1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Nobre kadro dışı!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Nobre pivot santrafor mu???

Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın.
    Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?

Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?

Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .
    Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by welet View Post
    Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...
    Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.
    Ben sadece örnek verdim ama daha veriyim bobo neden atıyo ? Nobre dengesiz bi futbolcu rakip defansı yormaktan top indirmekten baska yaptıgı iş yok bende nobre'den cok sey beklıyodum bu sene ama netice hala 0.Gaziantep macında kacırdıgı goller sac bas yoldurdu.Ama hakkını vermek lazım calıskan bi futbolcu..

Mesaj Yetkileri