Şimdi Nilmar gitmedi mi Napoliye?![]()
Şimdi Nilmar gitmedi mi Napoliye?![]()
Galatasaray'ta forvet transferindeki karmaşa sürüyor..
Maraton.Com.Tr'nin dün gece duyurduğu haberin ardından üç gündür İtalya'da temaslarını sürdüren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetici Haldun Üstünel'in Romalı Nonda ile birlikte İstanbul'a gelmeleri bekleniyordu..
Ancak iki yönetici İstanbul'a yalnız geldi.. Havaalanında basın mensuplarına konuşan Adnan Sezgin, "Şu anda kesinleşmiş bir transfer yok.. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.. Bazı ufak pürüzler kaldı ve onların giderilmesi için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı..
Sezgin'in açıklamasında belirttiği pürüzlerin Nonda'nın sakatlığı ile ilgili olduğu ve bu konunun transferde tek sorun olduğu öğrenildi..
Kaynak: Dansöz Maraton..
şaşırmadım
Tek Lincoln'le bizi kandırabileceklerini sanmasınlar!..
sizce yönetim transfer yapabilecek mi?
bence hayır
Nonda İstanbul'da!
FLAŞ! Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda İstanbul'a geldi. Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor!
Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blacburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor. Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.
DHA
Ve.. Galatasaray, Nonda'yı İstanbul'a getirdi..
Türkiye'nin dün gece geç saatlerde Galatasaraylı olduğunu MARATON.COM.TR'den öğrendiği Nonda İstanbul'da.. Kongolu golcü sabah saatlerinde gizlice getirildiği İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi..
Golcü futbolcunun bu akşam oynanacak Koprivnica maçında taraftarların önüne çıkartılarak tanıtılacağı öğrenildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Anaa
Resmi sitede de yazmıyor ki![]()
Bakalım Nonda ne yapacak(turist olarak gelmediyse) yönetim sadece Galatasaray'lı değil bütün taraftarları heyecanlandıracak transfer yapacağız dedi millet heyecanla bekliyor Nonda ne yapacakinşAllah faydalı olur.
Eskiden çok gol atan ancak son yıllarda kaybolmuş bir adam Nonda.
Uyum sağlarsa 15 golü bulur.Ancak Ümit Karan'ın yanına hızlı hareketli bir santrafor daha iyi olurdu.
Morientes,Kone gibi futbolculardan sonra Nonda'yı beklemiyordu kimse.
Monaco'daki Nondaaa
i love you Nonda!..
Blackburn'deki Nonda..
i may love you Nonda![]()
az once dhada son dakıkaka olarak gectı.istanbula gelmıs
sizce yönetim 1 forvet daha alabilir mi nilmar ı mesala?
hayırlısı olsun...![]()
atillaya kızıyodunuz şimdi siz nilmar diyip duruyosunuz![]()
Nonda Galatasaray'da...
Galatasaray, aradığı golcüyü buldu ve İstanbul'a getirdi. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Nonda İstanbul'a geldi.
ANADOLU AJANSI DA HABERİ GEÇTİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, Roma takımının Kongolu oyuncusu Shabani Nondo’yu bugün gizlice İstanbul’a getirttiği öğrenildi.
Kulüp bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmazken, Nonda’nın, öğle saatlerinde Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili sürpriz açıklamanın, sarı-kırmızılı kulüp yöneticileri tarafından, bu akşamki NK Slaven maçından sonra Ali Sami Yen Stadı’nda yapılması bekleniyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu paraya bu adamı almak bir başarıdır, iş yapacağına inanıyorum.. İnanmak istiyorum.. Yanına bir tane de hızlı ve bitirici forvet alınırsa, kimse tutamaz bizi..
Cok ucuza resmen piyango gibi adam aldık
Arkadaslar nonda bu aksam Stadyumda taraftara göstelilecekmiş...
nonda hayırlı olsun galatasarayımıza iş yapacağına inanıyorum...
Galatasaray Nonda ile imzalıyor
Galatasaray'ın yeni forveti Shabani Nonda oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Roma'nın golcü futbolcusu ile her konuda anlaşma sağlandı ve 30 yaşındaki Kongolu oyuncu istanbul'a geldi.
Galatasaray yönetimi, camianın uzun süredir beklediği forvet transferinde son noktayı koydu.
Uzun süredir İtalya'da transfer görüşmeleri yapan yöneticilerden Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Roma kulübünün golcü futbolcusu Shabani Nonda ve İtalyan kulüple her konuda anlaşarak bu transferi gerçekleştirdi. Prensip anlaşmasına varılan Nonda, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.
Galatasaray, sağlık kontrolünden sonra imza atması beklenen golcü için Roma kulübüne yaklaşık 1 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 1.3 milyon Euro ödeyecek.
Sarı-kırmızılı yönetim, Slaven ile oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçı öncesi, futbolcuların konsantrasyonu bozulmasın diye resmi açıklama yapmadı. Karşılaşma sonunda yönetimin resmi açıklama yapacağı belirtildi.
2004 Şampiyolar Ligi finalinde Porto'ya karşı Beşiktaşlı Cisse ile birlikte Monaco forması giyen Kongolu futbolcu, 2000-2005 yılları arasında Monaco forması ile 116 maçta 57 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.
2005 yılında büyük ümitlerle Roma'ya transfer olan Nonda, geçirdiği ağır sakatlık sonrasında şans bulduğu 16 maçta sadece 4 gol atabildi.
Geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Blackburn Rovers ekibine kiralanan Nonda, fizik gücündeki eksikliğe rağmen 26 maçta 7 gol kaydetti.
1.82 boyundaki Nonda, üstün fizik gücü ve atletik yapısıyla dikkat çekiyor.
NTVSpor
hayırlı olsun türkiyeye...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
penaltı oldu yaa![]()
transfer bittiyse uzuldum ben tek nonda acaba yeter mi bizim gol sıkıntımıza![]()
Hayal kırıklığı, çok uğraşmışlar bir de, çekeceğimiz çok bu yönetimden istifa etsinler daha iyi. Yıldız diye yarım bir adam getirdiler, çocuk kandırır gibi.
Baska transfer olucakmi ustalar? Ben sanmiyorum Bu Sonuncu transferimiz
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
tam bir soru işareti
Çok da kötümser olmamak lazım bence.Umarım gol sorunumuzu çözer.
kanal 24 muhabiriyle osman şenher yarında büyük ihtimal chevantonla anlaşıcaklar gibilerinden konuştular ama bakalım hayırlısı..
chevanton neden olmasın..aradıgını ne monacoda ne sevillada buldu..kısmetse bizde bulacak istedigini![]()