Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Hayır asılmıyorlar maça abi.Bize karşı aslan kesiliyorlar.Ama diğer İstanbul takımlarına karşı süt dökmüş kediye dönüyorlar.Bunun kanıtını en yakın zamanda Gaziantep ile gördük.Deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı neden kendi evlerinde bize karşı kapandıkları kadar kapanmadılar.Böyle örnekler her zaman oluyor.Geçen senede vardı.

O maçta Zico iyi bir kadro ile çıksa,rakibini iyi analiz etse bunlar olmazdı.Demek istediğim ile aynı değil senin verdiğin örnek.

Kayseri bizden daha net pozisyonlar buldu.Tamam.Ama maç boyunca maçın hakimi bizdik.Yorgunluk olmasaydı bu maç böyle olmazdı.Veya Toraman'ın direk pozisyonu gol olsa çok rahat bir galibiyet alırdık.
Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz, bu şekilde her takıma oluyor. Geçen sene Denizli, Manisa Fenerbahçe'ye karşı nasıl mücadele etti, diğer takımlara karşı nasıl mücadele etti? Manisa'ya gelen giden 3-4 atıyordu, Kadıköy'de Fenerbahçe'den puan aldılar. Denizli de puan aldı, hem de 2 maçta da. Ama o maçlardan sonra ben hiçbir Fenerbahçeliden neden diğer takımlara karşı böyle oynamıyorlar yorumunu duymadım.

Gaziantep maçından sonra Gaziantepli oyuncuları ve Mesut Bakkal'ı dinlersen, bu takımın çıkması 1 haftadır çalıştıklarımızın boşa gitmesine sebep oldu dedi. Gaziantep katı savunma yapacakken çıkan takımla cesaretlendi, Fenerbahçe de bulduğu pozisyonları gole çevirdi. 2 . yarı da maç 2-1'ken rahat bir oyun oynamadı Fenerbahçe, Gaziantep gol atabilirdi.

Analizleri iyi yapmak gerekiyor. Ben sana geçen seneden Fenerbahçe'ye karşı çok iyi mücadele eden ama diğer büyük maçlarda fark yiyen takımlar çıkarabilirim.

O nedenle yaptığınız bu yorumu yanlış buluyorum. Geçen maçta da gördüm ama bu maç için de aynı şeyi yazınca buna itiraz etme gereği hissettim. Bir de Gaziantep Fenerbahçe ile deplasmanda oynadı, sizinle kendi sahasında. O maçta daha dirençli olması gayet normal...