Gruplardan sonrası daha zor olacak.Bakalım o zamanda başarı gelecek mi?
Tebrikler Fenerbahçe..
Gruplardan sonrası daha zor olacak.Bakalım o zamanda başarı gelecek mi?
Tebrikler Fenerbahçe..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Oh bee ülke puanı içinde ülke futbolu içinde harşka bir gün
Budur be.İşte bu kadar..
Hakem iki taraf için de çok kötü bir maç yönetti.
Tebrikler Fenerbahçem.
Bugün çok güzel oldu 2/2
Fener çok iyi oynamadıki ne süperi diyonuz arkadaşlar abartmayın..Yendiğiniz bir altı üstü Belçika takımı onu kendinize rakip bile görmeniz hata..Ondan sonra gruplarda 6-5 yediğinizde üzülürsünüz diyim..Kezman topu önünde buldu gol oldu ..Bir nevi şansa geldi bu maç..
Arkadaşlar gerçekler bu kendizi avutmayın diye dedim..
"attiilla" fikirlerini başka yerlerde belirt..
Artık gruplarda da başarı gelmesi gerekiyor.Kolay olan kısım geçildi sadece.Umarız geçen senelerdeki gibi hüsran yaşanmaz.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İşte bu be...Harikasın FenerbahçeM...
çoşkulu maçtı iyi oynayan futbolcular vardı tarftarların kavgasını tam anlamadım tam çök berbat yönetti
Tribün şovu da unutmamak gerekir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahce kacinci torbadan girecek peki??...
güzel oynadı ve turu geçti Fenerbahçe tebrikler! biraz şansta vardı sanki![]()
I'm back...
atilla söyleyeceğim tek şey boş konuşuyorsun ama burası forum istediğin gibi konuş ama bu forumda yorumlarına itibar edecek birileri olduğunu sanmıyorum
Kezman diyorum baska birsey demiyorumAdami yerden yere vuranlar gorsunler butun onemli maclarda sahneye cikiyor.Turu bize Batman & Alex getirdi Tebrikler Fenerbahçem.
Deivid'i Türkiye'ye geldiğinden bu yana en iyi oyununu sergilerken gördüm , Roberto Carlos Zaten süperdi farklılığını farkettirdi , insan bu kadarda soğuk kanlı olmaz ki canım
Beşiktaş ile el ele Gruplarda iş yaparız.Türkiye futbolunun çıkışa geçme vakti geldi , Gruplar iyi olursa çıkarız gruplardan.
öncelikle süper bir geceydi uzun zamandır 2 takımla şampiyonlar ligine katılamıyorduk bunu başardık bu gerçekten müthiş bir duygu
fenerbahçenin erken gol bulması büyük avantaj sağladı ama ben daha iyi bir oyun beklerdim özellikle kontra atak hiç yapamadı desek yeridir çok yavaş kaldı atağa çıkarken takım...alex hiç yoktu maçta taaki bence maçın en iyisi denizin müthiş pasında golü takımına kazandırana kadar zaten golden sonrada çıktıdefans bloğu iyi oynadı hiç hata yapmadılar aurelio vasattı..aslında ayağa toplarla yerden oynayarak rakip alana geçildiğinde kezman çok yararlı oluyor ama bunuda fenerbahçe başaramıyor...
volkana ayrı bi parantez açılmalı bence fenerbahçe formasıyla şuana kadarki en iyi maçıydı kendine güveni çok yüksek fizik olarakta serdardan çok daha iyi bugün yerede atladı hem hava hakimiyetini konuşturdu hem reflekslerini hele kale çizgisinden altıpasa attığı planjonlar beni mest etti..isterse oynuyor bu çocuk bence
herşeye rağmen iki takımla şampiyonlar ligindeyiz hemde en yakın rakiplerimizi yenerek.inşallah yarın akşamda iki takımımızla uefaya kalırız çifte bayram yaparız.tebrikler fenerbahçe tebrikler beşiktaş![]()
Fenerbahçe'nin geçtiği yere sen yazma samet süner mümkünse..
bu denize birşeyler oldu yahu.. süper oynuyor
rahat kazandık..
anderlect fıss.. çıktı
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
[quote=cekochan;860070]Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri altı üstü Belçika kulübü.. İlginç..
.
.
.
Katılmışta gruplardan çıkma başarısı gösterebilmiş mi?Yapma Allah aşkına 40 milyon avroluk takım Fener 90 milyon avroluk bir takım,Anderlechtin daha fazla katıldığını söyleyerek bir nebze takımını yermiş oldun..
tebrikler fenerbahce ye. bence deniz guzel oynadi heryerde vardi alex pasinida o yapti. volkanda serdari arratmadi belki alir kaleyi serdardan. alex gine ayni ama golu atti zaten zico bunun icin alexi koyuyor herhan tehlikeli olabilir.
birinci golde sanki aurelio atmak istiyodu ama kezman topa dokundu.
Beşiktaş
Fenerbahçe
Sıra Galatasaray ve K.Erciyes'te..
Isteyen istediği yere, istediği mesajı, istediği şekilde yazabilir. Yeterki forum kuralları içerisinde olsun mesajı. Sizler tahrik mi oluyorsunuz, düşüncelerinize yahut görüşlerinize ters mi düşüyor ? Ya karşılık vermez görmezden gelirsiniz yahut biz yöneticilere iletirsiniz. Biz de kural dışı bir şey gördüğümüz vakit müdahale ederiz. Birbirinize biraz daha saygılı davranın lütfen.
Tebrikler Fenerbahce,fazla iyi oynamasa da,Anderlecht`i yendigi icin,Devler Ligine kaldigi icin tebrikler..!
Macin yildizi tartismasiz Deniz`di!
Her bölgede onun ismi vardi,cok kostu,mücadele etti,zamani geldi ataklari baslatan isim oldu,sakatlandi cikmadi,oyuna devam etti.Müthis oynadi..!
Alex cok degisik bir futbolcu.Atsan atilmaz,satsan satilmazNitekim bunu bugün de gösterdi.Macin en kötü futbolcusuyken,cikti en önemli dakikada takimini rahatlatan ve CL biletini getiren gole imzasini atti.
Kezman cok kosuyor,mücadele ediyor fln ama en büyük eskikligi ayaginda top tutamamasi,hic tutamiyor gercekten.Ayaklari titriyorBu kadar tecrübeli bir ismin daha sakin oynamasi gerekiyor.
Alex,Aurelio,Önder,Tümer bugün cok kötüydüler.Bu 4üde as futbolcu ve bunlarin bir daha böyle oynamayacagini düsünüyorum,yoksa Fenerbahceyi zor günler bekliyor.
Kartal kanarya uçuyor,Türk futbolu kazanıyor![]()
![]()
Kezman Zigic,Zigic diye dilinde düy bitti..2 tane kesiciyle oynuyor onun yerine 1 tane 2 sininde görevini yapabileceği bir adam(Lucas Biglia) hep defansa hem ofansa yönelik sonrada Semihi koyarsın forvete adam almaya gerek yok..
Turkiye olarak, Avrupa Arenasinda bu geceki kadar buyuk basarilari uzun zamandir yasayamiyorduk...iki takimla girmek cok onemli...Iki takima da basarilar...