1 ile 30 arası toplam 306 sonuç

Konu: Turksportal Halı Saha Maçı...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Ben nasıl gelcem Bahçelievlerden Beşiktaş'a Beşiktaşta halı saha maçımı olur saati 150 ytl dir
    Haklısın. Ama ne yazıkki organizasyonu sekocan için değil turksportal için yapıyoruz. O yüzdende Beşiktaş-Şişli taraflarında olması her bakımdan daha akıllıca. Ayrıca halı saha kiralıyoruz. Ve o kadar yüksek parada olmayacak heralde. Abartmayalım Nerden baksan en az 12 kişi olacağız. En fazla 65-70 ytl falan tutar. Eee hepimizde 7-8 lira vereceğiz heralde.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Haklısın. Ama ne yazıkki organizasyonu sekocan için değil turksportal için yapıyoruz. O yüzdende Beşiktaş-Şişli taraflarında olması her bakımdan daha akıllıca. Ayrıca halı saha kiralıyoruz. Ve o kadar yüksek parada olmayacak heralde. Abartmayalım Nerden baksan en az 12 kişi olacağız. En fazla 65-70 ytl falan tutar. Eee hepimizde 7-8 lira vereceğiz heralde.
    Çocuklar bunları bir grup belirleyip ayarlayın. Gidin görün araştırın. Böyle forumdan konuşmalarla işte şu kadar kişi gelecek şu kadar fiyat olur heralde falan demekle olmaz.

Biliyorum "böyle konuşuyosun sen niye yapmıyosun o zaman" diyosunuz şuanda bana ama haklı olduğumu göreceksiniz.

Aranızdan sorumlu 2-3 kişi seçin. Onlar hep beraber gezip bir araştırma yapsınlar. Neresi ucuz, neresinin sahası iyi, nereye daha kolay gidilir vs. diye...

Mesaj Yetkileri