1 ile 30 arası toplam 329 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi

Hybrid View

Porto'da Quaresma ve Lucho Gonzalez varsa bizde de Bobo, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncular var arkadaşlar kendinize gelin yahu. Chelsea'i yendi bu Beşiktaş Porto da kimmiş.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Porto'da Quaresma ve Lucho Gonzalez varsa bizde de Bobo, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncular var arkadaşlar kendinize gelin yahu. Chelsea'i yendi bu Beşiktaş Porto da kimmiş.

Kusura bakma Özkan abi de gercekleri görmek zorundayiz.Tamam Bjk`nin cikmasini istiyoruz ama at gözlügü ile olaylara bakmamaliyiz demi

Ayrica Chelsea`yi yendiginde Bjk okadar da iyi degildi kadrosu Chelsea`nin Chelsea`yi yendi diye de Avrupa`nin en iyisi olmadi Bjk!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Kusura bakma Özkan abi de gercekleri görmek zorundayiz.Tamam Bjk`nin cikmasini istiyoruz ama at gözlügü ile olaylara bakmamaliyiz demi

Ayrica Chelsea`yi yendiginde Bjk okadar da iyi degildi kadrosu Chelsea`nin Chelsea`yi yendi diye de Avrupa`nin en iyisi olmadi Bjk!
    Galatasaray Uefayı aldığında en iyi kadro sizde miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    hayır sanırım değildi.

omer-faruk-14 Misafir

Olayı yine evire çevire Galatasaray'a getiriyorsunuz. Tamam anladık siz Chelsea'yi yendiniz diye en iyi kadro sizindir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post

Olayı yine evire çevire Galatasaray'a getiriyorsunuz. Tamam anladık siz Chelsea'yi yendiniz diye en iyi kadro sizindir.
    Ne alaka Ömer?Ben öyle bişey dedim mi.Saçma sapan konuşma.Ben avrupalıları gözümüzde büyütmeye bu kadar gerek yok demek istedim

omer-faruk-14 Misafir

Dedin ben de cevap verdim neresi alakasız. Ben sadece neden Galatasaray'a getirdiğine sinirlendim.

Ne alaka Ömer?Ben öyle bişey dedim mi.Saçma sapan konuşma.Ben avrupalıları gözümüzde büyütmeye bu kadar gerek yok demek istedim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Dedin ben de cevap verdim neresi alakasız. Ben sadece neden Galatasaray'a getirdiğine sinirlendim.
    Off insanlar her lafın ardında kötü bişey arıyor.O zamanlar en iyi kadro Gs'de değildi ama avrupa devlerini dize getirdi.Bunu niye bu sefer Beşiktaş veya Fenerbahçe yapmasın demek istiyorum

Mesaj Yetkileri