Uçmayalım. Ne Bahçelievler'i? Biz karşıdan geliyoruz, Beşiktaş'ta yapalım diyoruz, sen Bahçelievler'e geçtin Serkan.![]()
Uçmayalım. Ne Bahçelievler'i? Biz karşıdan geliyoruz, Beşiktaş'ta yapalım diyoruz, sen Bahçelievler'e geçtin Serkan.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Oha olğlum Serkan salladın![]()
Bizim spor kulübünün sahası var. Nizami boyutlardaOrda oynıyalım
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Haklısın. Ama ne yazıkki organizasyonu sekocan için değil turksportal için yapıyoruz.O yüzdende Beşiktaş-Şişli taraflarında olması her bakımdan daha akıllıca. Ayrıca halı saha kiralıyoruz. Ve o kadar yüksek parada olmayacak heralde. Abartmayalım Nerden baksan en az 12 kişi olacağız. En fazla 65-70 ytl falan tutar. Eee hepimizde 7-8 lira vereceğiz heralde.
Çocuklar bunları bir grup belirleyip ayarlayın. Gidin görün araştırın. Böyle forumdan konuşmalarla işte şu kadar kişi gelecek şu kadar fiyat olur heralde falan demekle olmaz.
Biliyorum "böyle konuşuyosun sen niye yapmıyosun o zaman" diyosunuz şuanda bana ama haklı olduğumu göreceksiniz.
Aranızdan sorumlu 2-3 kişi seçin. Onlar hep beraber gezip bir araştırma yapsınlar. Neresi ucuz, neresinin sahası iyi, nereye daha kolay gidilir vs. diye...
Bu cumartesi malesef gelemem.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
beyler çeşmede yapalım
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Bırakın karşıyı Bahçeilievleri ben taaaa Halkalı'dan gelicem.![]()
Şu işe ciddi şekilde el atmak lazım. Araştırma falan. Ben bu hafta içi ayarlayabilirsem Beşiktaş'a gidip halı sahalara bakabilirim. Fakat ayarlayabilirsem işte. Bu işle "KESİN" olarak ilgilenebilecek biri lazım. Yani çıkıp tamam ben yaparım diyecek biri. Öyle bir gönüllü var mı aramızda?
Aslında ben gelirdimde üniversiteye kayıt için biton evrak lazım onları topluyorum.
Biz bir halı sahayı ayarlayalım, gelecekler belli olsun, bırakın ulaşımı kalsın.
Hala organizasyonu üstlenen çıkmadı. Ben ayarlayabilirsem alacağım ama kesin olan biri lazım...
Mecidiyeköy olsun![]()
Maç Mecidiyeköy'de de olabilir. İmam, sen orada oturuyorsan halı sahalar üzerinde araştırma yapabilirsin.
bende varım, ben her yere ulaşabilirimyer farketmez
Ya neresi olursa olsun sonuçta olsun bu maç![]()
özkan ayarlasın işte..
çağrı V2 o
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Beyler ben gelmiyorum kusura bakmayın. İstenmediğim yere zorla gidemem değil mi Eren abi?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ne oldu ki Tosunum?:S
Mert abi.Şişli Endistirü Meslek lisesin'de halı saha var.Mecidiyeköy'den yürüyerek 5 dk![]()