Akinfeev olmadığına göre artık gol atabiliriz ( ! )
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vallahi izlemeden, FM'de cok iyi diye konusuluyor ya. Komik.
Olabilir. Izlemek lazim gercekte. Insanlar izlemeden konusuyorlar burada.
Akinfeev 18 yasinda Rus Milli Takimi'nda oynamaya baslamis bir adam. Kotu olma ihtimali nedir? Izledim ben kendisini birkac kez. Insanlar "Sanki FM oynuyoz ahahah" seklinde yaklasiyorlar ama oyle degil.
Inter’den Fenerbahçe yorumu
31 Ağustos 2007 Cuma
Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakiplerimizden İtalyan Inter Milan Kulübü, resmi internet sitesinde takımımız hakkında tanıtıcı bilgiler içeren kısa bir bilgi yayınladı. Zico ve Roberto Carlos'tan bahsedilen açıklamada, Fenerbahçe ve Inter arasında daha önce bir rekabet yaşanmadığı bildirildi.
Sitede Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 4. takımı olarak, Inter'in rakibi olduğu vurgulanarak, "Efsane Brezilyalı teknik adam Zico tarafından çalıştırılan, Roberto Carlos gibi tam donanımlı bir oyuncuyu bünyesinde barındıran Fenerbahçe takımı Türkiye Ligi'nde çıktığı 3 maçtan, kendi evi Kadıköy'de oynadığı 2 maçı da kazandı" denildi. Açıklamada Fenerbahçe ile Inter arasında geçmişte yaşanmış bir mücadele olmadığı da vurgulandı.
Yalniz Fener'in fikstur fena. Ilk 3 macta 0 cekerlerse o moral bozukluguyla sonraki maclarda da pek birsey yapamazlar, moral Turk takimlari icin cok onemli bir olgu. Ancak o 3 mactan 2-3 puan cikarabilirlerse o gazla kalan maclarda iyi isler yapabilirler.
Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız.
Son sozlu uyari devam ettiginiz taktirde kisisel tartismaya devam ettiginiz icin ceza puanini kullanmak zorunda kalacagim.
Bilginize.
İnter:
1 GK Francesco Toldo
2 DF Iván Ramiro Córdoba
4 DF Javier Zanetti
5 MF Dejan Stanković
6 MF Maxwell
7 MF Luís Figo
8 FW Zlatan Ibrahimović
9 FW Cruz
10 FW Adriano
11 FW Luis Jimenez
12 GK Julio Cesar
13 DF Maicon
14 MF Patrick Vieira
15 MF Olivier Dacourt
16 DF Burdisso
18 FW Hernán Crespo
19 MF Esteban Cambiasso
20 FW Álvaro Recoba
21 MF Santiago Solari
22 GK Paolo Orlandoni
23 DF Marco Materazzi
24 DF Nelson Rivas
25 DF Walter Samuel
26 DF Cristian Chivu
29 FW David Suazo
31 MF Cesar
- DF Francesco Coco
Psv:
- GK Heurelho Gomes
2 DF Jan Kromkamp
3 DF Carlos Salcido
4 DF Manuel da Costa
5 MF Mike Zonneveld
6 MF Timmy Simons (K)
7 MF Mika Väyrynen
8 MF Edison Méndez
9 FW Danko Lazović
11 FW Kenneth Perez
13 - Alcides
14 DF Slobodan Rajković
15 MF Jason Čulina
16 MF Ismaïl Aissati
17 FW Jefferson Farfán
18 DF Eric Addo
19 FW Jonathan Reis
20 MF Ibrahim Afellay
21 GK Bas Roorda
22 DF Csaba Fehér
23 DF Fagner
24 DF Dirk Marcellis
25 MF John de Jong
26 MF Tommie van der Leegte
28 FW Otman Bakkal
29 FW Género Zeefuik
31 GK Cássio Ramos
Cska:
1 GK Veniamin Mandrykin
2 DF Deividas Šemberas
4 DF Sergei Ignashevich (captain)
5 MF Ramón
6 DF Aleksei Berezutskiy
7 MF Daniel Carvalho
8 MF Rolan Gusev
9 FW Vágner Love
10 FW Jô
11 MF Pavel Mamayev
15 DF Chidi Odiah
17 MF Miloš Krasić
18 MF Yuri Zhirkov
19 FW Dawid Janczyk
20 MF Dudu Cearense
21 DF Eduardo Ratinho
22 MF Evgeni Aldonin
24 DF Vasili Berezutskiy
25 MF Elvir Rahimić
33 GK Evgeny Pomazan
35 GK Igor Akinfeev (vice-captain)
39 DF Ivan Taranov
42 FW Dmitry Tikhonov
44 FW Nikita Burmistrov
50 DF Anton Grigoryev
51 GK Sergei Zhideyev
57 MF Sergei Gorelov
88 MF Caner Erkin
Vice captain ikinci kaptan oluyor.Diğerlerini düzelttim.
İnşallah hayırlısı olur Fenerbahçemiz için.En kötü UEFA'ya gitmemiz lazım gerçi..
Edit:Gördüm![]()
Fenerbahçe çıkar
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
PSV taraftardan korkuyor
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Psv Eindoven'da teknik direktör Ronald Koeman, sarı-lacivertli takımın çok etkili bir seyircisi olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe kendi evinde oynadığı her maçta favori'' dedi.
Koeman, (G) Grubu'ndaki rakipleri İnter, CSKA Moskova ve Fenerbahçe ile ilgili olarak kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, zorlu bir kura çektiklerini ve işlerinin hiç de kolay olmadığını söyledi.
Rus temsilcisi CSKA Moskova ile Fenerbahçe'nin çok fanatik bir taraftara sahip olduğunu ifade eden Koeman, ''İşimiz hiçte kolay değil. İki uzun ve zorlu yolculuk yapacağız. Bunlardan biri Moskova'ya, diğeri ise İstanbul'a. Taraftarları onlar için gerçekten bir avantaj. Diğer taraftan İtalya'nın İnter takımı ise büyük bir kulüp. Klasik bir kulüp ve aynı zamanda İtalya şampiyonu. Şu ana kadar İnter ile bir müsabaka yapmadık'' diye konuştu.
-''FENERBAHÇE TARAFTARI GÜÇLÜ''-
PSV Eindoven'in Hollandalı teknik direktörü Koeman, Türk futbolunu ve Fenerbahçe takımını yakından tanıdıklarını, sarı-lacivertli ekibin ateşli taraftarı sayesinde kendi evinde çok etkili olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin sahasında oynadığı bütün karşılaşmalarda favori olduğunu belirten Koeman, şöyle devam etti:
''Fenerbançe İstanbul'da kendi stadında oynadığı maçlarda her zaman favori. Güçlü bir seyircisi var. İki sezon önce karşılaşmıştık. Şu anda Fenerbahçe'nin durumu ile ilgili fazla bilgimiz yok. Bir zamanlar biz de futbol oynayan eski oyuncumuz Mateja Kezman ile karşılaşmak için sabırsızlanıyoruz''
-SIMONS: ''FENERBAHÇE'Yİ YAKINDAN TANIYORUZ''-
Gruptaki rakiplerini değerlendiren PSV Eindhovenlı futbolcu Timmiy Simons ise, bu aşamadan sonra kolay grup olmadığını ancak kendilerinin çıkıp futbollarını oynayacaklarını söyledi.
PSV Einhoven'ı, (G) Grubu'ndaki favori takımlardan biri olarak gösteren Belçikalı futbolcu, ''Grubumuzdaki ilk maçlar, en zor maçlar olacak. Fenerbahçe'yi yakından tanıyoruz. Dlayısıyla rakipten neler bekleyeceğimizi biliyoruz. Sahanın her yerinde mücadele eden bir takım. Inter ile daha önce hiç karşılaşmadık ama Inter'in uluslararası alandaki yeri belli. CSKA Moskova'yı ise pek tanımıyorum. Kış şartlarında Moskova''da futbol oynamak epey zor olacak'' dedi.
Hollanda ekibinin Meksikalı oyuncusu Carlos Salcido da güçlü bir takım oluşturduklarını belirterek, şunları söyledi:
''Şampiyonlar Ligi'nde deneyimimiz oldukça fazla. Kimseden çekinmiyoruz. Gruptan çıkacağımızı ümit ediyorum. Sahamızdaki maçları kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Deplasmanda oynadığımız karşılaşmalarda ise iki beraberlik alarak gruptan çıkabiliriz.''
31.08.2007
Kaynak : AA
Bakalım kimler kural dışı mesaj atmışlar. 5 dk kilitli.
Mesajları silinen kullanıcılar kendilerine çekidüzen versinler. Bu onlar için bir uyarıdır.Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin. Konunuz açıldı.
Fener, 3 takımdan da puan alır diye düşünüyorum.Ayrıca bir futbolcu bir takım değildir.Buna göre değerlendirme yapmayalım..
CSKA - 1
PSV - 3
Inter - 3
Şeklinde olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zaten Fenerbahçenin bahanesi kalmadı bu senede başarı olmazsa hesaını aziz yıldırım verir
İnter ve Psv deplasmanlarından puansız döneriz diye düşünüyorum
Fenrbahçe bu 3 takımlada mücadele edebilecek kapasiteye sahip. Bunun örneklerini daha önceden gördük . O yüzden karamsarlığa kapılmamak lazım.
interle bu zamanlarında karşılaşmak iyi olacak![]()
gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz.Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.
![]()
Şu anda lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde 5. sıradalar. Ve yarın deplasmanda Spartak Moskova ile oynayacaklar. Kaybederlerse fark 11 olacak. Rusya Ligi'nin fazla kaliteli olduğunu düşünmüyorum, orada 5. sırada olmaları da bu sezon iyi bir performans göstermediklerini gösteriyor.
22 maçta 29 gol atıp 19 gol yemişler. Az gol atıp az gol yiyen bir ekip. Çok fazla gözümüzde büyütmeye gerek yok. Tabi ki küçümsemeye de gerek yok. Kaliteli oyuncuları olabilir ama şu anda pek kaliteli sayılmayacak bir ligde 5. sıradalar.
"YÜCE ATATÜRK"
CSKA'dan 4 puan almak isterdim.Fakat geçen sene Arsenal bile 1-0 yenilmişti Henryli kadrosuyla o yüzden biraz tırstım
Hadi yao ama o son maçlardaydı tek kelimeyle saçmalamışlardı adamlar iki maç kala 8 puan sora porto ve hamburg'a yenilip uefaya gitmişlerdi.Bu sene 8 puan toplamasalar direkt saçmalasalar tercihimdir
![]()
Fenerbahce bence evinde 7 puan toplar deplasmandan ise tas catlasa 1 puan alıre gibime geliyor eger grub denk giderse bu puanlarda yeter...