Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 81 sonuç

Konu: Britian Search Star!!(ortak Karİyer)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Para olsa !!!Para durumu gerçekte de bu kadar kötü mü Newcastlenin yada Boltonun!!

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

haha iyi kura çekeçen onurr

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Transferleri bekliyoruzzz.

Sezon kısmetse yarın açılıor.Eğer arkadaslar yarın zamanında gelirse foruma aksam ustu 5 gibi resimleri koyarız.Şimdiden herkese basarılar.Bolton taraftarının görüş ve yorumlarını her zaman bekliorum.Unutmaınki yorumlarınız ve görüşleriniz benim için çok önemli...

sayqılarımla....

tekrar başarılar favorim Evertonn

Newcastle favorim ayrica renkleri Siyah-Beyaz

hadi bakalim 5 kisi ingiltere de . guzel bi kariyer olcaga benziyor. umarim uzun soluklu olur

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Peshayat destekler için çok teşekkürler!!Taraftarlarımızı transferlerle çoşturucaz!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evt başta takımları tanıtıcağımı sölemiştim!Ama şuan sadece kendi takımımı tanıtacağım!Yani Newcastle ı!

Kaleci:Shay Given

Sol bek:Celestine Babayaro

Sağ bek:Stephen Carr

Defans Orta:Steven Taylor

Defans Orta:Craig Moore

Ön Libero:Nicky Butt

Sol Kanat: Damien Duff

Sağ Kanat:Nolberto Solano

Forvet Arkası:Antoine Sibierski

Santrofer:Obafemi Martins

Santrofer:Michael Owen

(BU OYUNCU DİZİLİMLERİ TRANSFER YAPILMAMIŞ HALİDİR TAKIMDA DEĞİŞİKLİKLER OLUCAKTIR)

Default Britain Search Star's

arkadaşlar tekrar tekrar tekrar sölürorum yorumlarınızı ve düşüncelirinizi iiyi yada kötü olsun mutlaka yazmanızı rica ediorum bilhassan benım kararlarım ıcın takımım için...

Sayqılarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Evt arkadaşlar takım tanıtımları yapıcağımı ve devamı geliceğini sölemiştim!İkinci Takım Fenerbahçeden Bildiğimiz Anelkanın Takımı Bolton!!

Evt Bu sefer daha kısıtlı Bir tanıtım:

Jussi Jääskeläinen

Ivan Campo

Gerald Cid

Tal Beim Haim

Henrik Pedersen

Quiton Fortune

Anelka

Gary Speed

Kevin davies

Onurcum emeğine sağlık....

VEeeeee Samet Demir Hedefini Bildiriyor....

Şimdi arkadaslar oncelıkkle ilk amacımız uefa kupası.İlk sezon kısıtlı bütcemizle transferlerimizi gerceklestırmeye calısacaız...Ama önümüzdeki sezon için daha buyuk hedeflerımız war.Buqunden itibaren takımla calısmalara baslıoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

bu kariyer 5 kişiyle biraz zor ilerler gibi gelio bana...
    bi de "Jussi Jääskeläinen"'in "ä" harfini nasıl yaptın? Kopyala + Yapıştır mı yoksa sen klavyeyle mi yazdın

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

a yı kopyala yapıştır yaptım çünkü harf almanca bizim klavyelerde de almanca yok Bide 5li kariyer neden ilerlemez Pcyi kasar die mi söledin öle??

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by Onur123 View Post
    a yı kopyala yapıştır yaptım çünkü harf almanca bizim klavyelerde de almanca yok Bide 5li kariyer neden ilerlemez Pcyi kasar die mi söledin öle??
    Kasar die sölemedim.

İlerlemez çünkü 2'li kariyerler bile zor ilerliyor. yani ikisinin de aynı ande müsait olması, bilg. başında olması ve oynamak istemesi gerikiyor.

Bu 5'li de daha da fazla. Hadi diyelim şurda 15 gün oynadınız. Okullar açıldıktan sonra?
    5 kişinin aynı anda online olması zor bi olay. Bi de ilerlemesi var. Devam Et'e tıkla dierini bekle. yok onu bekle. şunu bekle. ohooo uzun iş =)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

evt haklısın ama bir program yaptık uymayan atılcak ondan dolayı eminiz ama haklısın zor olcak ama eğlenceli olucak!! saol yinede

hadi bkalm hyırlısı olsun bnde oynicam!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    orta sahaya daa doousu ön libero ya harbi bi transferle tottenham şampionlr ligini bile alır ama doorusu en oturmuşu everton sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    Kütahya

ya bende gelmek istiorum ama sadece hafta sonu oynancaksa gelirim zati onurlada konuştum hafta içi 1 saat oynancakmış sadece hafta sonu olcak olursa gelirim aklınızda bulunsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

forza newcastle

everton 4ever!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Evt arkadaşlar önerilerinizi bekliorm 5 kişi mi Oynasak daha iyi Yoksa 3 kişi mi çoğunluğun kararına uyucağız!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tottenham avantajli. Newcastle kadrosu da güzel N'Zogbia yi iyi kullanmaya baksin Newcastle i yoneten. Everton da ii ama En iyisi Tottenham

Default Britain Search Star's

arkadaslarımızdan biri gelmediği için oyundan cıkarılmıstır yenı takımlar war antrenorlerı konu basında yer almaktadır...

Sayqılarımla...

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Evt Newcastle İlk Bombasını Patlatıyor!!!!
    Four Four Two ya göre Newcastle Arsenal'ın genç yıldızı Aliadiereyle Kiralık için anlaştı!!
    Altun İse hiçbir açıklama yapmadı.Sadece Forvet aradıklarını söledi!!!

Yorumları Bekliyorum.

güzel transfer kiralık oldugundan beleşte tebrikler bence transfer kaynağı yaratmak için bir oyuncunu feda etmelisin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

newcastle 1 as 1 de yedek forvet almalı.
    ayrıca defansada takviye yapması sart
    oguchi onyewu mu ne ole bi adb li defans war taylor ile super bir 2 li olur kullanmanı tavsiye ederim.

oyunu 1 aya yakın zamandır oynamadıgım icin oyuncu onerisini su an yapamayacagım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    newcastle ın yaslıları pek ise yaramaz sibierski ozellikle hic sevmiyom o adamıbide titus bramble ve bi zenci forveti wardı unuttum martins deilde dieri onları satarak kaynak yaratabilirsin. nzogbia ya dm calistir ileriyi dusunerek. dm pozisyonundada iyi bi randıman alırsın

Default sorun

ya arkadaslar ben 7.02 yukluorum olmuor 1i yardımcı olsun...uyum hatası werior....

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Bütün önerilerin için teşekürler mista7fb dikate alıcam hepsini merak etme saol
    Evt The Times a göre Newcastle İki bomba birden patlattı.Edcarlos ve Ilinho yu yine kiralama yöntemiyle teklif verdi.

EDCARLOS

Ilhinho

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yav bi sey soracagim simdi siz oynuyor musunz?? samet uyum sorunu var diyor onur transferler acikliyor. alip almadigi da belli degil simdi oynuyor musunuz ? cok karisik bi sey oldu bu ..

Quote Originally Posted by samet3199 View Post
    ya arkadaslar ben 7.02 yukluorum olmuor 1i yardımcı olsun...uyum hatası werior....
    arkadaşım o c r a c k hatası oyunnun cd si sende varsa ordan c r a c k yap yoksa indir güsel başladınız hayırlı olsun tottenham favorim

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

oynuyorlar arkadaşım boma transfer istiyoruz

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri