Kararı konuşacaksanız konu açık kalsın, yok birbirinizle tartışacaksanız konuyu kapatayım.
Attığımız mesajlara, kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
"YÜCE ATATÜRK"
Federasyonumuz maşallah baya hızlı açıklayamadılar bir kararı...
3 hafta gecti bir karar cikmadi, bugun de karar ertelenirse sasirmayin.
Federasyon herseyi kitabina gore yapsa 3 hafta onceki mactan hemen sonra mac Sivas'in 3-0 galibiyeti tescil edilirdi ama goruyoruzki Federasyon isini dogru yapmiyo, ve ben bekledikce bu kararin Trabzonsporun lehine olacagini dusunmeye basladim.
Acikcasi Trabzonspor yonetiminin tehditlerinden sonra federasyonun karari beni hic ilgilendirmiyor...Gonlum tabi ki Sivas tan yana,ancak bu tamamen benim duygusal yorumum...(Sivasli degilim...)
Tarafsız sahada tekrar oynanacakmış maç galiba.
Yazıklar olsun bu federasyona!!!
Evet.. Radyoda 3-4 kez tekrar edildi.
Tarafsız sahada tekrar oynanacak!..
İşte futbolu yönetenlerimizin hali 3 5 çapulcunu tehditlerine boyun eğiyorlar
.Helal olsun federasyona.İstediğimiz oldu şimdi 3 atma zamanı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Federasyon bu karari mi dusunmus 3 hafta, yaziklar olsun.
Bi seyi de dogru yapsalar, yani insanlara ornek olsalar
En doğru karar...
Çapulcu kim oluyor TS yöneticileri mi?
[SIGPIC][/SIGPIC]
En doru kararmı yani adam dövmek serbest...
Bu anlayış ile gelişmez bu futbol...
yanlis karar...yapani cezalandiracaksin takimi degil...bir cok sey yanlis bu ulkede
Ornek bi is yapsa Federasyon, hep yanlis yapiyolar
Karara bak yahu müthiş bir organizasyon TS ile federasyon arasında tebrikler.Maç bitene yakın eğer yeniliyorsak sahaya inip adamları dövelim 5 maç cezayada katlanırız şampiyonluk maçı falansa.Bu federasyonla nereye kadar bilemem.İlk önce 5 maç cez verdiler bakın affetmeyiz diye şimdi ki karara bak gülmemek elde değil.Acaba bizim başımıza aynı şeyler gelse neler olurdu.
Gerçi biz sahaya inip adam dövmeyiz ama.
Keşke geçen denizli maçında sahaya insek 1 2 oyuncu dövsekydik izmirde oynardık ne güzel
Yine muhteşem (!) bir karar verdi federasyon. Bu kadar ertelemelerinden belliydi zaten Trabzonspor lehine bir karar verecekleri.
V.Manisaspor-Sakaryaspor maçında neden Vestel'i hükmen mağlup ilan ettiniz o zaman? Hem de hiçbir taraftar saldırısı yokken...Futbol Federasyonu geçen sezon yine çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçında ev sahibi takımı hükmen yenik saymıştı.
Yazıklar olsun gerçekten, bu federasyonla olmaz bu iş, bizim futbol da gelişemez, ülke puanı da giderek düşer, Avrupa'da da rezil oluruz.
İlahi adalete inanıyorum, inşallah Sivasspor maçı kazanır da o zaman en güzeli olmuş olur.
Maçlara giden arkadaşlar eğer son maçımızda işler kötüye giderse inip bir kaç adam dövün.
Mafyanın Gücünü bir kez daha anlamış olduk böylece
Bence verilebilecek en mantıklı karar.
3-0 Hükmen Sivas lehine verilse, 92 dakika boyunca oynayan Trabzon'lu oyuncuların emeğine yazık, 1-0 olarak TS' lehine bitse, bu kez de Sivas'lıların kalan dakikalarda gol atabilme şansları olurdu.Ancak bu karar bence de en mantıklı karar.
Her 2 taraf için de en iyisi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bundan sonra her tribune adam salin yeniksek uzatamalarda capulculari ayarlayin sahada futbolculara saldirsinlar,mac tekrarlandiginda belki kazaniriz....hey Allah im ise bak ya
E gir o zaman Memo,burada ben de sahaya gidecem olursa vs. deme.
Girebiliosan git gir, allah allah... Mantıklı mı geliyor sana...5 maç saha kapatma cezası gelsin sonra senin yüzünden koskoca camiaya ya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"