Yedek kadroyla çıkıp bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. Defansta Yasin-Edu ikilisi oynar umarım, Can oynarsa mutlaka bir gol yeriz.
Yedek kadroyla çıkıp bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. Defansta Yasin-Edu ikilisi oynar umarım, Can oynarsa mutlaka bir gol yeriz.
Fenerbahçe kazanır. 1-0, 2-0 gibi skorlar bekliyorum...
Genclerbırlıgı Oftas'ı geçen hafta Belediyespor karşısında canlı izledim. Hiç iyi durumda değiller. Geçen hafta sadece uzaktan şutlarla 1-2 defa etkili olabildiler. Tabi 3 büyüklere karşı daha iyi motive olacaklardır fakat Fenerbahçe hangi kadrosuyla çıkarsa çıksın mutlaka kazanacaktır. Oftaş' ta Serkan Atak ve Kemal Yıldırım top kullanabiliyor diğer oyuncular ise sadece mücadele ediyor. Son olarak Oftaş için bir kaç şey söyleyeceğim. İki stoperi İlhan ve Giray çok iyi oyyuncular. İkisi de ileride çok iş yapabilirler Türk futbolu adına.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Fenerbahçe'nin bu maçı rahat alması gerekiyor.Bu maçta çıkması gereken en iyi 11 yedek kadroyla as kadronun karışımı bir 11'dir ve zaten öyle olacak gibi gözüküyor.Özellikle Tümer ve Deivid'in oynamamasını şans olarak görüyorum.Onların yerine sağda ve solda ilk 11'de oynamayı hakkeden oyuncular kendilerini Zico'ya gösterebilecekler...
Deivid,Can,Tümer,Deniz,Mert Günok,Appiah ve Serdar Ankara'ya götürülmeyecekmiş.
Kaynak:Hürriyet gazetesi![]()
Yedek takımla bile çıksak kazanarız diye düşünüyorum...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Muhtemel 11:
Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Yasin, R.Carlos, Colin Kazım, Selçuk, Kemal, Vederson, Semih, Kezman (İlhan Parlak)
Bugünkü son antrenmanda belli olacak kadro ama benim tahminim bu yönde. Çift forveti deneyecek Kezman'la diye tahmin ediyorum. Defans belli gibi, yukarıda yazdığım şekilde olacak muhtemelen.
Bu kadro bu maçı kazanır.
So what?
Saike
Kazanırız...İlhan Parlağı 11 de görmek istiyorum artık 1 maçda olsa oynasın henüz çok genç böyle maçlarda pişmesi lazım...
Fenerbahce macin genelinde sikinti yasamaz...Ancak skor kritik olursa, 1-0 2-1 onde olursa o zaman biraz stres yasanir...Oyunun kontrolunu elinde tutarsa da farka bile gidebilir....Buyuk olaslikla Fenerbahce kazancaktir bu maci...
Sıkıntılı skor bıle olsa kazanalımda ne olursa olsun...Malum ligin başları ve puan kayıpları önemli...Tek amac galibiyet olmalı...
Bir zamanlar yürütülen mantık 1-0 olsun bizim olsun...
4-1 bitecek maç![]()
Sanmıyorum haberlerde dinlediğim kadarıyla muhtemel kadro:Volkan-Önder-Lugano-Edu-Carlos-Colin-Aurelio-Selçuk-Vederson-Alex-Kezman
Colin Kazım oynasında gerisi mühim değil.
Zico bu maçta çift forveti denemeli bence.
Zico'nun tek forvetten vazgeçeceğini sanmıyorum Anderlecht galibiyetinden sonra.Maçı kazandığımız için Zico bu taktiğin iyi olduğunu düşünecektir.Kötü futbol oynadığını bilmiyor takımın![]()
Zico bence gözlerinden sorun olduğundan sahayı göremiyor.Bütün maç tek noktaya kendini kitliyor ve maçın bitiş düdüğüne kadar kalıyor aynı noktaya bakarak...
Zico Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi Inter'e karşı da aynı OFTAŞ'a karşı da aynı düzenle sahaya çıkıyor![]()
zico bu maçta deivid-kazım forvetleriyle oynarsa gol daha kolay gelir nitekim kezman , eleştirilen deivid den de berbat oynuyor bu 2 forvetin sonuca gideceğine inanıyorum
F.Bahçe galibiyet arıyor
Anderlecht'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni ekiplerinden G.Birliği OFTAŞ önünde üç puan arıyor. 19 Mayıs Stadı'nda 18.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak.
ZİCO KADROYU DEĞİŞTİRDİ
Ligde ilk hafta mağlubiyetinin ardından üst üste 2 maçını kazanan sarı-lacivertliler, başkent deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyor. Teknik direktör Zico'nun, ligin 2. haftasındaki Gaziantepspor maçında olduğu gibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında da yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Sarı-lacivertlilerin başkent kafilesinde sakatlıkları bulunan Deniz, Tümer, Can, Deivid, Appiah ve kaleci Serdar yer almıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.
OFTAŞ:
Orhan
Sandro
Olgay
Tozo
Sterjovski
Kadir
Serkan
Giray
İlhan
Ferhat
M.Kalkan
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Aurelio
R.Carlos
Selçuk K
Kazım
Alex
Kezman
Stat: Ankara 19 Mayıs
Saat: 18.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Barış Şimşek
900. GALİBİYET PEŞİNDE
Turkcell Süper Lig'de bugün deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşılaşacak Fenerbahçe, lig tarihindeki 1600. maçında, 900. galibiyetini almak istiyor.Sarı-lacivertliler, 50. sezonu oynanan Birinci Futbol Ligi'nde, bugüne dek çıktığı 1599 maçta toplam 899 galibiyet elde etti.
Ligde 440 beraberliği bulunan sarı-lacivertli ekip, 260 maçta da yenildi. Rakip filelere 2779 gol atan Fenerbahçe, kendi kalesinde ise 1329 gole engel olamadı.Sarı-lacivertlilerin ezeli rakiplerinden Galatasaray, 900. galibiyetini ligin 2. haftasında Bursaspor deplasmanında alırken, Beşiktaş'ın bugünkü Kayserispor maçı öncesi 1597 maçta 855 galibiyeti bulunuyor.
02.09.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Bence iyi kadro olur aslında büyük maçlarda da böyle oynamalıyız.
Zicoya ragmen Fenerbahçenin rahat alacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe'nin orjinal kadrosuda böyle olmalı zaten.Bir Appiah eksik.
So what?
Saike
fener cok rahat olmasada kazanır
Zico bu macta yasin gibi oyuncuları oynatsın..Zaten oftası her türlü yener![]()
Fener rahat alır
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
G. OFTAŞ:
Ferhat
Orhan Sam
İlhan
Giray
Murat Kalkan
Kadir
Sandr
Tozo
Kemal
Jevtic
Savaş
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Edu
Lugano
R. Carlos
Kazım
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Kezman
Mac başladı.Fenerbahcemize başarılr dilerim.