1 ile 30 arası toplam 313 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Haftada 2 maç yapmadık.Dikkatini çekerim.Ne zamandır maç yapıyoruz.Bir aylık sürede buna bakmak lazım.Ayrıca karşılaştırdığın İngiliz takımlarıne eş hangi takım var ki Türkiye'de oda ayrı bir konu zaten.

Diğer konuda ise düşüncelerim aynı.İlk yarıdada ikinci yarıdada Kayseri kapandı.Top bizdeydi.Ama onlar kontralarla etkili oldular.Sadece pozisyon bulmaksa top oynamak o zaman haklısın.
    Anlamiyorum bu tutumunu Semsi.

Cok mac yapiyorsunuz,ama yasli bir takiminiz yok,bilakis genc,dinamik bir kadronuz var.Böyle yorgunluk bahaneleri aramiz cok komik.Yahu siz BÜYÜK KULÜPSÜNÜZ.Böyle siradan,sacma,komik bahaneler bulmayin !

Sen ilk yariyi izledigine eminmisin ?

Kayseri orta sahada,forvette,defansta yani kisacasi sahanin her yerinde etkili oldu,zaman geldi cok iyi pozisyonlar buldu.Öyle bulduklari pozisyonlarda kontraatak fln degildi.

Besiktas cok iyi oynamiyor,ama kötü de oynamiyor.Vasatin üstünde bir performans sergiliyor.Takim yeni,hoca yeni,sistem yeni.Bu takim zamanla iyi olacak.Amaaa sizin simdiden takimi muhtesem yapmaniz gercekten cok komik.Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz ![/B]
    Evet memnunuz!.Sorun var mı?Zaten önemli olan bizim memnun olmamız.Sizin memnun olmanıza gerek yok!!!
    Maça gelince.Beşiktaş bu yılın en kötü futbolunu oynadı.Kayseri de iyi falan oynamadı.Maç 2. yarı tek kale geçti.Kayserinin orta sahayı geçtiği tek pozisyon da kalemizde teglike oldu.Bütün pozisyonları kontra atak.Organize bir pozisyonları bile yok.Galibiyeti Kayseri kaçırdı diyenlere de gülüyorum zaten.Hakan'ı tebrik ederim gerçekten.Çok iyiydi bu maçta.Sahada iki tane kendini bilmez vardı.1.si Türkiye'nin en kötü hakemi Kuddusi,diğeri provakatör Ragıp.Bir insan bu kadar çirkef olabilir!.Bence 2.yarıda çıkan oyuncu Deli İbo olmalıydı.Tello değil.Tello sol beke geçebilirdi.Bobo'ya nazar değmiş.Hiç birşey veremedi takıma.Hele kaçırdığı 1 gol var.Klasına hiç yakışmadı gerçekten.Higuain hakkında bişey söylemek için daha erken.Sonuç olarak bu yolda puan kaybetmek de var.Beşiktaşımıza ilerleyen haftalarda başarılar diliyorum.Şampiyonluğa yürekten inanıyorum

Mesaj Yetkileri