Futbol ayakla oynanır
3. lük başarısız olmaz ayrıca
interi kötü gördüm bu sezon
Futbol ayakla oynanır ama bunun Fb'lilerin umutlanmaları için söylenmesi gerekir.İnter gibi bir takımı bu kadar küçümsemek fanatiklikten başka bir şey değildir.
Futbol ayakla oynanır
3. lük başarısız olmaz ayrıca
interi kötü gördüm bu sezon
ben elle oynaniliyo saniyodum..
ayrica 3.luk tabi ki basarisizlik sayilmaz o grupta.. ben Gs liyim fakat Fb nin Cl de iyi isler yapmasini cok istiyorum Turkiye icin
benim anlamadigim inter i nasil bu kadar kucumsemeniz... adamlar seri a sampiyonu ve ellerindeki yildizlari hatirlayin.. bencede fb ya uefa ya Turkiye
Originally Posted by GeNç KaRTaL
Enes abiyede kesinlikle katılyıorum.
Abi inan böyle tiplerden çok kişi rahatsız.
Originally Posted by Ayg.22
Hayal güçleri pek kuvvetli. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın İnter bu gruptan RAHAT ÇIKAR..2.muhtemelen PSV olur..
Originally Posted by GeNç KaRTaL
Futbol ayakla oynanır ama bunun Fb'lilerin umutlanmaları için söylenmesi gerekir.İnter gibi bir takımı bu kadar küçümsemek fanatiklikten başka bir şey değildir.
Originally Posted by enesao
ben elle oynaniliyo saniyodum..
ayrica 3.luk tabi ki basarisizlik sayilmaz o grupta.. ben Gs liyim fakat Fb nin Cl de iyi isler yapmasini cok istiyorum Turkiye icin
1. Geçen sezon Inter Şampiyon oldu ama o ligde Juventus olsaydı ne olurdu?
2. Inter bu sezon barca'dan 5 yedi. Üstelik Barca yedek ağırlıklı kadrosu vardı.
1. Geçen sezon Inter Şampiyon oldu ama o ligde Juventus olsaydı ne olurdu?
2. Inter bu sezon barca'dan 5 yedi. Üstelik Barca yedek ağırlıklı kadrosu vardı.
inter de yedek agirlikli idi ayrica o mac siradan bir macti bu mac Sampiyonlar ligi sampiyonalar ligi demek para demek gecen sezon juve olsun yine fark etmezdi sadece daha fazla cekisme olurdu.. hem interin ölusu Turk takimlarina yeter..
inter de yedek agirlikli idi ayrica o mac siradan bir macti bu mac Sampiyonlar ligi sampiyonalar ligi demek para demek gecen sezonjuve olsun yine fark etmezdi sadece daha fazla cekisme olurdu.. hem interin ölusu Turk takimlarina yeter..
Bu lafını beğenmedim. Inter Juve'nin Şampiyonluğunu aldı da bu Inter'in yanına kalacak. Güldürmeyin beni şimdi geçen sezon yoktu bu sezon var. Ayrıca Oluşu nasıl yeter? Fener'de o Galatasaray'da ki 2000 ruhu olsa Inter'den 6 puan alacak.