Adam 1 saat önce kadro dışı kaldı.Hemen alıp satmaya başladınız..![]()
Adam 1 saat önce kadro dışı kaldı.Hemen alıp satmaya başladınız..![]()
Bobo mu atıyo ? Bobo'nun kaç golü var kafayla Allah aşkına ?
Kabul edin artık orta açmıyoruuuzzz.Nobre'den bişeyler beklemek çok yanlış doğru düzgün orta açılmayan bir takımda !
Evet bu sezon kanatları etkili kullanıyoruz.Bundan dolayıda Nobre daha etkili olacaktır bu sezon.
So what?
Saike
İzledim . Ama benim göremediğimi görmüşsünüz bakıyorum . Neyse ya konuyu daha fazla uzatmayalım benim Nobre hakkındaki kanaat'im bu yönde daha fazla tartışmanın alemi yok bana göre iyi sana göre kötü . Birbirimizin fikrini değiştiremeyeceğimize göre fazla uzatmaının alemi yok.
İnş. Semsi adamı hemen satılıga cıkardık.Belki böyle daha hayırlı olur hırslanır adam.Satılmaz cok iyi teklif gelmezse Özür diler affedilir zaten.
İbrahim Akın'da öleydi bi aralar affedildi bumu affedilmeyecek.Cok kesinse affedilmiycegi Nobre Fener'De![]()
Fener'demi.Biz napcaz ya Nobre'yi.İstemiyoruz Nobre falan.
Tam yerinde bir karar.Kimsenin gözüne yaşına bakamayız artık.Takımda huzursuzLuk yaratacak adamın işi yok bizde.Bi de bu işten Sinan Engin`in parmağı oLabiLir.Nobre Beşiktaş`a transfer oLduğunda çok sitemde buLunmuştu.Bir antipatisi vardı Nobre`ye.
Doğru oLan budur.Ya akLını başına devşirsin ya da aLsın bavuLunu canı nereye istiyorsa oraya gitsin..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yerinde bir karar olmus kim vermisse bu karari tebrikler
novemberpasa maca macinda zaten "sorunum var benim" diye bas bas bagiriyordu...
hayirlisi olsun...
![]()
Nobrede HakLı
Maç 2-0 Son 2-3 Dk. Girse N Olur Gırmese N Olur
Nobrede Takımın Artıst OyuncuLarından(As OyuncuLarından) Bırı
Genc Yada DvmLı Yeden BekLeyen Bı Adamda DeiL
AffediLir Bi Kaç Gun Sonra
Sırasını bekleyecek.Kendini süper bir oyuncu sanmasın.İlla her maç ilk 11'de oynayacak diye birşey olamaz.Yaptığı saygısızlıktır.
FM Gazetesi
Yahu biz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz 1-2 dakikada olsa girmek zorunda eğer teknik direktör istiyorsa birşey olacağından falan değil ama. Artist futbolcu istemiyoruz zaten...
nobre besıktasa ne verdı kı kaprıs yapıyo...
Baska biri olsa bunu yapamazlardı diyenlere cevabım.Ertugrul Saglam yapar kime olursa olsun yapar.Bunu kac kere acıkladı adam Beşiktaş'ın saygısızlıga tahammulu yoktur.
Hiç bir futbolcu ne takımdan ne de Teknik Direktör'den üstün görmemeli kendisini.Takımda söz sahibi T.D'dir onu kurallarına uymayan yol alır...
Ertugrul Saglam'i bu tur davrnislarindan dolayi cok seviyorum..
Bizim Nuri Albayrak isterse Nobre'yi hic sasirmayin.
nobre daha profesyonel olamamış.
zaten sevmiyordum adamı iyice gözümden düştü...sen kimsin beşiktaş gibi bir camianin teknik direktörüne kafa tutuyorsun? işcisin sen işci kal kardeşim.denileni yapacaksın işte...
arkadaşlar bgn lig tv deki futbol gündemi adlı programa Sinan Engin katıldı..ve nobrenin defterden tamamen silinmediginin mesajını verdi..
bence önce kasımpaşa maçında sonrada bu maçta yaptıgı terbiyesizlikten sonra nobre nin sözleşmesi derhal feshedilmeliydi...bu takım disiplini adına çok önemli bir olay..
Nobre'ye son bir şans daha verilecekmiş.
So what?
Saike
Nobre için son şans
Beşiktaş'ta Zürih maçında oyuna girmek istememesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Nobre, bir antrenör gözetiminde tek başına çalışacak. Menajer Sinan Engin, Brezilyalı oyuncuyla konuşarak bir takım uyarılarda bulunduğunu söyledi, "Kendisi üzgün olduğunu söyledi. Bundan sonraki hal ve hareketlerine göre kendisini affedebiliriz. Fakat ağır bir para cezası verilecek. Bazı oyuncularda vurdumduymazlık var. Burası Beşiktaş kulübü. Kimsenin babasının çiftliği değil" dedi.
31.08.2007
Kaynak : Milliyet
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah aklı başına gelir.Bir daha böyle davranışlarda bulunmaz.Ve bu durum umarım performansı etkilemez.
So what?
Saike
Son bir şans daha veriLecek gibi gözüküyor.Sinan engin öyLe bir tarz açıkLamada buLunmuş..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Harika olmus. Umarim bu karardan geri donulmez.