1 ile 30 arası toplam 282 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    OFTAŞ'ı Trabzonspor maçında izledim, Trabzonspor tek kale oynadı, Ferhat bir sürü topunu çıkardı Ceyhun'un. Bu OFTAŞ'ta HİÇBİR ŞEY YOK!!!

Küme düşer OFTAŞ bu sene, berbat bir takım. Sadece mücadele var o kadar, başka bir şey yok.

Fenerbahçe de gitti bu OFTAŞ'ı yenemedi

İBB bize karşı süper oynadı diye yorumlar çıkmıştı, EFE İNANÇ sahanın yıldızıydı, herkes abarttı EFE İNANÇ'ı, ben dedim abartmayın bu adamı, Fenerbahçe kötü olduğu için iyi gözüktü, yoksa iş yok dedim, görüyoruz EFE İNANÇ'ı, neden isminden bahsedilmiyor, neden milli takıma çağrılmıyor? Koşan, basmayan bir orta sahada tabii ki EFE İNANÇ yıldız olur.

Ben oynasam bugün Alex yerine, daha fazla koşar, daha çok mücadele ederdim, tekmeye kafamı uzatırdım ama işte...
    Senin ilk söylediklerinde bu yazının ne alakası var bir bağlantı kuramadım ?
    Alex 3 4 Senedir böyle ne zaman koştu ne zaman pres yaptıki bugün yapsın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Senin ilk söylediklerinde bu yazının ne alakası var bir bağlantı kuramadım ?
    Alex 3 4 Senedir böyle ne zaman koştu ne zaman pres yaptıki bugün yapsın
    Alex'i bu yıl saymayalım. Üç sezonda iki kez asist bir. kez gol kralı oldu. Şimdi Alex koşmuyor pres yapmıyor ama gerekenide yapıyor. Alex bana göre en çok koşan oyunculardan biri kamare topu çekiyor ama Alex'i çeken özel bir kamere olsa takımda ne kadar koştuğunu göreceksiniz. Ayrıca kendini unutturup çok rahat gol atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Alex'i bu yıl saymayalım. Üç sezonda iki kez asist bir. kez gol kralı oldu. Şimdi Alex koşmuyor pres yapmıyor ama gerekenide yapıyor. Alex bana göre en çok koşan oyunculardan biri kamare topu çekiyor ama Alex'i çeken özel bir kamere olsa takımda ne kadar koştuğunu göreceksiniz. Ayrıca kendini unutturup çok rahat gol atıyor.
    +1 bende bunu diyorum işte Alex her zaman böyle

Mesaj Yetkileri