Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 120 arası toplam 120 sonuç

Konu: Karar açıklanıyor!

Bence en mantikli karar buydu.

Sonucta Sivasspor maci kaybetmisti,Trabzonspor`un bir emegi var ortada.Bir taraftan da macin tatil edilmesindeki sebepler macin tescil ettirilmesine engel oluyordu.Bence macin tekrardan oynanmasi iyi oldu.Eger Sivasspor alsaydi,hic yoktan 3 puan alacakti.Eger cok istiyorsa 3 puani yensin Trabzonspor`u,alsin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ortada Trabzonspor oyuncularının emeği var fakat bu karar örnek olduğundan dolayı ileride çok tartışılır,çok baş ağrıtır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya arkadasLar anLamiyorum sizi bu oLay istanbuL takimlarinin basina geLsE boLe bi karar aLinsa acaba federasyona yazikLar oLsun dermiydiniz ! Sivas neden haketmedii bir 3 puani aLsinki en guzel karar veriLdi asLinda yine olan trabzona oldu 1-0 yeniyordu macda son 10 saniyeydi ama madem bu kda durustler ornekler ciksinlar macta trabzonu yensinler oyLe aLsinlar 3 puanlarini Bizlerde aLkisLiyaLim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uefa yetkilileri bu kararı görse veya duysa güler

Skandal Çünkü kurallar acık29. madde de yazıyor hersey

omer-faruk-14 Misafir

En mantikli kararı verdi federasyon. Maç 3-0 Sivas'a verilseydi asıl kıyamet o zaman kopardı. Sonuçta da olan Trabzon'a oldu bir holganın yüzünden trabzonlu oyuncuların 1 maçlık emeği gidecek.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    maç 85 te durdu diye biliyorum...

ispanyadada real socediad - real madrid maçında böyle olmuştu..

maçın yarıda kesildigi dakikadan itibaren devam ettirmişlerdi..

o maçta olay var mıydı ki? Holiganlar sahaya inmiş miydi ki? O maçın durmasının sebebi, stadyumda bomba var diye polislere ihbar gelmesiydi. Yani karar normal. Bu olaylar o olayın karşılaştırılması bana göre çok abes.

Futbolun adaleti varsa Sivas maci kazanir inancindayim....Umarim istedigim gibi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bukadar olaylara ragmen, tekrar bu maci alacagimiza inaniyorum.

3-0 sivasa verilmesi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by futbol menajeri View Post
    3-0 sivasa verilmesi lazim
    Karar verildi zaten. Oynicaz tekrar mecbur

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sivas yensin bizi tarafsız sahada alkışlarız biz merak etmeyin..kimsenin hakkında gözümüz yok..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ts'nin hükmen mağlup sayılması gerekir.Federasyon tarihinin en büyük hatalarından birini yaptı.O zman yenilen takımın taraftarı sahaya insin son dakikarda maçlar tekrar ediliyor nasıl olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok saçma bir karar oldu, maç Trabzon'a verilmeliydi..

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Futbolun adaleti varsa Sivas maci kazanir inancindayim....Umarim istedigim gibi olur...
    Kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Ts'nin hükmen mağlup sayılması gerekir.Federasyon tarihinin en büyük hatalarından birini yaptı.O zman yenilen takımın taraftarı sahaya insin son dakikarda maçlar tekrar ediliyor nasıl olsa.

Sahaya giren taraftar GALİP olan takımın taraftarı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post

o maçta olay var mıydı ki? Holiganlar sahaya inmiş miydi ki? O maçın durmasının sebebi, stadyumda bomba var diye polislere ihbar gelmesiydi. Yani karar normal. Bu olaylar o olayın karşılaştırılması bana göre çok abes.

aslında evet haklısın galiba fikrimi degiştirdim katılıyorum sana..

ama alınan kararın saçmalıktan ibaret oldugunu düşünüyorum orası ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default "Trabzon'a yapılan bir haksızlık

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak, "Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz" dedi.

Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, "Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz" dedi. Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, "Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya arkadaşlar saçmalık diyip geçmeyin, sizce verilen karar ne bakımdan yanlıştır, veya doğrusu neydi?

Bunları açıklayınız, fikrinizi ortaya atip kaçmaynız, sevgi saygı ortamında tartışalım gelin, doğru yolu bulalım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Ya arkadaşlar saçmalık diyip geçmeyin, sizce verilen karar ne bakımdan yanlıştır, veya doğrusu neydi?

Bunları açıklayınız, fikrinizi ortaya atip kaçmaynız, sevgi saygı ortamında tartışalım gelin, doğru yolu bulalım
    Tabiki de 3-0 Sivas lehine tescil edilmeliydi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

karar cok ii oldu sivassporlular diyecek ki keşke 11-0 tescil edilseydi maç keşke fark yemeseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Tabiki de 3-0 Sivas lehine tescil edilmeliydi...

Peki sence neden 3-0 tescil edilmeliydi ?

yahu sabah kalktım bu konu tartışılıyodu esniyom yatıcam birazdan halen tartışıyonuz yahu... Tamam oldu bitti...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Peki sence neden 3-0 tescil edilmeliydi ?
    Kurallar öyle gerektiriyordu...

Yahu kurallar net ve açık, ben kopyalamıştım bir ara ama belli ki kurallar uygulanmamış.

Keşke 2006'daki Denizlispor-Fenerbahçe maçı berabere iken bizim taraftar sahaya atlayıp futbolcuları dövseydi, sonra da maç tekrar oynansa ve şampiyon olsaydık.

Bundan sonra skordan memnun olmayan sahaya atlar, futbolcuları döver.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen sanırım 29. maddeyi kastediyorsun

Ama o madde yok olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yahu kurallar net ve açık, ben kopyalamıştım bir ara ama belli ki kurallar uygulanmamış.

Keşke 2006'daki Denizlispor-Fenerbahçe maçı berabere iken bizim taraftar sahaya atlayıp futbolcuları dövseydi, sonra da maç tekrar oynansa ve şampiyon olsaydık.

Egemen senin ve bir çok arkadaşın hata yaptığı bir nokta var, burada galip olan takımın taraftarı sahaya giriyor !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende kararın gayet yerinde olduğunu düşünenlerdenim.Neden?Çünkü;
    Taraftarın sahaya girmesinden dolayı kulüp 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştır.Taraftar sahaya girdi diye yenen takımı hükmen mağlub saymak o takımının oyuncularına karşı yapılacak en büyük saygısızlıktır.O oyuncularını suçu ne? O taraftarın tuttuğu takımda oynamak mı?Aslında maç Trabzon'a verilmeliydi çünkü maç bitmek üzereydi.Hadi daha maçın bitmesine daha çok zaman olur.O zaman böyle bir karar verirsin.Ama Federasyon Daha ılımlı bir karar vermiş.En iyisi oldu.Tekrar oynanacak.Hak eden kazansın.

Bu karar diğer olaylarda örnek olur.Bundan dolayıda bazı karşıklıklar yaşanabilir denilmiş.O zaman her takım 5-10 tane gizli taraftar soksun.Yenildiğinde bu adamlar girsin sahaya.Maç ertelensin.Yenilen takım hükmen galip sayılsın.Olur mu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Ya da G.Saray tribününe F.Bahçe'li taraftar girseydi.G.Saray öndeyken sahaya atlasaydı.Maçı hükmen Kayseri kazansaydı.F.Bahçe şampiyon olsaydı...

Federasyon en adil kararı vermiştir...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bi tv programında
    bursalı bi taraftar bu hafta ts gol atarsa sahaya atlayacağını yazmış..hayırlısı olsun ooof of
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Sivas'a tesciL ediLmeLiydi oLede oLur die bekLıodum

çok saçma bı karar oLdu.sivas'ın hakkı yendi.
    karsı takıma zarar verıcek ceza oLarak ceza vermezLerse dvm edr qider

5 mac seyırcısızı saymayın bız sahaya ınmeden futboLcu dovmeden aLdık o kdr cezayı

demekki tehdit edıp cıkıp dayı dayı konusmak işe yarıo.
    bide haLa beyenmeyenLer var kararı en azından 3 puanımız sıLınmedı demıosunuz.

nyse krar verıLmıs artık inşaLLah sivas yener 3 puanı aLır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende kararın gayet yerinde olduğunu düşünenlerdenim.Neden?Çünkü;
    Taraftarın sahaya girmesinden dolayı kulüp 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştır.Taraftar sahaya girdi diye yenen takımı hükmen mağlub saymak o takımının oyuncularına karşı yapılacak en büyük saygısızlıktır.O oyuncularını suçu ne? O taraftarın tuttuğu takımda oynamak mı?Aslında maç Trabzon'a verilmeliydi çünkü maç bitmek üzereydi.Hadi daha maçın bitmesine daha çok zaman olur.O zaman böyle bir karar verirsin.Ama Federasyon Daha ılımlı bir karar vermiş.En iyisi oldu.Tekrar oynanacak.Hak eden kazansın.

Bu karar diğer olaylarda örnek olur.Bundan dolayıda bazı karşıklıklar yaşanabilir denilmiş.O zaman her takım 5-10 tane gizli taraftar soksun.Yenildiğinde bu adamlar girsin sahaya.Maç ertelensin.Yenilen takım hükmen galip sayılsın.Olur mu?
    Öncelikle Trabzonspor öndeyken maçın iptal edilmesi Trabzonspor'un yendiği anlamına gelmez ve maçın kaçıncı dakikada iptal edildiğinin hiç bir önemi yoktur öyle ki kimse Sivas'ın o dakikadan sonra gol atamayacağını iddia edemez. Ayrıca elbette taraftarın yaptığı hata o kulübü ve futbolcuları bağlar. Peki Sivassporlu futbolcuların suçu ne? Kendilerini dövmek için üzerlerine gelen taraftarlara karşı kendilerini koruyan Sivassporlu 5 oyuncu ceza aldı. Yani eğer bir tokat atana diğer yüzünüzü çevirmezseniz ceza alacaksınız demektir. Sivassporun bu oyuncularından yoksun çıkacağı maçlarda kaybedeceği puanların hesabını kim verecek? Bugün Ahmet Çakar'ın yazısında Danimarka-İsveç maçı örneği var. Maç 3-3 devam ederken 90. dakikada Danimarka'lı bir taraftar içeriye girdi ve hakeme çokda etkili olmayan bir darbede bulundu. Hakem anında maçı iptal etti ve UEFA maçı 3-0 İsveç lehine tescil etti.

E tabi sizde haklısınız burası Türkiye...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri