1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

Beşiktaş Marsilya'dan 4 aldı, Porto'dan 3 ve Liverpool'dan 1. Porto ise Marsilya'dan 4, Beşiktaş'tan 3 ve Liverpool'dan puan alamadıysa, tamamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Beşiktaş Marsilya'dan 4 aldı, Porto'dan 3 ve Liverpool'dan 1. Porto ise Marsilya'dan 4, Beşiktaş'tan 3 ve Liverpool'dan puan alamadıysa, tamamdır.
    Cok güzel hesapladın Neden olmasın...İngilizlerin herkezi yenmesi bizim için avantaj olur...

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Aynen böyle hesapladım. Yani burada bizim elimizden gelecek Liverpool'dan puan çıkarmak ve Liverpool'un 16 puan almasını sağlamak. Böyle olursa da Liverpool bize yardım etmiş olur.

4. Default

Porto, 2. torbadaki en kolay 2 takimdan biriydi. Benfica ile birlikte. Hani tek basina kolay bir takim degil elbette, ancak 8 icindeki en kolay takim geldi. 3ten ise orta karar bir Marseille geldi. Steaua, Celtic falan gelse daha mutlu olurdum elbette.

1. torbadan gelecek takimlar arasinda ise Arsenal veya Liverpool boyle yenilmez bir goruntu cizmiyorlardi gozumde, L'pool geldi. Eger 5. veya 6. maci L'pool ile oynayacak olsaydik isimiz cok kolay olurdu, yedeklerle cikardi L'pool ama olmadi. 3. ve 4. maclar L'pool ile. Umarim bir surpriz yapariz.

Ben Besiktas'in Milan'a gelmesini isterdim. Zira Milan - Besiktas kolkola cikabilirdi. Benfica ve Celtic bizle hemen hemen denk takimlar + Milan son 2 maca yedeklerle cikar, yedeklerin durumu da malum

Neyse. 1.'lik disinda her sirayi alma sansimiz var, ve bu ihtimaller birbirine cok yakin.

Mesaj Yetkileri