim cekecek o yüzden gözden uzak bir yere göndermek istiyorlar.. yalan haber uzatmaya gerek yok..

Necati kulüb içindeki olaylardan dolayı gitti..Performansla ilgisi yok..

Herta necatiyi istiyor yönetimde pantelici istiyor olursa takas burda olur

Sayfa 58 / 134 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri