Doğru diyorsunda Edu-Lugano çok formda bunu son maçtada gördük Yasin daha yeni geldi bu ikili 1 yıldan beri beraber oynuyor zico şak diye ikisinden birini kesip yasine forma vermez vermemelide...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu lafı üstüme aldım bilmem bana mı dedin1 maçlık performanslar üzerinden gidersek denizin anderlecht bjk süper kupa maçındaki performanları sölerim size... deniz tam dm ayhan tam dm değil linderoth iyileştiği sürece zaten solda oynayacak deansif anlamda deniz daha iyi e o zaman denizin oynaması daha mantıklı değil mi ?
sende haklısın ama şöyle bi durumda var ligde kolay bir maçta edu oynamasında yasin oynasın yerine olamazmı? ne biliyim bi kasımpaşa maçı olabilir,oftaş maçı olabilir rize maçı olabilir..yapılmayacak bişey değil yani bir futbolcu şunu düşünmeli ben çok çalışırsam bu takımda banada sıra gelicek ama sen en basit maçta bile şans tanımazsan hem oyuncuyu kaybedersin hemde takımda rekabet ortamı yaratamazsın..(bu benim şahsi fikrimdir tabii)
Zaten zico bunları uyguluyor yarın büyük ihtimalle yasin oynayacak çünkü lugano kafileye dahil edilmedi avrupa maçlarından sonda FTK maçlarında cezalılarda sakatlarda milli takım izinlerinde bozulan o ikilinin ilk alternatifi Yasin o yüzden yeteri kadar forma giyer bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galatasarayın bütün maçlarını izledim(d-smart maçları haricinde)1 maç iyide demedim sen 1 maç örnek verince bende 1 maç örnek verdim sadece bu