Olur mu arkadasım tek tek herkesın mesajını okuorum.Cesar delgado benden once westhamla anlastı.Sidibe pek begenmedım.Unutmaınkı her zaman tum msjlarınızı okuoruz.Lütfen yanlıs anlasılma olmasın.Siz bildğiniz isimleri yazmaya dewam edın ben okuyacagım yıne.Ama suan oyunu bıraktık.Yarın öğlen dewam edecegiz....
Sayqılarımla...![]()
Evet bu konuda ben de aynısını söleyiceğim!Herkesin mesajını dikkatle okuyoruz.Yanlış Anlaşılma olmasın yani!
başarılar onur favarim
başarılar benim favorim schalke ama schalke nin maçlarında daha garip birşey yazıyor bu arada forvet için mainz den edu yu öneririm(sol)
Evt gelsenhli bir şey yazıyo fake olduğu içindir herhalde!
Arkadaslar suan bu saatte aradığım forweti buldum 2 forwetle cok yakından ilgileniorum.Birisini çok yakından tanıorsunuz dieri ise artıq son 2 sezonunu geciren bir forwet.Alacağım birinci forwet takımın golcü ihtiyacını karsılayacagını dusunuorum.Yedek olan forwet ise sıkıntılı maclarda girip bitiriciliğini ortaya koyması için alınacak...Eğer istediğimiz fiyatta bulursak 1 de yedek kaleci almak istioruz...Büyük bombayı yarın öğlen gibi patlatmak dileğiyle...
Sayqılarımla...![]()
Arkadaşlar biz her zmn sizin mesajlarınıza önem veriyoruz şuanda nerdeyse bütün takımlar eşit sayılır ama shalke çok azcık farkla önde inşallah hakkedenin kazanması dileğiyle...
Hepinize başarılar...
sonunda nsıl oynatcağımı buldum 65'den sonra maç benimdi
[/IMG]
[/IMG]
Aradğımız 2. kaleci Volkan BABACAN oldu..Ayrıca maçla igili sölenicek tek şey war sen 75 dk tek kale oyna gol atama ve 75. dk da kırmızı ye 90 + da adamlar atar tabi...Yakında forwet alıcaz...
Olur böyle şeyler sıkma canını...Başarılar hepinize.
Yorumun ve desteğin için tsk ederim.3-4 forwetle cok yakından ilgilenıorum birini alırsam gol sorunumu cozucem inş. Hamburg taraftarları hiç üzülmesin bu sene ilk 3 deyiz...
Sayqılarımla
sidibe yi ben de beğenmemiştim ama milli takımımda(aynı zamanda senegal i çalıştırıyorum) olduğu ve ucuz olduğu için almıştım bianchi aliadiere pieroni sakatlanınca koymuştum gollerini sıralamaya başlamıştı her ay nerdeyse ayın futbolcusu gerçi sen forvetlerine karar vermişsin ama şimdi aklıma bir adam geldi bofo bautista harika özellükleri var bunu alabilirsin istersen![]()
Ve Hamburg Volkan Babacan dan sonra Emilio Zelaya imza attırdı.19 yasındakı genc forwet cok mutlu oldugunu acıkladı...
Samet Demir: Zelaya genc bir futbolcu.Bu sezon içinde süpriz yaratacak isimlernden biri oldugunu düşünüorum...Ayrıca 1-2 isimle daha yakından görüşüoruz.Bizim transfer politikamız nokta transfer yapmaktır....
Ayrıca Şampionlar Liginde Chelsea , İnter ve Sporting gibi guclu rakıplerle eslestık...
Emilio ve arkadaşlarının gol sevincinden bir kare....
Sayqılarımla
Dortmund un yükselişi takım her geçen gün daha iyi
şunu söylemek istiyorum fm kariyerlerim boyunca bu kadar iyi gol yemedim
[/IMG]
[/IMG]
Sonunda istediğimiz skoru aldık:daha önce galip gelememe nedenimiz gol atamamamızdı.Bu hafta bu sorunu yok ettik ve 3 golle iii oyunla galip geldik.Ama transfer calısmalarımız halen sürmekte....
Sayqılarımla...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beklenen bombayı Samet Demir ve ekibi son gün patlattı. Jo ile 4 yıllık sözlesme imzalandı...İşte tüm transferlermiz.Ayrıca bu futbolcuları alırken sadece 1 isimle yollarımızı ayırdık 1.9 mılyon sterline marsilyaya giden Jose Pablo Guerrero...
Huzurlarınızda Jo...
[/IMG]
evt arkadaşlar tıransfer sezonumda gençlere önem werdim işte son transferlerim sezon bitti
[/IMG]
basarılar hamburg favorim volkan babacan gerçekten çok ii bir kaleci fenerbahcede as kalecim 2010dayım şampiyonlar ligi çeyrek finalindeyim reale karsıda onu oynatıcagım guvenımı gorunbu arada ADU-GAGO-MARCELO-LUİZAO-KERLON-CELSİNHO cok iiler ben oneririm ama siz bilirsiniz
arkadaşlar işte almanya kuptaki skorlar
[/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşım smt mükemmel oynadı ama işte büyük takım
[/IMG]
Hamburg kalecisi Rost chelsea macından sonra sakatlandı ve 7-9 ay arası sahalardan uzak kalacağı bildirildi.Kalede artıq genc Volkan vardı ve bu Samet Demir'e cok pahalıya patladı ve macı 3-1 kaybettiler...
[/IMG]
Schalke bombaları patlattı!!!Altun süper bir oyuncu olan Daniel Carvalhoyu transfer etti.
1-Daniel Carvalho
2-Tello
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schalke Leverkusen Maçı:
Zorla üç puan!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SCHALKE VİT.SETUBAL schalkenin şahlandığı maç!!
Schalke geri mi dönüyor!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schalkeden beklenilmeyen futbol!!!
![]()
güzel gidiyosunuz..Jo transferi çok iyi hepinize başarılar..
Arkadaşlar ben aileme düşkün birisi olarak pazar günleri maç olmadıgı surece zamanımı ailemle gecirim bu hafta yukarda gordugunuz doal guzellıkler ıcerısınde sadece 1 gunluk tatıl yapacagız.P.tesi bomba gibi döneceğiz.Görüşmek üzere...
Sayqılarımla...![]()
gerçekten mi gidiyorsunuz yoksa oyunda mı?
P.tesiyi bekliyoruz Jo super transfer bu arada