arkadaşlar transferler gerçekten süper...şampiyon werderama transfer şampiyonu hamburg
![]()
arkadaşlar transferler gerçekten süper...şampiyon werderama transfer şampiyonu hamburg
![]()
LİGA POKAL FİNAL MAÇI
MAÇIN YILDIZI:KLOSE
İŞTE MAÇIN YILDIZI MAÇ SONUNDA TARAFTRLARI SELAMLIYOR...
T.DİREKTÖR YUNUS:Bayern'e sürprizimizi yaptık lige çok mutlu ve umutlu başlayacağız dedi.
Başarı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz arkadaşlar.
sitte tebrikler
Başarı vetebrik dilekleriniz için teşekkür ederim.Güzel ve kupalarla dolu bir kariyer olacağı şimdiden belli oldu galiba biz çok zevk alıyoruz sizi de burada takip etmeye ve yorum yapmayadavetediyoruz....
![]()
darren bent + vagner love + kerlon ---- valla hamburg bu kadar genc ve kaliteli forvetlerle bi 10 yıl rahat eder kanımca![]()
valla bent + love bilememde kerlonu okadar elinde tutamazsezon sonunda klubune dönecektir
![]()
gonlum hamburgda ama werderın bu oyuncuları olduktan sonra bılegi bukulmez..bremen sampiyon olamazsa taktikten olamaz..
basarilar...hamburg cok transfer yapmıssın uyuma dikkat :=)
Arkadaşllar bugün inşallah liglere başlayacağız....
kariyerinizi takip ediorum arkadaslar.benım faworım almanyada bu seneye kadar bremendi.hamburg çok ii transferler aypmış ama bremen daha oturmuş bi takım faworim bremendir...![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ELEME TURU İLK MAÇI
MAÇIN ADAMI:ROYSTON DRENTHE
[COLOR="Black"]T.DİREKTÖR EMRE'nin Açıklaması:Şok bir golle 1-0 Geriye Düstük. Fakat Torparlanmasini bildik. Rakibimize 4 gol birden Atip Rövanş için Çok büyük bir avantaj yakaladık.[/COLOR]
VE BUNDESLİGA BAŞLIYOR
1.HAFTA MAÇLARI
MAÇIN ADAMI:JORİS MATHİJSEN
T.DİREKTÖR EMRE'nin Açıklaması:İlk mac oldugu için zorlandik. Bircok Transfer yaptıgımız için uyum sorunu göze carpti. Ancak Kerlon'un 80 deki golüyle Galip gelmesini bildik.
MAÇIN ADAMI:JO
T.DİREKTÖR FURKAN'ın Açıklaması:Maç heyecanlı geçiyordu.90+3 te Jo ile öne geçtik.Tamam artık bu maç bizim dedik.Ama hemen cevap verdiler.Olmadı.1 puanla yetinmek zorundayız.
MAÇIN ADAMI:BENJAMİN KÖHLER
[B]T.DİREKTÖR YUNUS'un Açıklaması:Yeni transferlerin uyum sorununu gideremedik.Bir gol yedik sonra onu çıkaramadık ve mağlup başladık lige..[/B]
İKİNCİ HAFTADA NELER OLDU HEPSİ BUUUGÜNN
şampiyon ya bayern yada hamburg olucak gıbı
valla benim gözüm şampiyonlukta değil uefa yı alayım birde ilk üçe girim benim için ilk sezon yeterli![]()
hamburg sampıyon olur dıye dusunuyorum muthıs transferlerı var forvet hattı mukemmel uyum sorununu da asarsa kımse tutamaz bu takımı
önce 3 nüzede başarılar dilerim inş ilk 3 te szn takımlarınız olur bnce şampiyon bayern olur
siz 3 nüz nasıl oynuyorsunuz multiplayermi multi oynuyorsanız nasıl olduğunu bana söylerseniz sewinirm
Tekrrar başarılar almanyada türkün gücünü gösterin![]()
Arkadaşım öncelikle saolasın.
Nasıl oynanıyo demişsin sitede online fm nasıl oynanır diye bir bölüm var onu okuyabilirsin eğer bi kişi bulup on sormak ve oynamak istersen bu bölümün başında üst taraflarda online kariyer için partner arayanlar buraya diye bir böçlümden sana uyacak oynamak isteyenleri bulabilirsin.....İnşallah yardımcı olmuşumdur..
BUNDESLIGA 2 . HAFTA MAC SONUCLARI
Macın Yıldızı:
Andy Van der Mayde
Hollandali oyuncu Sag kanatta Cok iyi oynadi ve aldigi 8 puanla macin yıldızı secildi.
Macin Yıldızı
Daniel Van Buyten
Belcikali oyuncu Savunmada Hic bir topu kacirmadi ve aldigi 8 puanla macin yıldızı secildi.
Macin Yıldızı:
Igor Akinfeev
Genc Kaleci Takiminin 2-0 Kazandigi macta hicbir Hata yapmadi . Hannover ataklarina gecit vermedi. Resimdeki Artistik Kurtarisi da Bunun göstergesi
Evet arkadaşlar ikinci hafta maçları yorumlarını alalım![]()
Maalesef kmse yorum yapmamış....
ilk 2. hafta yorumu benden olsun o zaman arkadslar öncelikle hepinize tekrar basarılar...faworim bremen fasla transfer yerine nokta transferler yaptı.hamburg kaybetmesinede üzüldüm.inş. uzun soluklu bi kariyeriiz olur...
benden werdere küçük bir hediye
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama yarın sabaha diğer 2 takımada hazırlıyacağım
Çok güzel olmuş.Teşekkür ederiz.
Teşekkürler abi eline sağlık emeğe saygı....
konuyu yeni okudum herkese başarılar
ŞAMPİYON BREMEN
Başarılar..
ŞAMPİYON BREMEN
Aman küme düşmesinde![]()
Abidik kubidik transferler yaparsa düşer tabi![]()