1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Süper Kupa | AC Milan - Sevilla

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Girer.Ona kalmış birşey abi. Ama 6 dakikada oynadı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hahaha..Yendik işte aldık kupayı..Ne yaparsanız yapın..Ne derseniz deyin.ŞAMPİYON MİLAN..!
    Olm dellendirme beniBala aldınız yine.Bu son kupanız olcak zaten.2 sene sonra tüm takım huzurevine.

2. Default

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Olm dellendirme beniBala aldınız yine.Bu son kupanız olcak zaten.2 sene sonra tüm takım huzurevine.
    Soyle yarilan bir smiley aradim sag tarafta ama goremedim.

4 sene once de yasliydi bu takim. CL'yi kaldirdi! 4 sene sonra da kaldiracak! Milan birden genclesen bir kulup degil, yavas yavas gencler monte ediliyor. 3-4 seneye kadar Pato, Di Gennaro, Gourcuff, Kaka, Grimi, Darmian, Aubemeyang kardesler gibi isimleri bir arada gorunce anlayacaksiniz dediklerimi. Tabii o arada her sene 1-2 genc daha alinacak.

Gelecegin Milan'i yavas yavas kuruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Soyle yarilan bir smiley aradim sag tarafta ama goremedim.

4 sene once de yasliydi bu takim. CL'yi kaldirdi! 4 sene sonra da kaldiracak! Milan birden genclesen bir kulup degil, yavas yavas gencler monte ediliyor. 3-4 seneye kadar Pato, Di Gennaro, Gourcuff, Kaka, Grimi, Darmian, Aubemeyang kardesler gibi isimleri bir arada gorunce anlayacaksiniz dediklerimi. Tabii o arada her sene 1-2 genc daha alinacak.

Gelecegin Milan'i yavas yavas kuruluyor.
    Yarılabilirsin Daha çok kupalar göreceğiz biz.

Mesaj Yetkileri