Quote Originally Posted by extensor View Post
emeğine sağlık! bu arada nobre kadro dışı kaldı oyuna başlarken istenmyen oyuncu artı satılık listesinde yapabilirsin son olarak serdar özkan hangi mevkide yapılacak ne düşünüyorsun bu konuda en son zürih maçında bir spikerin sorusuna valla nerde oynadığımı bende bilmiyorum hocam nerde oynar derse oynuyorum demişti serdar
klasik genç türk futbolcu söylemidir bu (boynum kıldan ince mantalitesi nede olsa herşey iyi gidiyor bunun tek zararı bizim gibi delilerin senin mevkini öğrenememesi oluyor)

Nobre'nin şu an için satılık listesinde olması gibi bir durum yok sadece yaptığığ yanlış davranış yüzünden bir cezaya çarptırıldı ve paf ile idmana yollandı yanişuan için istenmeyen oyuncu olması ve satılması ündemde değil. Sadece bir ceza verildi tıpkı bizim de fm de yanlış yapan oyuncuya verebileceğimiz cezalar gibi yine de yamayı çıkaracağımız zamanki durumda bir değişiklik olursa onu uygularız.

SerdarÖzkan konusunda ben AMRLC düşünüyorum. En yüksek AMR ve sonra AML ve AMC. Ortasaha koymayı açıkçası düşünmüyorum sadece AM olacak. Ama yine de dediğim gibi bunu futbolcuların direk ağızlarından duyacağım 'ben en iyi şu mevkide oynarım sonra şurda şurda' diye alacağım açıklamalara göre yapmayı düşünüyorum.

Quote Originally Posted by efenberg View Post
-ibrahim toraman ve gökhan zan defansif özellikleri iyi olması lazım zaten milli takımın göbekleri...
-delgado da şu aralar fırtına gibi esiyor bknz:bjk-züriih maçları ayrıca delgadoya mc mevkisi de eklenebilir
-ertuğtul sağlam serdar kurtuluşu dr oynatıyor;top kapma ve markaj özellikleri iyi olmalı
serdar özkan mr ve amr olmalı harika orta kesip top sürüyor;top sürme orta yapma ilk temas ve özel yenenek özellikleri iyi olmalı...
-bobo beşiktaşın en skorer oyuncusu bitiricilik 16 veya 17 olmalı, kafa 14 veya 13 olmalı
-tello da harika tüp sürüp ortalar kesiyor bunu da göz önünde bulundurulması lazım
-cisse de o kadar vasat bir oyuncu değil dmc ve mc oynuyor ve top kapma+pas
özellikleri 15-16 olmalı
-batuhan gaziantep maçını kurtaran adam ve bjk alt yapısında sayısız golü var bitiriciliği 13-14 olabilir ve beşiktaş as takımında oynayabilecek kadar fiziksel özellikleri olmalı zaten oynuyor...
- Toraman ve Zan'ın defansif özellikleri zaten yeterince iyi ama bazı değişiklikler olacak. Toraman ve Zan oyunda birbirine çok benzer durumda, biz onların baskın özelliklerini ve zayıf özelliklerini daha da ortaya çıkartıp gerçek kimliklerine kavuşturacağız.

- Delgado için mc mevkisine gerek yok çünkü orada oynayamıyor. Her AMC oyuncusu maç içinde Mc mevkisine geçebilir ama bunun için o mevkiyi eklemeye gerek yok. Ricardinho için Mc mevkisi var mesela yine olacak çünkü o MC de başarıyla oynayabiliyor.

- Serdar Kurtuluş izlemesi, anlaması ve oyuna aktarması zaten çok kolay bir oyuncu, hakkettiği değerleri alacak.

- Serdar Özkan parlayan bir genç yetenek ama biz onu 3-5 maç iyi oynadı diye direk yıldız statüsüne koymayacağız, parlamaya müsayit yetenekli bir genç yapacağız, siz oynarken oyunla birlikte gelişmeye açık olacak.

- Bobo Beşiktaşın en skorer oyuncusu fakat bu onun 16-17 finishing almasını garantilemez. Bazen bir oyuncusu 10-12 finishing ile de en skorer isim olabilir. 20 puan finishing anlamında gelmiş geçmiş en iyi demek ise (T.Henry- İnzaghi v.s) ben şuan için Bobo'nun 16-17 almasını imkansız olarak görüyorum. Bobo zaten finishing özelliğiyle ön plana çıkan bir oyuncu da değil daha çok dengesi, gücü, topa hükmedişi, dribbling özelliği ve yaratıcı özellikleriyle ön plana çıkıyor.

- Tello sol ayağını çok iyi kullanıyor bu kesin ama dribbling özelliğinin iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Topa dokunuşları(korner-frikik-orta açma-şut çekme-pas verme) iyi olacak.

- Cisse izleyip çözmeye çalıştığım ve bundan sonra da devam edeceğim adamlardan biri. Şu an için şunu söyleyebilirim dediğin gibi top kapma özelliği iyi olacak. Pas konusunda ise vasat 12-13 geçemeyecek. En bariz özelliği ise anticipation denilen ön sezgisi, en az 17-18 olacak.

- Batu enterasan bir oyuncu, gördüğüm kadarıyla o da klasik santrafor yapısında değil yani bitiriclik özelliği ile değil de bir çok forvet oyuncusunda bulunmayan ekstra özellikleri ile parlayan bir oyuncu. Yine de Batu konusunda kati kararlar verecek durumda değilim, onu 3-5 maç hadi bilemedin 10 maç izledik, ama onu senelerden beri izleyen onunla hep beraber olan paf takım hocalarında gereken bilgileri alacağım.