Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Default TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Maç hakkındaki görüşlerimizi,yorumlarımızı burada konuşalım.Sizce ne olur maç.

Bence Fenerbahçe zorlanır ama kazanır.1-0,2-1 gibi galibiyetler bekliyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence zorlanmadan kazanırız.4-0 alırız.

Fenerbahçe çok rahat kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zorlanırız,Beraberlik veya Fenerbahçe.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oftaş,rize,kasımpaşa gidici .. fener kazanır diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar önce avrupa macları bir gecsin herseyin sırası var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe kazanacaktır diye düşünüyorum.Bu maçta Antep maçının kadrosunu görebiliriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

kazanacağımızı düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maci afife alirsak kaybederiz , ciddiyetimizi koruyupta maca cikarsak fark atariz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antepteki ilk11i görücez bence puan kaybetmeyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe çok rahat kazanır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fenerbahçe rakibi küçümserse kaybeder..

Böyle bir hata yapmaz sanırım.Maç Fener'in..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe zorlanmadan alır maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Oftaş yenilmez.Berabere biter bence...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Sen dediysen kesin Fener alır Bencede Fenerbahçe zorlanmaz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe farkLı kazanır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe rahat alır.3-0 diye tahmin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Sanırım OFTAŞ'ı takip ediyorsun. Neden yenilmeyeceğini söylersen biz de takım hakkında bilgilensek iyi olmaz mı? Çünkü ben oynadığı maçlara bakıyorum sadece ilk hafta Gençlerbirliği'ni yenmişler, sonrasında oynadıkları 2 maçta da gol atamamışlar. Senin bizden farklı bilgin varsa takım hakkında paylaşırsan sevinirim.

Oftaş'ın yenmesini istiyorum yorumunu yapsan daha doğru olurdu bence...

Zico bu sene her avrupa maçından sonra yedek kadroyu çıkaracak diye düşünüyorum. Mücadelesiyle, hırsıyla bu maçı yedek kadro bile olsa kazanacaktır. Ayrıca takım moralli de, havalanma olmazsa -ki yedek takım havalanmaz- sorunsuz rahat bir galibiyet alırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Fenerbahçe zorlanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce bence farklı kazanıcak.3-0,4-1 içimden böyle geçiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Fener Raat Alır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Antep'in kadrosuyla çıkarsak yeneriz bence

Fenerbahçe rahat alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tam olarak yedek kadro oynamayacak sanırım arada isimler olacak.Uğur,Colin,Semih,Ali Bilgin gibi.Maçı 3-1 gibi bir skorla alırız umarım

G.OFTAŞ sürpriz peşinde
    Turkcell Süper Lig'de, 2 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un teknik direktörü Osman Özdemir, ''Karşımızda, Fenerbahçe'nin ilk Anderlecht maçında sahaya çıkan kadrosunu tercih ederim'' dedi. Emek'teki kulüp binasında yapılan haftalık basın toplantısında Özdemir, Fenerbahçe takımını çok iyi tanıdıklarını belirterek, ''Hedefi şampiyonluk olan bir takım. Herkes bizden bu maçta sürpriz yapmamızı bekliyor. Biz daha büyük bir sürpriz yapmayı düşünüyoruz. Fenerbahçe'nin kadro değişikliklerine hazırız ve önlemlerimizi alıyoruz. Yarın oynanacak Anderlecht maçına bakacağız. Ona göre önlem alacağız. Kısacası kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Ligde geride kalan 3 hafta sonunda Fenerbahçe'nin iyi futbol ortaya koyamadığını anlatan Osman Özdemir, ''Karşımızda ilk Anderlecht maçındaki kadroyu görmek isteriz. Bu isimler takımıma doping etkisi yapar diye düşünüyorum. Fenerbahçe'ye karşı bizim ne oynayacağımız önemli. Skoru lehimize çevirebilirsek, galip geleceğimize inanıyorum'' dedi. Teknik direktör Osman Özdemir, ligdeki 3 haftayı değerlendirirken, aldıkları 2 yenilgi ve 1 galibiyetin kendileri açısından olumlu olmadığını vurgulayarak, ''Gençlerbirliği, Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında pozitif futbol oynadık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Neticeye gidemiyoruz. Yeni transferlerle bunu aşacağımıza inanıyorum. Mücadeleden yana endişem yok. Oyunda belirleyici olmamız gerekli'' diyerek sözlerini tamamladı.

-FUTBOLCULAR-

Başkent ekibinin Brezilyalı orta saha oyuncusu Tozo da ''Fenerbahçe karşısına zafer için çıkacağız'' dedi. Fenerbahçe maçından umutlu olduğunu ve alacakları başarılı sonuçla geçen haftayı unutturacaklarını söyleyen Tozo, şöyle konuştu:
    ''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kendimi özgür hissediyorum. Pazar günü herkes beni görecek. Sandro'nun gelmesi takım oyunu açısından iyi oldu. Onunla oynayacağımız takım oyununu pazar günü görecekseniz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında iyi oynadık, ancak ikinci yarıda rakibimiz gol şansı yakaladı ve bunda da başarılı oldu. Futbolda bunlar var. İleriki maçları bakmamız gerekli.''
    Kırmızı-siyahlılarla dün resmi sözleşme imzalayan Avustralyalı futbolcu Mile Sterjovski de Fenerbahçe'yi tanıdığını belirterek, ''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor genç bir takım. Tecrübelerle gençlerin enerjisini birleştirip, başarılara imza atacağız. Ben her zaman hazırım, ancak arkadaşlarımla antrenman yaptıkça daha iyi olacağım. Pazar günü çok iyi oynayabilir miyim, bunu bilmiyorum. Burada elimden gelenin en iyisin yaparsam, gerisinin geleceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

-30 AĞUSTOS TÖREN PROVALARI-

Emek semtinde bugün saat 11.30'da yapılması planlanan basın toplantısına Brezilyalı Tozo gecikmeli olarak katıldı. Tozo, kendisine tahsis edilen evden toplantıya gelene kadar takıldığı trafikte tercüman Sertaç Acar tarafından yönlendirildi. Ankara'daki 30 Ağustos tören provaları nedeniyle trafikte sıkışan Brezilyalı futbolcu, Sertaç'ın sürekli olarak cep telefonundan kendisini yönlendirmesi sonrasında kulüp binasına ulaşmayı başardı. Tozo, böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını, bu nedenle de hayli şaşırdığını söyledi. Bu arada kulübün resmi internet sitesi, ''www.gboftas.org.tr'' adresiyle dün hizmete girdi.
    28.08.2007

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fenerbahçe alır,alması gerekiyor yani...yedek takım çıkarsa rahat kazanırlar...ama as kadro hem yorgun olur hem de yanlış anlaşılmasın ama pek asılmaz...ama yine de her şekilde maç fenerbahçenin bence...

omer-faruk-14 Misafir

Sürpriz olabilir. Ya Oftaş, ya beraberlik.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

2. Ordu göreve

Teknik direktörümüz, ilk Anderlecht maçı sonrasında yaptığı gibi OFTAŞ maçına da yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak. Roberto Carlos, Kezman, Alex gibi isimler dinlendirilecek. Volkan, Colin Kazım, Ali Bilgin, Kemal, Uğur Boral ve Semih'in Ankara'da ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe rahat kazanır, Oftaş zorlayamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lugano, Deniz, Tümer ve Deivid'i oynatmayabilirmiş. Sanırım Yasin, Uğur, Selçuk ve Kazım oynayacak.

Deniz son maç çok yoruldu, yedek olması normal, Lugano'da sakatlık var sanırım. Tümer ve Deivid'in oynamaması iyi oldu. Carlos önünde kimi isterse Tümer yerine o oynayacaktır. Vederson veya Uğur.

Bakalım yarın kesinleşecekmiş maç kadrosu...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri