öncelikle süper bir geceydi uzun zamandır 2 takımla şampiyonlar ligine katılamıyorduk bunu başardık bu gerçekten müthiş bir duygu
fenerbahçenin erken gol bulması büyük avantaj sağladı ama ben daha iyi bir oyun beklerdim özellikle kontra atak hiç yapamadı desek yeridir çok yavaş kaldı atağa çıkarken takım...alex hiç yoktu maçta taaki bence maçın en iyisi denizin müthiş pasında golü takımına kazandırana kadar zaten golden sonrada çıktıdefans bloğu iyi oynadı hiç hata yapmadılar aurelio vasattı..aslında ayağa toplarla yerden oynayarak rakip alana geçildiğinde kezman çok yararlı oluyor ama bunuda fenerbahçe başaramıyor...
volkana ayrı bi parantez açılmalı bence fenerbahçe formasıyla şuana kadarki en iyi maçıydı kendine güveni çok yüksek fizik olarakta serdardan çok daha iyi bugün yerede atladı hem hava hakimiyetini konuşturdu hem reflekslerini hele kale çizgisinden altıpasa attığı planjonlar beni mest etti..isterse oynuyor bu çocuk bence
herşeye rağmen iki takımla şampiyonlar ligindeyiz hemde en yakın rakiplerimizi yenerek.inşallah yarın akşamda iki takımımızla uefaya kalırız çifte bayram yaparız.tebrikler fenerbahçe tebrikler beşiktaş![]()

defans bloğu iyi oynadı hiç hata yapmadılar aurelio vasattı..aslında ayağa toplarla yerden oynayarak rakip alana geçildiğinde kezman çok yararlı oluyor ama bunuda fenerbahçe başaramıyor...