Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 270 sonuç

Konu: Anderlecht - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 2.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gruplardan sonrası daha zor olacak.Bakalım o zamanda başarı gelecek mi?

Tebrikler Fenerbahçe..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oh bee ülke puanı içinde ülke futbolu içinde harşka bir gün

Budur be.İşte bu kadar..

Hakem iki taraf için de çok kötü bir maç yönetti.
    Tebrikler Fenerbahçem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün çok güzel oldu 2/2

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Fener çok iyi oynamadıki ne süperi diyonuz arkadaşlar abartmayın..Yendiğiniz bir altı üstü Belçika takımı onu kendinize rakip bile görmeniz hata..Ondan sonra gruplarda 6-5 yediğinizde üzülürsünüz diyim..Kezman topu önünde buldu gol oldu ..Bir nevi şansa geldi bu maç..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arkadaşlar gerçekler bu kendizi avutmayın diye dedim..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

"attiilla" fikirlerini başka yerlerde belirt..

Artık gruplarda da başarı gelmesi gerekiyor.Kolay olan kısım geçildi sadece.Umarız geçen senelerdeki gibi hüsran yaşanmaz.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İşte bu be...Harikasın FenerbahçeM...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

çoşkulu maçtı iyi oynayan futbolcular vardı tarftarların kavgasını tam anlamadım tam çök berbat yönetti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tribün şovu da unutmamak gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fenerbahce kacinci torbadan girecek peki??...

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Fener çok iyi oynamadıki ne süperi diyonuz arkadaşlar abartmayın..Yendiğiniz bir altı üstü Belçika takımı onu kendinize rakip bile görmeniz hata..Ondan sonra gruplarda 6-5 yediğinizde üzülürsünüz diyim..Kezman topu önünde buldu gol oldu ..Bir nevi şansa geldi bu maç..
    Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri altı üstü Belçika kulübü.. İlginç..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Fenerbahce kacinci torbadan girecek peki??...
    4.Torba...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

güzel oynadı ve turu geçti Fenerbahçe tebrikler! biraz şansta vardı sanki
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

atilla söyleyeceğim tek şey boş konuşuyorsun ama burası forum istediğin gibi konuş ama bu forumda yorumlarına itibar edecek birileri olduğunu sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman diyorum baska birsey demiyorum Adami yerden yere vuranlar gorsunler butun onemli maclarda sahneye cikiyor.Turu bize Batman & Alex getirdi Tebrikler Fenerbahçem.

Deivid'i Türkiye'ye geldiğinden bu yana en iyi oyununu sergilerken gördüm , Roberto Carlos Zaten süperdi farklılığını farkettirdi , insan bu kadarda soğuk kanlı olmaz ki canım

Beşiktaş ile el ele Gruplarda iş yaparız.Türkiye futbolunun çıkışa geçme vakti geldi , Gruplar iyi olursa çıkarız gruplardan.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

öncelikle süper bir geceydi uzun zamandır 2 takımla şampiyonlar ligine katılamıyorduk bunu başardık bu gerçekten müthiş bir duygu

fenerbahçenin erken gol bulması büyük avantaj sağladı ama ben daha iyi bir oyun beklerdim özellikle kontra atak hiç yapamadı desek yeridir çok yavaş kaldı atağa çıkarken takım...alex hiç yoktu maçta taaki bence maçın en iyisi denizin müthiş pasında golü takımına kazandırana kadar zaten golden sonrada çıktı defans bloğu iyi oynadı hiç hata yapmadılar aurelio vasattı..aslında ayağa toplarla yerden oynayarak rakip alana geçildiğinde kezman çok yararlı oluyor ama bunuda fenerbahçe başaramıyor...

volkana ayrı bi parantez açılmalı bence fenerbahçe formasıyla şuana kadarki en iyi maçıydı kendine güveni çok yüksek fizik olarakta serdardan çok daha iyi bugün yerede atladı hem hava hakimiyetini konuşturdu hem reflekslerini hele kale çizgisinden altıpasa attığı planjonlar beni mest etti..isterse oynuyor bu çocuk bence

herşeye rağmen iki takımla şampiyonlar ligindeyiz hemde en yakın rakiplerimizi yenerek.inşallah yarın akşamda iki takımımızla uefaya kalırız çifte bayram yaparız.tebrikler fenerbahçe tebrikler beşiktaş

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin geçtiği yere sen yazma samet süner mümkünse..
    bu denize birşeyler oldu yahu.. süper oynuyor
    rahat kazandık..
    anderlect fıss.. çıktı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

[quote=cekochan;860070]Şampiyonlar Ligi'ne en fazla katılan kulüplerden biri altı üstü Belçika kulübü.. İlginç..
    .
    .
    .
    Katılmışta gruplardan çıkma başarısı gösterebilmiş mi?Yapma Allah aşkına 40 milyon avroluk takım Fener 90 milyon avroluk bir takım,Anderlechtin daha fazla katıldığını söyleyerek bir nebze takımını yermiş oldun..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

tebrikler fenerbahce ye. bence deniz guzel oynadi heryerde vardi alex pasinida o yapti. volkanda serdari arratmadi belki alir kaleyi serdardan. alex gine ayni ama golu atti zaten zico bunun icin alexi koyuyor herhan tehlikeli olabilir.

birinci golde sanki aurelio atmak istiyodu ama kezman topa dokundu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Katılmışta gruplardan çıkma başarısı gösterebilmiş mi?Yapma Allah aşkına 40 milyon avroluk takım Fener 90 milyon avroluk bir takım,Anderlechtin daha fazla katıldığını söyleyerek bir nebze takımını yermiş oldun..

İki takımımızda gruplara kaldı hem ülke puanımız arttı hem seneye yine 2 takımla gireceğiz organizasyona, hala neyin tartışmasını yapıyoruz?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş
    Fenerbahçe

Sıra Galatasaray ve K.Erciyes'te..

Isteyen istediği yere, istediği mesajı, istediği şekilde yazabilir. Yeterki forum kuralları içerisinde olsun mesajı. Sizler tahrik mi oluyorsunuz, düşüncelerinize yahut görüşlerinize ters mi düşüyor ? Ya karşılık vermez görmezden gelirsiniz yahut biz yöneticilere iletirsiniz. Biz de kural dışı bir şey gördüğümüz vakit müdahale ederiz. Birbirinize biraz daha saygılı davranın lütfen.

Tebrikler Fenerbahce,fazla iyi oynamasa da,Anderlecht`i yendigi icin,Devler Ligine kaldigi icin tebrikler..!

Macin yildizi tartismasiz Deniz`di!
    Her bölgede onun ismi vardi,cok kostu,mücadele etti,zamani geldi ataklari baslatan isim oldu,sakatlandi cikmadi,oyuna devam etti.Müthis oynadi..!

Alex cok degisik bir futbolcu.Atsan atilmaz,satsan satilmaz Nitekim bunu bugün de gösterdi.Macin en kötü futbolcusuyken,cikti en önemli dakikada takimini rahatlatan ve CL biletini getiren gole imzasini atti.

Kezman cok kosuyor,mücadele ediyor fln ama en büyük eskikligi ayaginda top tutamamasi,hic tutamiyor gercekten.Ayaklari titriyor Bu kadar tecrübeli bir ismin daha sakin oynamasi gerekiyor.

Alex,Aurelio,Önder,Tümer bugün cok kötüydüler.Bu 4üde as futbolcu ve bunlarin bir daha böyle oynamayacagini düsünüyorum,yoksa Fenerbahceyi zor günler bekliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    [b]

İki takımımızda gruplara kaldı hem ülke puanımız arttı hem seneye yine 2 takımla gireceğiz organizasyona, hala neyin tartışmasını yapıyoruz?

Evet bende sevindim ama arkadaşlara bir türlü Fenerin iyi oyun oynamadığını sölemek istedim..

Kartal kanarya uçuyor,Türk futbolu kazanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evet bende sevindim ama arkadaşlara bir türlü Fenerin iyi oyun oynamadığını sölemek istedim..

Evet fazla iyi oyun oynayamadık, haklı olabilirsin. Yırtıcı bir forvet almak farz oldu diyebilirim. Farka gidebileceğimiz bir maçtı..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Kezman Zigic,Zigic diye dilinde düy bitti..2 tane kesiciyle oynuyor onun yerine 1 tane 2 sininde görevini yapabileceği bir adam(Lucas Biglia) hep defansa hem ofansa yönelik sonrada Semihi koyarsın forvete adam almaya gerek yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kezman Zigic,Zigic diye dilinde düy bitti..2 tane kesiciyle oynuyor onun yerine 1 tane 2 sininde görevini yapabileceği bir adam(Lucas Biglia) hep defansa hem ofansa yönelik sonrada Semihi koyarsın forvete adam almaya gerek yok..

İlerimizi düşünerek yırtıcı bir forvet dedim Gruplarda Biglia gibi bir ön libero ile karşılaşmayacağız, bundan kastım Biglia'dan daha iyileri çıkacak. Onun için Semih ile daha nereye kadar gidebiliriz, o zaten kendisinin TSL oyuncusu olduğunu gösterdi
    (/s)

Turkiye olarak, Avrupa Arenasinda bu geceki kadar buyuk basarilari uzun zamandir yasayamiyorduk...iki takimla girmek cok onemli...Iki takima da basarilar...

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri