Originally Posted by omer-faruk-14 Yooo, yoksa biliyor muydum? Bilmiyorum ki Aygün kaç kere nick değiştirdin? Bu 3.Herneyse saptırmayalım ve cıvıtmayalım..
Originally Posted by Ayg.22 Bu 3.Herneyse saptırmayalım ve cıvıtmayalım.. Amman be Aygün. Cevaplasaydın ölür müydün?
Originally Posted by omer-faruk-14 Amman be Aygün. Cevaplasaydın ölür müydün? Dedimya 3..Ersin biz seninle nasıl tanıştık
Originally Posted by Ayg.22 Dedimya 3..Ersin biz seninle nasıl tanıştık Tamam Aygün, şaka yapıyordum sadece.
Originally Posted by Ayg.22 Dedimya 3..Ersin biz seninle nasıl tanıştık Bilmem dur düşünüyom...Halla halla hiç aklıma gelmiyor ya ben neleri unutmuşum bunumu jatırlayacam.
Originally Posted by Ayg.22 Bu 3.Herneyse saptırmayalım ve cıvıtmayalım.. hayaticik-->Ayg.01-->MAyg-->Ayg.22 Yanlis hatirlamiyorsam bunlardi
Originally Posted by EmperoR hayaticik-->Ayg.01-->MAyg-->Ayg.22 Yanlis hatirlamiyorsam bunlardi MAyg yoktu .
Originally Posted by EmperoR hayaticik-->Ayg.01-->MAyg-->Ayg.22 Yanlis hatirlamiyorsam bunlardi hayaticik-->Ayg.01-->Ayg.22 Böyleydi.mAyg ismi son nickimden sonra ortaya çıktı. Oğuzhan bak giderek artıyo
Forum Rules