1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Deniz bu sezonki performansıyla haketti Milli Takımı
    Deniz'e gelene kadar onun mevkinde oynayan 30 tane adam var milli takimda oynamayi hakkeden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by remake View Post
    Deniz'e gelene kadar onun mevkinde oynayan 30 tane adam var milli takimda oynamayi hakkeden.
    Bu sezonki ilk Beşiktaş kupa maçından beri Deniz'in Aurelio'dan daha iyi olduğunu söyledim ve maç yorumlarında yazdım. Deniz Anderlecht maçında formunun zirvesine çıktı ve Milli Takım'a seçilerek de ödüllendirildi.

Eğer Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı maçları 90 dakika izlediysen bunu demezdin. Çağrılması yerinde bir karar. Geçen seneye önceki seneye bakıp yorum yapmayalım, herşey ortada...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu sezonki ilk Beşiktaş kupa maçından beri Deniz'in Aurelio'dan daha iyi olduğunu söyledim ve maç yorumlarında yazdım. Deniz Anderlecht maçında formunun zirvesine çıktı ve Milli Takım'a seçilerek de ödüllendirildi.

Eğer Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı maçları 90 dakika izlediysen bunu demezdin. Çağrılması yerinde bir karar. Geçen seneye önceki seneye bakıp yorum yapmayalım, herşey ortada...
    Gecen seneye bakarak yaptigim bir yorum degil bu benim. Defansif ortasaha oyuncusu illa milli takima Fenerbahce'den secilecek diye birsey yok. Ayhan, Koray, Serdar Kurtulus, Mehmet Topuz, hatta Huseyin'in kumasi bile Deniz'den daha kaliteli ve saydigim butun bu adlar su anda formda. Ne kadar formda olursa olsun elimizde daha kaliteli oyuncular bulundugu muddetce Deniz'in milli takimda pek bir yeri yok benim gozumde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by remake View Post
    Gecen seneye bakarak yaptigim bir yorum degil bu benim. Defansif ortasaha oyuncusu illa milli takima Fenerbahce'den secilecek diye birsey yok. Ayhan, Koray, Serdar Kurtulus, Mehmet Topuz, hatta Huseyin'in kumasi bile Deniz'den daha kaliteli ve saydigim butun bu adlar su anda formda. Ne kadar formda olursa olsun elimizde daha kaliteli oyuncular bulundugu muddetce Deniz'in milli takimda pek bir yeri yok benim gozumde.
    Deniz 11'de kesin oynayacak demedim ki. Ayhan ve Mehmet Topuz zaten kadroda. İlk mesajıma bakarsan Serdar Kurtuluş da kadroda olmalı dedim. Topuz'un önlibero olarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Aurelio seçiliyorsa, sezon başından beri ondan daha iyi oynayan Deniz'in de seçilmesi doğrudur.

Ben sezon başından beri maçları izliyorum ve gözlemlediğim bu. Sende Fenerbahçe maçlarınn tamamını izlediysen ve Deniz yetersiz diyorsan diyecek lafım yok. Senin görüşündür. Bence haketti, sence haketmemiştir ama Deniz seçildi. 11'de oynar mı derseniz sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Deniz 11'de kesin oynayacak demedim ki.
    Aurelio'dan daha formda diyince ben direk o anlami cikarttim. Fenerbahce'nin cogu macini izledim bu sene evet, ama yinede Deniz'in futbolunu begenmiyorum. Son Anderlecht macinda yaptigi asist disinda insiyatif alan bir oyuncu degil. Neyse bakalim Fatih hoca nasil bir takim surucek sahaya.

Mesaj Yetkileri