Sayfa 69 / 134 İlkİlk ... 1959676869707179119 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Şimdi Nilmar gitmedi mi Napoliye?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ta forvet transferindeki karmaşa sürüyor..

Maraton.Com.Tr'nin dün gece duyurduğu haberin ardından üç gündür İtalya'da temaslarını sürdüren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetici Haldun Üstünel'in Romalı Nonda ile birlikte İstanbul'a gelmeleri bekleniyordu..

Ancak iki yönetici İstanbul'a yalnız geldi.. Havaalanında basın mensuplarına konuşan Adnan Sezgin, "Şu anda kesinleşmiş bir transfer yok.. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.. Bazı ufak pürüzler kaldı ve onların giderilmesi için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı..

Sezgin'in açıklamasında belirttiği pürüzlerin Nonda'nın sakatlığı ile ilgili olduğu ve bu konunun transferde tek sorun olduğu öğrenildi..

Kaynak: Dansöz Maraton..

şaşırmadım

Tek Lincoln'le bizi kandırabileceklerini sanmasınlar!..

sizce yönetim transfer yapabilecek mi?
    bence hayır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nonda İstanbul'da!
    FLAŞ! Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda İstanbul'a geldi. Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor!

Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blacburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor. Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ve.. Galatasaray, Nonda'yı İstanbul'a getirdi..

Türkiye'nin dün gece geç saatlerde Galatasaraylı olduğunu MARATON.COM.TR'den öğrendiği Nonda İstanbul'da.. Kongolu golcü sabah saatlerinde gizlice getirildiği İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi..

Golcü futbolcunun bu akşam oynanacak Koprivnica maçında taraftarların önüne çıkartılarak tanıtılacağı öğrenildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Anaa

Resmi sitede de yazmıyor ki

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Bakalım Nonda ne yapacak(turist olarak gelmediyse) yönetim sadece Galatasaray'lı değil bütün taraftarları heyecanlandıracak transfer yapacağız dedi millet heyecanla bekliyor Nonda ne yapacak inşAllah faydalı olur.

Del Piero_10 Misafir

Eskiden çok gol atan ancak son yıllarda kaybolmuş bir adam Nonda.

Uyum sağlarsa 15 golü bulur.Ancak Ümit Karan'ın yanına hızlı hareketli bir santrafor daha iyi olurdu.

Morientes,Kone gibi futbolculardan sonra Nonda'yı beklemiyordu kimse.

Hayirli olsun ... umarim faydali olur ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Eskiden çok gol atan ancak son yıllarda kaybolmuş bir adam Nonda.

Uyum sağlarsa 15 golü bulur.Ancak Ümit Karan'ın yanına hızlı hareketli bir santrafor daha iyi olurdu.

Morientes,Kone gibi futbolculardan sonra Nonda'yı beklemiyordu kimse.
    Nonda yavas yani ... Ayni nonda'dan bahsetmiyoruz heralde ...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by paco View Post
    Hayirli olsun ... umarim faydali olur ...

Nonda yavas yani ... Ayni nonda'dan bahsetmiyoruz heralde ...
    Evet Monaco'daki Nonda'dan bahsetmiyoruz.

Monaco'daki Nondaaa
    i love you Nonda!..

Blackburn'deki Nonda..
    i may love you Nonda

14. Default

az once dhada son dakıkaka olarak gectı.istanbula gelmıs

sizce yönetim 1 forvet daha alabilir mi nilmar ı mesala?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlısı olsun...

atillaya kızıyodunuz şimdi siz nilmar diyip duruyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nonda Galatasaray'da...
    Galatasaray, aradığı golcüyü buldu ve İstanbul'a getirdi. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Nonda İstanbul'a geldi.

ANADOLU AJANSI DA HABERİ GEÇTİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, Roma takımının Kongolu oyuncusu Shabani Nondo’yu bugün gizlice İstanbul’a getirttiği öğrenildi.
    Kulüp bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmazken, Nonda’nın, öğle saatlerinde Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili sürpriz açıklamanın, sarı-kırmızılı kulüp yöneticileri tarafından, bu akşamki NK Slaven maçından sonra Ali Sami Yen Stadı’nda yapılması bekleniyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu paraya bu adamı almak bir başarıdır, iş yapacağına inanıyorum.. İnanmak istiyorum.. Yanına bir tane de hızlı ve bitirici forvet alınırsa, kimse tutamaz bizi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cok ucuza resmen piyango gibi adam aldık

Arkadaslar nonda bu aksam Stadyumda taraftara göstelilecekmiş...

nonda hayırlı olsun galatasarayımıza iş yapacağına inanıyorum...

Galatasaray Nonda ile imzalıyor
    Galatasaray'ın yeni forveti Shabani Nonda oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Roma'nın golcü futbolcusu ile her konuda anlaşma sağlandı ve 30 yaşındaki Kongolu oyuncu istanbul'a geldi.

Galatasaray yönetimi, camianın uzun süredir beklediği forvet transferinde son noktayı koydu.

Uzun süredir İtalya'da transfer görüşmeleri yapan yöneticilerden Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Roma kulübünün golcü futbolcusu Shabani Nonda ve İtalyan kulüple her konuda anlaşarak bu transferi gerçekleştirdi. Prensip anlaşmasına varılan Nonda, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Galatasaray, sağlık kontrolünden sonra imza atması beklenen golcü için Roma kulübüne yaklaşık 1 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 1.3 milyon Euro ödeyecek.

Sarı-kırmızılı yönetim, Slaven ile oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçı öncesi, futbolcuların konsantrasyonu bozulmasın diye resmi açıklama yapmadı. Karşılaşma sonunda yönetimin resmi açıklama yapacağı belirtildi.

2004 Şampiyolar Ligi finalinde Porto'ya karşı Beşiktaşlı Cisse ile birlikte Monaco forması giyen Kongolu futbolcu, 2000-2005 yılları arasında Monaco forması ile 116 maçta 57 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

2005 yılında büyük ümitlerle Roma'ya transfer olan Nonda, geçirdiği ağır sakatlık sonrasında şans bulduğu 16 maçta sadece 4 gol atabildi.

Geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Blackburn Rovers ekibine kiralanan Nonda, fizik gücündeki eksikliğe rağmen 26 maçta 7 gol kaydetti.

1.82 boyundaki Nonda, üstün fizik gücü ve atletik yapısıyla dikkat çekiyor.

NTVSpor

hayırlı olsun türkiyeye...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    penaltı oldu yaa

transfer bittiyse uzuldum ben tek nonda acaba yeter mi bizim gol sıkıntımıza

Hayal kırıklığı, çok uğraşmışlar bir de, çekeceğimiz çok bu yönetimden istifa etsinler daha iyi. Yıldız diye yarım bir adam getirdiler, çocuk kandırır gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Baska transfer olucakmi ustalar? Ben sanmiyorum Bu Sonuncu transferimiz

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

tam bir soru işareti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok da kötümser olmamak lazım bence.Umarım gol sorunumuzu çözer.

kanal 24 muhabiriyle osman şenher yarında büyük ihtimal chevantonla anlaşıcaklar gibilerinden konuştular ama bakalım hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

chevanton neden olmasın..aradıgını ne monacoda ne sevillada buldu..kısmetse bizde bulacak istedigini

Mesaj Yetkileri