Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 313 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şemsi ben yanlış düşündüğünü söylüyorum, neden takımların Beşiktaş'a karşı böyle bir tutumu olsun? Senin ikna olmaya, olaya fanatizm duygusu katmadan bakmaya niyetin yok. O nedenle daha da uzatmıyorum. Ha olur da Fenerbahçe'ye karşı çok iyi oynayan bir takımı Beşiktaş kolayca yenerse hatırlatırım sana. Ama o zaman da Zico hatalı dersin. Bugün Ertuğrul Hoca bazı değişiklikler yaparak başlasa kazanırdık yorumları geliyor, o zaman Ertuğrul Hoca hatalı ve Kayseri'nin böyle oynamasını sağladı.

Neyse çok önemsiz bir olay yeterince fazla uzadı. O sizin düşüncenizdir karışamam ama oturun, tarafsız bakın. Böyle şeyler düşünmediğim için geçen seneden örnekler veremiyorum. Ama yattığımda belki aklıma gelir geçen sene Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a kök söktürüp, Beşiktaş'a kolayca yenilen takımlar.

Bu olayı maç konusunda bu kadar tartıştığım için kendi adıma özür dilerim. Artık maç hakkında yorumlar atmaya özen göstereceğim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan abi bence gereksiz bir tartışma değildi.Gayet yerinde,kaliteli bir tartışmaydı.(Futbol bölümünde yapılan tartışmalara göre) Birde şunu eklemek istiyorum.Özellikle Anadolu takımlarının kalecileri bir başka oynuyor bize karşı.
    Neyse artık bu konuya devam etmenin manası yok.Düşüncelerin değişeceği yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madem kendi sahanda oynuyorsun, çıkacaksın sahaya ister yedek takımla ister en iyi oyuncularınla atacaksın 3-5 tane göndereceksin. Yok yapamıyorsan bu senin başarısızlığındır, yada ne bileyim senin yorgunluğundur. Adamlar oynayacaklar herhalde direk teslim olacak halleri yok ya. İster kapanıp kontra oynarlar ister 4 forvet oynarlar bu da bizi ilgilendirmez, sen çıkıp da maçı kazanamadıysan bu seninle ilgili bir şeydir. Ligde karşımıza çıkan ilk dişli takımdı ve zorlandık, böyle maçlara alışık olmalıyız.

Ayrıca adamlar ne güzel kontra atak oynadılar niye laf yapıyorsunuz ki? Sen 90 dakika tek kale oynadın adamlar kontra ile senden daha net pozisyonlara girdiler, kalede Hakan olmasa adamlar bizi yenip giderlerdi. Şampiyonlar liginde bizim de kontra atak oynayacağımız maçlar olacak, çünkü bugün Beşiktaş nasıl Kayseispor'u kontra atak oynamaya mecbur ettiyse, Şampiyonlar liginde de bizi mecbur edecekler.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Serkan abi bence gereksiz bir tartışma değildi.Gayet yerinde,kaliteli bir tartışmaydı.(Futbol bölümünde yapılan tartışmalara göre) Birde şunu eklemek istiyorum.Özellikle Anadolu takımlarının kalecileri bir başka oynuyor bize karşı.
    Neyse artık bu konuya devam etmenin manası yok.Düşüncelerin değişeceği yok.
    Bu şekilde; karşılıklı aşağılama, hakaret, aşırı fanatizm olmayan tartışmaları ben de severim ama konuya maçla ilgili yorumları okumaya ve yorum yapmaya giren birisi bu mesajlar da ne diyebilir. O nedenle bitirelim dedim. Yoksa bu seviyede olduktan sonra sabaha kadar tartışırım.(En basitinden senin attığın mesajı okudumda sinirim zıplamıyor, başka tartışmalarda olduğu gibi. Bu bile yeterli benim için)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçtan sonra Ertuğrul hocanın takım ile oturup bir toplantı yapması gerekiyor.Ki yapacaklardır büyük ihtimalle.Takım hatalarını,bireysel futbolcu hatalarını oyunculara gösterip bu eksikliklerini gidermelerine katkıda bulunmalıdır.

Birde Hakan'a özel parantez açmak istiyorum.Gerçekten çok iyi kaleciymiş.Eğer bir sakatlık vb. olmazsa Avrupa'nın büyük kulüpleri isteyene kadar kalemizi rahatlıkla ona teslim edebiliriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

[IMG][/IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu sefer olmadı!
    Turkcell Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda Kayserispor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta G.Antep deplasmanında 90+5'de Batuhan'ın golüyle kazanan ve sezona 3'de 3 ilebaşlayan Beşiktaş ilk puan kaybını Kayserispor ile 0-0 berabere kalarak yaşadı.

Siyah beyazlı ekip ilk yarıya göre ikinci yarı çok daha iyi mücadele ettiği ve pozisyon bulduğu maçta Kayserispor kalesinde sonuca gidemedi. Takımın yeni transferi Arjantinli futbolcu Higuain de son 17 dakika görev yaptığı maçta fileleri havalandıramayarak takımına galibiyeti getiremedi.

Cisse ağrılara dayanamadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan önce kadroda sadece zorunlu olarak bir değişiklik yaptı. Genç teknik adam, takımının hafta içinde İsviçre'nin FC Zürih takımıyla yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında oynattığı 11'i, Kayserispor maçında da sahaya sürmeyi planladı. Ancak, ilk 11'de esame listesine de adı yazılan Cisse'nin kasığındaki ağrılar ısınma hareketleri sırasında artınca, Fransız futbolcunun yerine son anda Koray ilk 11'e alındı. Kadrodan çıkarılan Cisse'nin yerine yedekler arasına da Mehmef Sedef eklendi.

Higuain İnönü'de taraftarın karşısında

Beşiktaş'ın yeni transferi Federico Higuain ile sezon başında Fenerbahçe ile yapılan TFF Süper Kupa maçında sakatlanan Mehmet Yozgatlı, ligde ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Her iki oyuncu da yedek soyunurken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Nobre'nin yanı sıra, Baki, İbrahim Kaş, Aydın, Burak ve Ali Tandoğan'ı 18 kişilik kadroya almadı. Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Akın ise ikinci yarının başında Ertuğrul Sağlam tarafından Tello ve Ricardinho'yu kenara çekilerek sahaya sürülen isimler oldular.

Temposuz bir ilk yarı

Maçın ilk yarısında iki takımın karşılıklı cılız atakları olsa da futbolseverler temposu düşük bir maç izledi. Beşiktaş'ta ilk yarı Bobo rakip defans içinde çok fazla pozisyona giremezken, etkili olmaya çalışan tek isim Serdar Özkan'dı. Kayserispor ilk yarıda Beşiktaş'a oranla daha çok tehlike yaratan takımdı. Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ile siyah beyazlı kalede tehlike yaratmaya çalışan Kayserispor'da Ragıp ve Mehmet Eren'de kendilerine atılan uzun paslara defansın arkasına iyi sarkmalarına rağmen istedikleri son vuruşu yapamadı. Temposu zaman zaman çok düşen fakat Kayserispor'un etkili kontra atakları, Beşiktaş'ın rakip kalede baskı kurma çabasıyla geçen ilk yarı golsüz eşitlik ile bitti.

İkinci yarı siyah beyaz ataklar...

Mücadelede ikinci yarıda ise Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam soyunma odasında iki değişiklik kararı verdi. İkinci yarıda Tello ve Ricardinho'nun ilk yarıdaki performansını beğenmeyen Sağlam, İbrahim Akın ve uzun süren sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna giren Mehmet Yozgatlı'yı oyuna soktu ve ofansif anlamda takımını güçlendirmek istedi. Nitekim Sağlam'ın yaptığı bu müdahalaler Beşiktaş'a olumlu yansıdı. İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı kanatlarda etkili oldu.

Bobo iki takım arkadaşının güzel ortalarına golle yanıt veremedi. Ceza sahasında ikinci yarı bulduğu net gol pozisyonlarında Brezilyalı futbolcu çerçeveyi bulamazken dakikalar ilerledikçe Kayserispor'un daha defansif daha konrta atağı düşünen oyunu ortaya çıktı. Beşiktaş ise son dakikalarda skorun da etkisiyle rakip kaleye daha çok yüklenmek istedi ama aranan gol gelmedi. Oyun son 5 dakikasında ise Kayserispor iki net kontra atakta kaleci Hakan Arıkan'ı geçemedi. Gökhan Ünal ve Iglesias'ın son dakikalar içerisindeki bu net pozisyonları maçın skorunu değiştirebilecek boyuttaydı ama mücadele 0-0'lık eşitlik ile sona erdi. Takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    11. dakikada Ragıp'ın ceza sahası ön çizgisi önünden sert şutunda top, kaleci Hakan'dan döndü. Sonrasında başlayan Beşiktaş kontraatağında soldan ceza sahasına giren Serdar Özkan'ın vuruşunda kaleci Ivankov tehlikeyi önledi.
    16. dakikada soldan Delgado'nun kulladığı köşe vuruşunda ceza sahasında iyi yükselen İbrahim Toraman'ın kafa vuruşunda top, üst direğe çaprarak auta çıktı.
    22. dakikada Beşiktaş ceza sahasına gönderilen uzun topa Mehmet Eren'in bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Hakan'ın parmaklarına çarparak kornere çıktı.
    45. dakikada İbrahim Toraman'ın uzaklaştırmak istediği topu kapan Mehmet Eren, hızla ceza sahasına girdikten sonra yerden vurdu. Kaleci Hakan'ı geçerek kaleye gitmekte olan topu, son anda Gökhan Zan çizgiden çıkarttı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    50. dakikada Koray'ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan İbrahim Akın, ceza sahasına girdikten sonra sert vurdu, kaleci Ivankov topu kornere çeldi.
    54. dakikada Bobo sağ kanattan ceza sahasına girdikten sonra sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
    70. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağdan ortasında ceza sahası içide Bobo'nun müsait pozisyondaki kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
    88. dakikada orta sahadan atılan uzun pasla sağdan hızla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, çaprazdan sert şutunda kaleci Hakan topu yatarak iki hamlede kontrol etti.

STAT: BJK İnönü
    HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Alper Ulusoy, Nihat Mızrak
    BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Koray Avcı, Ricardinho (Mehmet Yozgatlı dk. 46), Tello (İbrahim Akın dk. 46), Delgado (Higuain dk. 75), Bobo
    YEDEKLER: Rüştü, Diatta, Batuhan, Mehmet Sedef
    TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
    KAYSERİSPOR: Ivankov, Koray Çölgeçen, Ali Turan, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz (Iglesias dk. 86), Kamber, Ragıp, Mehmet Eren (Fatih Ceylan dk. 64), Gökhan Ünal, Cangele (Kemal dk. 67)
    YEDEKLER: Hasan Sönmez, Avendano, Erdal, Turgay
    TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
    SARI KARTLAR: Toledo, Cangele, Ivankov, Gökhan Ünal, Fatih Ceylan, Kamber (Kayserispor)01.09.2007

Kaynak : Sporx.com ve İHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

"Bizim için güzel bir aydı"
    Turkcell Süper Ligi'nin 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, sahada oynanan futbolda kalite olduğunu ifade ederek, "İzleyenlere gol izlettiremedik, ama üst düzey, mücadeleci, bol pozisyonu olan ve futbol adına güzel şeylerin olduğu bir maç izlettirdik. Gerek Kayserispor adına, gerekse Beşiktaş adına bu futbolda çok emeğim olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, iki farklı maç oynadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
    "İlk yarıda Şampiyonlar Ligi'nin havasından tam anlamıyla uzaklaşamamış, lige dönememiş bir takımdık, ama özellikle ikinci yarıda değişiklikler sonrası ve devre arasında yaptığım konuşmanın ardından rakibe basan, onları oynatmamaya çalışan bir Beşiktaş vardı. Çok pozisyon bulduk. İlk yarı oyuna onlar hakim gibiydi. İkinci yarı hakimiyeti biz ele aldık. İki puan kaybederken, maçı mağlup da tamamlayabilirdik. Yani bir puan da alamayabilirdik. Ben bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum. Belki de yenilgi çok şey kaybettirecekti."

Teknik direktör Sağlam, ağustos ayını iyi geçirdiklerini ve yaşadıkları yoğunlukta puan kayıplarının normal olduğunu söyledi. Ağustos ayı içinde 9 resmi maç oynadıklarını vurgulayan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Bu maçlar geleceğimizi belirleyecekti. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne yükselmek ve Turkcell Süper Lig'e de iyi bir başlangıç yapmaktı. Camianın beklentileri doğrultusunda iyi birağustos ayı geçirip, umudu geleceğe taşıyan futbolcularıma teşekkür ediyorum. Şimdi 15 günlük bir ara var. Bunu iyi değerlendirip fiziksel açıdan toparlamak istiyoruz. Bu nedenle iyi hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Maç öncesi ilk 11'de yer alan, ancak sakatlığı nedeniyle mücadeleye çıkmayan Cisse'nin kasığında ufak bir sorun olduğunu kaydeden Sağlam, "Bu sorun bu sabah ortaya çıktı. Maçtan önce denemek istedik. Ancak sorun devam etti ve yerine Koray'ı aldık. Ricardinho'nun da bileğinde sıkıntı vardı. Tello da sakatlık nedeniyle ikinci yarıya çıkamadı. Birçok oyuncunun performansını etkileyecek sıkıntıları var. Şükürler olsun çok yara almadan bu tempoyu atlattık" dedi.

Kayserispor'un sert oynadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, "Kayserispor iyi bir takım. Zaman zaman sertlik oldu, ama rakibi sakatlamaya yönelik bir şekilde oynadıklarını düşünmüyorum. Belki biraz sertlik aşıldı, ama cezası da verildi. Hakem bu sertlikleri kırmızı kartla değerlendirmediğine göre ortada fazla sertlik olmadığınıs öyleyebiliriz. Herkes puan peşinde. Hiçbir şey kolay değil. Ligde kimse kimseye kolay puan vermiyor" diye yanıtladı.

Ertuğrul Sağlam, kendisi açısından bu akşamki mücadelenin önemli olduğunu ifade ederek, "Gerek futbolculuk hayatımda, gerekse antrenörlük hayatımda bu tür duygusal maçlara çok çıktım. Antrenörlük hayatımın başlangıcında Kayserispor'da güzel bir yıl geçirdim. Başarımda Kayserispor'un çok büyük bir payı var. Bu nedenle Kayserililere çokteşekkür ediyorum" dedi

Sağlam, FC Zürih maçında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan Nobre'nin geleceğini kendisinin belirleyeceğini dile getirdi. Ertuğrul Sağlam, bu konuda fazla yorum yapmayacağını ve Nobre'nin durumunu zamana bıraktıklarını kaydetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçı sonrası futbolcularına 3 gün izin verdi.01.09.2007

Kaynak : DHA

"1 puandan memnunum"
    Turkcell Süper Lig'in 4. Haftası'nda Kayserispor karşısında Beşiktaş'ın aldığı golsüz beraberliğin ardından konuşan Beşiktaş Genel Menejeri Sinan Engin, alınan bir puandan memnun olduğunu söyledi.

Kendilerine yapılan "3 günde bir maç yapılmasına alışılmalı" eleştirisini kabul etmediğini söyleyen Engin, "Biz 9 maç yaptık, rakibimiz ise 4 maç yaptı. Temposu çok yüksek Avrupa mücadelesinin ardından bu karşılaşmaya çıktık. Tello devre arasında yorgunluktan çıkmak istedi. 6 oyuncumuzu da Milli Takım'a göndereceğiz 2 maçın ardından onlar gelip bizde forma giyecek." dedi.

Kayserispor karşısında, pozisyon verdikleri gibi pozisyon da kazandıklarını belirtirken, rakip savunmanın da sert bir oyun sergilediğini, Kayserispor'un gördüğü 6 sarı kartı hatırlatarak belirtti.

Sinan Engin, son olarak Nobre'nin yaptığı hatadan çok pişman olduğunu söyleyerek, durumunun gelecek hafta netlik kazanacağını belirtirken, kendisinin fikrinin sorulması üzerine de, Nobre'yi kazanmaktan yana olduğunu ifade etti. 01.09.2007

Kaynak : Sporx.com

Hakan: "Kısmet değilmiş"
    Turkcell Süper Ligi'nin 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.

Kaleci Hakan Arıkan, ilk yarıdaki kötü futbollarının yorgunluktan kaynaklandığını vurgulayarak, "Bugün puan kaybetmemiz bizim için çok üzücü. İlk yarı kötü oynadık ve bununda sebebi yorgun olmamızdı. Ama ikinci yarı toparlandık ve baskılı oynayan taraf bizdik. Çokta gol pozisyonu kaçırdık. Kısmet değilmiş" diye konuştu.

"Daha çok çalışmam lazım"

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Serdar Özkan ise sert bir mücedele olduğunu vurgulayarak, "1 Ağustos'tan bu yana 3 günde bir maç oynuyoruz. bu nedenle biz de birazda yorgunluk baş gösterdi. Denk bir mücedele oldu. Onların da bizim de pozisyonlarımız vardı. Ama golsüz beraberlik çıktı. İnşallah 15 gün sonra oynayacağımız Ankaraspor maçını alıp yolumuza devam edip bu puan kaybını telafi edeceğiz" diye konuştu.

A Milli Takımın Malta ve Macaristan maçı aday kadrosuna da davet edilen Beşiktaşlı futbolcu, "Milli takıma seçilmek güzel bir duygu. Buradan Ertuğrul hocam ve Fatih hocama çok teşekkür ediyorum. Milli takıma seçildim ama daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Daha çok çalışıp mi lli takımda kalıcı olmak istiyorum" dedi. 02.09.2007

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şampiyon olacağız lamı cimi yok, elbet puan kaybedeceğiz, en azından Kayserispor gibi bu ligin kalburüstü bir takımına karşı kaybettik.

Ayrıca Kayseri'li oyuncular Ertuğrul Hoca'nın gözüne girmek için biraz daha ekstra oynadılar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Şampiyon olacağız lamı cimi yok, elbet puan kaybedeceğiz, en azından Kayserispor gibi bu ligin kalburüstü bir takımına karşı kaybettik.

Ayrıca Kayseri'li oyuncular Ertuğrul Hoca'nın gözüne girmek için biraz daha ekstra oynadılar
    Evet Murat abi bu puan kaybı hiç bir Beşiktaş'lının umudunda bir azaltma yapmadı.Takımımıza güveniyoruz,inanıyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayrıca kimse karamasarlığa umutsuzluğa kapılmasın, Beşiktaş çok büyük bir camiadır.1 Maçta berabere kaldı diye hiçbişey olmaz merak etmeyin.

Bu ligin hala en iyi futbolunu oynuyoruz.Saha içinde yapılması gereken herşeyı yapıyoruz, sadece gol bulamadık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bence beraberlik ağır basıyor ama Bjk de alabilir.,
    Demiştim bende beraberlik olur diyenlerdendim tahmın yarısmasındada 3 puanı kaptım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse olayında hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim.Bence sorumsuz bir şekilde sakatlandı.Dikkatli olmalı böyle şeylerde.Sen büyük bir kulüptesin.Belki de O oynasaydı yenecektik.Takımın kaderini etkiliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadar yogunluga bu kadar bahane bulmayın o zaman sampiyonlar liginde hiç oynamayın

Zorlu mac programına her türk takımının alısması lazım...

Ayrıca sizle 0-0 kaldı diye kayseri bizede yenılcekmı diyorsunuz..Dün besıktas gol atmakta sıkıntı cekti bence sizde hatalarınızı bilin..Cok sacma bir anlayıs oluyor mesela fenerbahce karsısında sivasda iyi oynadı ama fenerbahce attı kazandı
    Besıktasın bu seneki gol yollarında bütün yük boboda bazende Delgado sahneye cıkıyor....
    Her takım sahaya kazanmak için cıkar her takımın sistemi ve taktik anlayısı baska olur...Herkez hatayı kendisinde arasın..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Bir puan kaybini bekliyormus herkes ususmek icin.
    Herkes o kadar doLmuştu bütün düşünceLerini aktarmak için bir puan kaybı bekLiyorLarmış hakLısın vaLLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    1 puan ile kapattıgınıza sevinin..1 haftara verilecek sizde ertugrul hocada bazı hataları giderir..Hatalarınızı görmeniz acısından iyi oldu..

Çok mutLuyuz biz bir puan aLdığımız için ama diğer arkadaşLarı pek mutLu göremiyoruz nedense

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ağustos ayında çok önemli ve çok tempolu maçlar oynadık elbet yorulup puan kaybedeceğiz Kayseride Kasımpaşa gibi bir takım değil çok iyi ve kaliteli futbolcuları olan bir takım defansada kapanınca son vuruşlarda başarısız olup golü atamadık ayrıca sion gibi rakipleri olan takım taraftarları gelip de avrupa muhabbeti yapmassa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya Allah aşkına ne diyorsun Emrah abi.Maç temposuna alışacakmışız.3 günde bir çok önemli maçlar yapıyoruz.Hepsinde maçın sonuna kadar mücadele ediyoruz.Gelip dediğin lafa bak.Bizimkiler böyle böyle alışacaklar.Ama sonuçta onlarda insan.Tello yorgunluktan 2.yarı çıkmak istemiş,Rico'nun ayağında zorlama oluşmuş keza Cisse yorgunluktan sabahleyin sakatlık geçirmiş.Yoklamak için getirmişler ama oynayamamış.Türkiye liginde şu ana kadar en çok maç oynayan takımız.Tabii yorulacaz.Sizin takımlarınızda böyle bir şey yok tabii konuşursunuz.Sizide görecez ileride.Neyse bu milli takım arası takım için iyi olacak.
    So what?
    Saike

kalecisi 60.dakikada zaman gecirmekten sari kart goren bir takim galibiyeti kaciran taraf olmus...
    daha neler gorecegiz...

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Takım çok yorgun olmasına rağmen çok iyi mücadele ettiler bir ara topla oynama yüzdesi %74 e%26 Bjk deydi.Pozisyonda bulduk ama yararlanamadık.Kayserininde hakkını yememek lazım özellikle G.Zan'ın çıkarttığı top.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ya Allah aşkına ne diyorsun Emrah abi.Maç temposuna alışacakmışız.3 günde bir çok önemli maçlar yapıyoruz.Hepsinde maçın sonuna kadar mücadele ediyoruz.Gelip dediğin lafa bak.Bizimkiler böyle böyle alışacaklar.Ama sonuçta onlarda insan.Tello yorgunluktan 2.yarı çıkmak istemiş,Rico'nun ayağında zorlama oluşmuş keza Cisse yorgunluktan sabahleyin sakatlık geçirmiş.Yoklamak için getirmişler ama oynayamamış.Türkiye liginde şu ana kadar en çok maç oynayan takımız.Tabii yorulacaz.Sizin takımlarınızda böyle bir şey yok tabii konuşursunuz.Sizide görecez ileride.Neyse bu milli takım arası takım için iyi olacak.
    semsı bu tür yogunluklar olacak..Alısmamız lazım diyorun mesela zorlu maratonlar varyakında o yüzden kadronu hazır tutacaksın herkezi oynatacaksın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu tarz beraberlikle çok doğaldır. Bence Beşiktaş bu tarz puan kayıplarına alışmalı, sonuçta 4 maçta 10 puan çok iyi bir başlangıç.

Şimdi Bobo'nun altıpastan kaçırdığı pozisyon gol olsa idi bu tarz sözler gelmezdi elbette. Yalnız bir gerçek var ki Kayserispor da çok pozisyon yakaladı. Gökhan ofsayt tuzağını her pozisyonda bozdu. Beşiktaş'ın tandem ikilisi Toraman-Zan bu maç iyi anlaşamadılar.

Ben Ertuğrul sağlam olsam Lamine Diatta'yı da yavaş yavaş takıma entegre ederim. Atletik bir oyuncuya benziyor. Ayrıca bence Delgado çok iyi oynadı. Sağlam onu çıkarmakla hata ediyor. Her maç aynı şeyi yapıyor.

Mehmet Topuz'u ilk defa solda gördüm bu maç. Fatih Ceylan'ı da sağda. Kayseri çok iyi kontra yapıyor ama oyun kurmakta güçlük çekiyorlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bu tarz beraberlikle çok doğaldır. Bence Beşiktaş bu tarz puan kayıplarına alışmalı, sonuçta 4 maçta 10 puan çok iyi bir başlangıç.

Şimdi Bobo'nun altıpastan kaçırdığı pozisyon gol olsa idi bu tarz sözler gelmezdi elbette. Yalnız bir gerçek var ki Kayserispor da çok pozisyon yakaladı. Gökhan ofsayt tuzağını her pozisyonda bozdu. Beşiktaş'ın tandem ikilisi Toraman-Zan bu maç iyi anlaşamadılar.

Ben Ertuğrul sağlam olsam Lamine Diatta'yı da yavaş yavaş takıma entegre ederim. Atletik bir oyuncuya benziyor. Ayrıca bence Delgado çok iyi oynadı. Sağlam onu çıkarmakla hata ediyor. Her maç aynı şeyi yapıyor.

Mehmet Topuz'u ilk defa solda gördüm bu maç. Fatih Ceylan'ı da sağda. Kayseri çok iyi kontra yapıyor ama oyun kurmakta güçlük çekiyorlar.
    Evet gol sıkıntısı cektiniz aynısı Fenerbahce sivas karsısında oldu ama fenerbahce yakaladıgını attı macı kazandı..

Bobonun form yükseltmesi lazım besıktas etkiliyebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya Allah aşkına bu konuyuda Avrupa kupalarına getirmeyin...

Ayrıca şöyle bir şey düşündüm.Maçın yorumlarını dinledim.Bence şöyle bir şey yapsak daha etkili olabiliriz.Rico ile olmuyor bu iş.Adam belli bir mesafenin dışına kolay kolay çıkmıyor.Onun yerine Serdar Özkan çekillip sağ kanatada Yozgatlı konulabilir.Hakikaten Ricardinho bu takımın el freni gibi oynuyor.Arada bir klasını konuşturuyor ama böyle olmaz.Arada bir değil iyi değil arada bir kötü oynayacaksın.Yani kötü olduğun maç sayısı iyi olduğundan çok olmayacak.Keşke sene başında Rico'yu gönderseydik.
    So what?
    Saike

Kendinize gelin. Konu dışı mesajlar, sataşmalar. Tartışmayı serbest bıraktık bilgi paylaşımı yapılsın diye, siz birbirinize giriyorsunuz; konu dışı mesajlar atıp forum kirliliğine sebep oluyorsunuz.
    3 kişiye ceza sistemi kullanıldı. Mesajları silinen kullanıcılarda biraz daha dikkatli olsun.

Dipnot : Bu konuda son uyarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post

bencede çıkması gereken kesinlikle delgado değil boboydu ve girmesi gereknde batuhandı..onun dışında özellikle ibrahim akın ve yozgatlı girdiğinde 2. yarı 15dakka içersinde mehmet yozgatlının yaptığı 3 çizgi koşusunda ve alda at diye boboya attığı ortayla gayet etkili oldu delgado ayak farkıyla birinde kaleye giremedi, ibrahim akın 2tane nefis şutuyla elinden geldiğince koştu çabaladı, çok yerinde değişikliklerdi delgado dışında, olmayınca olmuyo kayseride kaçırdı gerçekten biz o kadar basarken kayserinin o pozisyonları bulmasıda hiç şaşırtıcı değil.. 2tarafada gidebilirdi maç berabere bitti hiç sorun değil ben gayet memnunum gördüklerimden her beşiktaşlıda olmalı bence..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bu aradan sonra çok daha iyi oLacağımıza inanıyorum.Biraz olsun dinLenicez.Sakatlar yada yeni çıkanLarda daha da kondisyon depoLayacak.Ben iLk 5 maç için 13 puan diyordum, puan kaybedersekte Antep ten geLir diye düşünüyordum.İyi yoLda iLerLiyoruz.EndişeLenecek bir durum da yok ortada takım oynuyor.TaşLar oturuyor daha da oturacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alkışlıyorum çArşı grubunuzu.Maç sonu silahla vurmuşlar taraftarları..1 ölü 1 yaralı..Nasıl bir grup olduklarınıda anladık.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Alkışlıyorum çArşı grubunuzu.Maç sonu silahla vurmuşlar taraftarları..1 ölü 1 yaralı..Nasıl bir grup olduklarınıda anladık.
    Hooop ağır ol bakalım.Önce kaynak göster?Hem sen o taraftar grubuna kurban ol

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bir ölü bir yaralı mı?

Bu gerçek mi?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bir ölü bir yaralı mı?

Bu gerçek mi?
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Hooop ağır ol bakalım.Önce kaynak göster?Hem sen o taraftar grubuna kurban ol
    Biraz önce TV'de Show Ana Haber'de gösterdi.İki takımın taraftarları maç sonu karşılaşmış kavga çıkmış o sırada olmuş.Ne kdr doğru bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Biraz önce TV'de Show Ana Haber'de gösterdi.İki takımın taraftarları maç sonu karşılaşmış kavga çıkmış o sırada olmuş.Ne kdr doğru bilemem.
    Ölü olması imkansız!.Öyle bir durum olsa Türkiye ayağa kalkardı.Gözümle görmeden inanmam.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri