1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Anderlecht - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Fener çok iyi oynamadıki ne süperi diyonuz arkadaşlar abartmayın..Yendiğiniz bir altı üstü Belçika takımı onu kendinize rakip bile görmeniz hata..Ondan sonra gruplarda 6-5 yediğinizde üzülürsünüz diyim..Kezman topu önünde buldu gol oldu ..Bir nevi şansa geldi bu maç..

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Fener çok iyi oynamadıki ne süperi diyonuz arkadaşlar abartmayın..Yendiğiniz bir altı üstü Belçika takımı onu kendinize rakip bile görmeniz hata..Ondan sonra gruplarda 6-5 yediğinizde üzülürsünüz diyim..Kezman topu önünde buldu gol oldu ..Bir nevi şansa geldi bu maç..
    Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri altı üstü Belçika kulübü.. İlginç..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Fenerbahce kacinci torbadan girecek peki??...
    4.Torba...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

[quote=cekochan;860070]Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri altı üstü Belçika kulübü.. İlginç..
    .
    .
    .
    Katılmışta gruplardan çıkma başarısı gösterebilmiş mi?Yapma Allah aşkına 40 milyon avroluk takım Fener 90 milyon avroluk bir takım,Anderlechtin daha fazla katıldığını söyleyerek bir nebze takımını yermiş oldun..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Katılmışta gruplardan çıkma başarısı gösterebilmiş mi?Yapma Allah aşkına 40 milyon avroluk takım Fener 90 milyon avroluk bir takım,Anderlechtin daha fazla katıldığını söyleyerek bir nebze takımını yermiş oldun..

İki takımımızda gruplara kaldı hem ülke puanımız arttı hem seneye yine 2 takımla gireceğiz organizasyona, hala neyin tartışmasını yapıyoruz?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    [b]

İki takımımızda gruplara kaldı hem ülke puanımız arttı hem seneye yine 2 takımla gireceğiz organizasyona, hala neyin tartışmasını yapıyoruz?

Evet bende sevindim ama arkadaşlara bir türlü Fenerin iyi oyun oynamadığını sölemek istedim..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet bende sevindim ama arkadaşlara bir türlü Fenerin iyi oyun oynamadığını sölemek istedim..

Evet fazla iyi oyun oynayamadık, haklı olabilirsin. Yırtıcı bir forvet almak farz oldu diyebilirim. Farka gidebileceğimiz bir maçtı..
    (/s)

Mesaj Yetkileri