1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

Vay be Fener Dünya Kulübu olmuş da haberimiz yok.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by attiilla View Post
    CSKAya Fener gol bile atamaz kalelerinde Akinfeev var..Forvet hattını çok iyi kurmuşlar hem hız hem kafa yeteneği olan JO ve müthiş süratiyle Vagner Love oyun kurucuları Daniel Carvalho Fener deplasmanda puan çıkaracağını hiç düşünmüyorum..Defanslarında kardeş Berutzkiler var onlarda defansta taş gibiler Şükrü Saraçoğlunda 1 puan alsalar iyi Fener için..İntere iki maçta da yenilir..PSVyi ilk maçta yener ikinci maçta yenilir..4 puanla UEFAnın yolunu tutar..
    Bana göre de Fener CSKA'ya gol atamaz. Ayrıca sonuna da bakın UEFA'ya gidecek demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bana göre de Fener CSKA'ya gol atamaz. Ayrıca sonuna da bakın UEFA'ya gidecek demiş.
    Evet biraz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldıgında Dünya Kulübüydü sanki Bu tür yorumlarınız beni güldürüyor.İnandığın vakit herşeyi gerçekleştirebilirsin yeterki o yüreğindeki sevgiyi ateşi oyuna yansıtmak gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    İnter takım değil cska köy takımı psv'de kim canım 6'dan az gol atmayız. 18 puanla rekor kırarız kupa bizim bu sene.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ayrıca hiç gol yemeyiz, 6 maçta 25 gol atarak da gol rekoru kırarız.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Evet biraz
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Galatasaray Uefa ve Süper Kupa'yı aldıgında Dünya Kulübüydü sanki Bu tür yorumlarınız beni güldürüyor.İnandığın vakit herşeyi gerçekleştirebilirsin yeterki o yüreğindeki sevgiyi ateşi oyuna yansıtmak gerisi çorap söküğü gibi gelir merak etme.
    Olay kapandı.

Mesaj Yetkileri