Anlamiyorum bu tutumunu Semsi.

Cok mac yapiyorsunuz,ama yasli bir takiminiz yok,bilakis genc,dinamik bir kadronuz var.Böyle yorgunluk bahaneleri aramiz cok komik.Yahu siz BÜYÜK KULÜPSÜNÜZ.Böyle siradan,sacma,komik bahaneler bulmayin !
Bak Barancım.Sezon başından beri çok kritik maçlar yapıyoruz.Bir maçta çok rahat oynayamadık.Burada bir sıkıntımız var.Oyun anlayışı gereği maçın sonuna kadar mücadele ediyoruz.Tabii maçın seyride bunu gerektiriyor.Yorgunluğun olması gayet normal.Bence sen bu konuda düşünceleriniz gözden geçir.

Sen ilk yariyi izledigine eminmisin ?

Kayseri orta sahada,forvette,defansta yani kisacasi sahanin her yerinde etkili oldu,zaman geldi cok iyi pozisyonlar buldu.Öyle bulduklari pozisyonlarda kontraatak fln degildi.

Besiktas cok iyi oynamiyor,ama kötü de oynamiyor.Vasatin üstünde bir performans sergiliyor.Takim yeni,hoca yeni,sistem yeni.Bu takim zamanla iyi olacak.Amaaa sizin simdiden takimi muhtesem yapmaniz gercekten cok komik.Zira oynanan futboldan kimse memnun olmadigi halde siz memnunsunuz !
Dikkat edersen Kayseri'nin pozisyonları genelde geriden defansın arkasına atılan toplarla oluştu.Maçın genelinde maçın hakiminin biz olduğunda ısrarcıyım.Ayrıca yorumları takip edersen ileride daha iyi olacağız dedik.Şu an çok iyiyiz diye bir laf çıkmadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gaziantep maçı ile ilgili de bir ton yazı yazdım Şemsi. Mesut Bakkal'ın, oyuncuların dediklerini yazdım, onları bir tekrar okuyuver.
Abi neden Fenerbahçe gibi bir takıma karşı böyle bir şey yapıyorlar.Hemde deplasmanda.Kadro ne olursa olsun.Fenerbahçe'nin o maça çıkardığı kadro bile Gaziantep'in normal kadrosundan daha iyi.İşte bak benim dediğim şu.Beşiktaş'a karşı ayrı oynuyorlar.Özelliklede kaleciler.Panter kesiliyorlar mübarekler.Fener maçında top tutamayan Ömer Beşiktaş maçında çok iyi kalecilik yapıyor.

IBB macini hatirlatirim
Daha öncede söyledim.İBB maçının bizim dediğimiz ile bir alakası yok.O maç Zico'nun kadro seçimleri ve Fenerbahçe'li oyuncuların kötü oynamasından dolayı kaybedildi.İBB'nin iyi oynayan Fb karşısında ekstra bir performans göstermesi ile değil.