Sen sürekli servetı karıstırma zaten servet alındı haberin olsun....
Sen sürekli servetı karıstırma zaten servet alındı haberin olsun....
Gökhan Zan-İbrahim Toraman Türkiye liginin en iyi 2 türk stoperi bu konuyu tartıştık gereği kadar bir daha açılmasına gerek yok bence
üzülmez - zan - toraman - ?
al sana Millî defans
Ayhan'ın da son performansı gayet iyi.. Bakalım oynama şansı bulacak mı?
Bence formsuz Aurellio'nun yerinde Ayhan oynayabilir.
O soru işaretide Hamit.Adam Bayern'de çok iyi oynuyor.
So what?
Saike
Toraman ve zan en iyi defans suan da
Yanlız sunuda söylemem lazım gelecege yatırım yapmamız lazım suan defanlslarımız bana göre vasat seviyede
yasın cakmak igib adamı insallah zico oynatırda kazanırız...
AYhanı izlemeyenlerden ricam manisa macını 90 dakika izlesin...
Adam gol atmaya bile cıkıyor ne arasan var adamda...
Suanda önliberolar arasında en formda ayhan 5 mactır sahanın gizli kahramanı o yüzde en mantıklısı ayhan...
Doğru diyorsunda Edu-Lugano çok formda bunu son maçtada gördük Yasin daha yeni geldi bu ikili 1 yıldan beri beraber oynuyor zico şak diye ikisinden birini kesip yasine forma vermez vermemelide...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu lafı üstüme aldım bilmem bana mı dedin1 maçlık performanslar üzerinden gidersek denizin anderlecht bjk süper kupa maçındaki performanları sölerim size... deniz tam dm ayhan tam dm değil linderoth iyileştiği sürece zaten solda oynayacak deansif anlamda deniz daha iyi e o zaman denizin oynaması daha mantıklı değil mi ?
sende haklısın ama şöyle bi durumda var ligde kolay bir maçta edu oynamasında yasin oynasın yerine olamazmı? ne biliyim bi kasımpaşa maçı olabilir,oftaş maçı olabilir rize maçı olabilir..yapılmayacak bişey değil yani bir futbolcu şunu düşünmeli ben çok çalışırsam bu takımda banada sıra gelicek ama sen en basit maçta bile şans tanımazsan hem oyuncuyu kaybedersin hemde takımda rekabet ortamı yaratamazsın..(bu benim şahsi fikrimdir tabii)
Ayhan Bütün macın yıldızı nerdeyse neyse kişisel tartısmıya girmiyecem üyelerin taktiri emege yazık valla
Galatasarayın hiç macını izlemdiniz sanırım...
Cevap yazmıyacam...Çünkü biraz yorumlar renklere göre olmaya basladı herkez iyi geceler...
Zaten zico bunları uyguluyor yarın büyük ihtimalle yasin oynayacak çünkü lugano kafileye dahil edilmedi avrupa maçlarından sonda FTK maçlarında cezalılarda sakatlarda milli takım izinlerinde bozulan o ikilinin ilk alternatifi Yasin o yüzden yeteri kadar forma giyer bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galatasarayın bütün maçlarını izledim(d-smart maçları haricinde)1 maç iyide demedim sen 1 maç örnek verince bende 1 maç örnek verdim sadece bu
tek dileğim inşallah fenerbahçedede beşiktaşta olduğu gibi gençler forma şansı bulur..
Neyse kardes ilkonbiri cıkaran fatih terim aurellio oynar yine biz bosuna birbirimizi kırmayalım![]()
Serdar Kurtuluş'un kesinlikle olması gerekirdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke senin dediğin gibi olsa ama çok zor çünkü Fenerbahçe Yönetimi Camiasının gençlere güveni yok maalesef... eğer ümit milli kadrouna bakarsan fenerbahçeden ilhan ve kazımı görürsün bu ikiside fenerbahçeye bu sene gelmiş ve forma şansı bulamayan oyuncular... burası fb konusu olmadan kısa kesim![]()
FormLarı İii Olan OyuncuLar CağrıLmış
Ayhan Her Zmn Oynayacak Bı Adamdı Ama Bı TurLu CagırmıoduLar(Gerci Yıne Olmicak Ilk 11'de Yada 18'de)
Deniz'in Alınmasıda İi Olmus Baya Formda
GuzeL Kadro Secmiş Fatıh Terım
Ama Ümit Karanında Olması Lazımdı Kadroda
SecıLenLer Umıt'ten Cok İii Yada Ümit'ten Cok Formda AdamLar DeiL
Deniz'in ne isi var milli takimda? Bence cok dusuk kabiliyeti olan bir oyuncu. Eger her iyi niyetli oyuncu milli takima cagirilacaksa Baki Mercimek'i de cagirsin Fatih Terim.
Ayhan'in en sonunda cagirilmasi iyi olmus. Ama sanki sirf verdgi demecleri kendisine yedirmek icin cagirilmis gibime geliyor. Ayhan GS'de oynadigindan beri hep form grafigi yuksek olan bir oyuncu. Karakterini bilemiyecegim ama hic karsi takim oyuncusuna ucan tekme attigini gormedim. Su ana kadar cagirlmamasi ayiptir.
Hala ve hala Sabri...Uyumdan bahsetmis bazi arkadaslar ama ne uyumu? Adam ne calim atabiliyor, ne orta acabiliyor, ne adam gibi top surebiliyor yinede Fatih Hoca hep ilk 11'e ona yer veriyor. Sag kanatta Sabri'ye futbol dersi verebilecek yetenekte oyuncularimiz var. Onlara haksizlik ediliyor.
Ayni sey I.Uzulmez icinde gecerli. Zaten yasi itibariyle bizi kupadan once birakabilir. Genc oyunculara daha cok yer verilmeli. Volkan Yaman sakat ise sol tarafta oyniyacak baska bir oyuncu kesfedimeli.
Deniz Anderlecht maçında en iyisiydi Fenerbahçe'nin..
Söylediklerim çarpıtıldı demiş, resmen çark etti..
Deniz'in bence top toplaması daha mantıklı. Denizi i oynatacağıma Trabzonlu Hüseyin'i oynatırım. Onun daha üst versiyonu bir adam
Ama büyük ihtimal ayhan oynar orada hem basar hme pas yapar. Gökdeniz in oynaması şart. Ortoya belki bizim Serdarıda koyabilir. Sonuçta dam heryerde oynayabiliyor.Bir nevi Okan gibi . Ama onun daha tekniği
Bence eksik olan kısım.Serdar Kurtuluş ve Umut bulut. Kaleyide el bombası Volkan yerine,Hakan'ın geçmesi daha mantıklı. Ne Serdar ne de Volkan Hakan'dan iyi değiller
Bir de AYhan bombaladı aldı diyen arkadaşlar. Bahsettiğiniz kiş i Fatih Terim. Takıma faydası olur diye lalıyor yoksa cihan padişahı gelse Terime tehditle oyuncu aldıramaz. Bu arada Ayhan neden nefret edilecek bir oyuncu olduğunu tekrar kanıtlamış açıklamasıyla
iyide ikiside aynı anda açıklandı zaten hatta ayhanın açıklaması geldi sporda önce ekranlara hemen ardında milli takım kadrosu az önce açıklandı ayhanda alındı dedi artı bence fatih terim ayhanın bu dediğini duysaydı alıcağı varsa bile almazdı kadroya yıldıray gibi oyuncuyu milli takımdan kesen adam ayhanıda gözden çıkarabilir dimi![]()
Bu sezonki ilk Beşiktaş kupa maçından beri Deniz'in Aurelio'dan daha iyi olduğunu söyledim ve maç yorumlarında yazdım. Deniz Anderlecht maçında formunun zirvesine çıktı ve Milli Takım'a seçilerek de ödüllendirildi.
Eğer Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı maçları 90 dakika izlediysen bunu demezdin. Çağrılması yerinde bir karar. Geçen seneye önceki seneye bakıp yorum yapmayalım, herşey ortada...
"YÜCE ATATÜRK"