Originally Posted by
extensor
ama serdar bu seneye kadar mc oynadi arastırmacılar arasında da farklar var kimi ergün penbeyi bir maç aml de görüyor 15 yıllık futbol hayatı boyunca aml si yeşil oluyor hiç amc oynamasada 15 yıl boyunca amc sinide yeşil yapıyor sense şimdiye kadar mc oynayan adamı artık mc oynamayacak diye amrlc yapıyorsun bence senin yaptığın doğru mesela ben perputea dan korkuyorum hasan şaş slaven koprinica maçının ikinci yarısında sol bek oynadı hasana sol bek olma özelliği verebilir
Ben Serdar Özkan'a bakıyorum ve onu AMRLC olarak görüyorum, tıpkı Messi gibi. Yani oyunun sadece hücum yönünde var ve yaptığı tamamen boş alanlara kaçıp ki bu alanlar genellikle sağ açık ve sol açık oluyor yani AMRL işte bu noktalarda topla buluşup direk kaleyi düşünen bir oyuncu. Şimdi bu adama mc eklemek bana gerçekçi gelmiyor, oyunun içinde tabiki ortasahaya geldiği anlar da oluyor ama sırf bu yüzden mc eklemeye kalksak herkese eklemeliyiz. Ama yine dediğim gibi futbolcuların direk ağızlarından duyacağım hangi mevkide en iyi performansı gösterdiklerini yani Serdar Özkan ben aslında saf bir ortasahayım mc'yim ortasahada daha iyi oynarım sırf Ertuğrul hoca öyle görev verdi diye ileride oynuyorum der ise tabiki oraya bir de mc ekleyeceğiz.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..