Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 313 arası toplam 313 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Toraman büyük hatalar yaptı maçta.Neyseki Gökhan Zan kapattı onun hatalarını.Milli takımın yine çekeceği var defanstan..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galibiyeti kaçıran bence kayserispordu iki takımda pozisyon buldu ancak kayserinin pozisyonlar çok daha neeti açıkcası beraberliğe ben üzüldüm ama inönüden 1 puanda iyidir ancak bu tolunay hoca mehmet gibi sağ ayaklı birini neden solda fatih ceylan gibi sol ayaklıyı ise neden sağda oynattı anlaamdım topuz etkisiz kaldı ikinci yarı solda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Galibiyeti kaçıran bence kayserispordu iki takımda pozisyon buldu ancak kayserinin pozisyonlar çok daha neeti açıkcası beraberliğe ben üzüldüm ama inönüden 1 puanda iyidir ancak bu tolunay hoca mehmet gibi sağ ayaklı birini neden solda fatih ceylan gibi sol ayaklıyı ise neden sağda oynattı anlaamdım topuz etkisiz kaldı ikinci yarı solda

Bende anLamıyorum nedir bu soL ayakLı futboLcuyu sağda, sağ ayakLı futboLcuyuda soLda oynatma sevdası ve modası..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben bunu PES oynarken yapıyorum yahu iyi şut atabilen sol ayaklı adamı sağa sağ ayaklı adamı sola koyarsan uzaktan müthiş goller atabiliyorsun.

Tolunay hocada bunu düşünmüştür belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Ben bunu PES oynarken yapıyorum yahu iyi şut atabilen sol ayaklı adamı sağa sağ ayaklı adamı sola koyarsan uzaktan müthiş goller atabiliyorsun.

Tolunay hocada bunu düşünmüştür belki.
    Belkide
    Ama topuz solda etkisizdi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Eski Trabzonsporlu İskender (soyadı Günen, şimdilerde yazarlık yapıyor, iyi de yapıyor) vardı; sol çaprazdan içeri içeri oynayıp sağda olabileceğinden kat be kat fazla verimli olurdu (veya olurmuş diyelim, o kadar da dinozor değiliz)..
    Belki Tolunay Kafkas'ın çocukluk idollerindendir, çok fazla etkisinde kalmıştır..

Benzer şekilde Hasan Şaş, Tuncay Şanlı, veya daha global Marc Overmars gibi taze örnekler var; bu adamlar sağ kanatta da oynamış ama soldaki kadar başarılı olamamış adamlar.. Bir de mesela, Lucescu bazı maçlarda Deli İbrahim Efendi'yi sağda oynatmıştı; komik oluyordu vesselam.. Sanki bilinmeyen bir güç sola doğru çekiyordu garibimi; balans ayarı bozuk oynuyordu o dakikaları..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Artık çoğu kanat oyuncusu çift kanattada oynayabiliyor Avrupa'da.Giggs,Nani,Ronaldo,Robben,Joe Cole bunlar ilk aklıma gelenler bencede mantıklı olan bu her iki kanattada oynamak.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aa, bak iyi hatırlattın; düşünüyordum bu örneğin tersi var mı İbrahim'den başka.. Robben var, soldaki performansıyla kıyaslandığında o da saçmalıyor sağa geçince..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim Kayserispor'la berabere kalmamız kötü degil.Diger takımlar daha kötü takımlarla berabere kaldılar.Puan farkı acılmadıgı için mutluyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşlar bu maçtan sonra savunduğum anadolu takımları bize karşı başka oynuyor düşüncesinin yanlış olduğunun farkına vardım Manisa maçından sonra.
    Oftaş'ın Beşiktaş'a karşı nasıl mücadele edeceğine bakacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Eski Trabzonsporlu İskender (soyadı Günen, şimdilerde yazarlık yapıyor, iyi de yapıyor) vardı; sol çaprazdan içeri içeri oynayıp sağda olabileceğinden kat be kat fazla verimli olurdu (veya olurmuş diyelim, o kadar da dinozor değiliz)..
    Belki Tolunay Kafkas'ın çocukluk idollerindendir, çok fazla etkisinde kalmıştır..

Benzer şekilde Hasan Şaş, Tuncay Şanlı, veya daha global Marc Overmars gibi taze örnekler var; bu adamlar sağ kanatta da oynamış ama soldaki kadar başarılı olamamış adamlar.. Bir de mesela, Lucescu bazı maçlarda Deli İbrahim Efendi'yi sağda oynatmıştı; komik oluyordu vesselam.. Sanki bilinmeyen bir güç sola doğru çekiyordu garibimi; balans ayarı bozuk oynuyordu o dakikaları..
    Ancak bence Topuz sağda daha iyi oynar, çünkü içten kavisli ortalarda daha başarılı. Zatan sağ kanattaki başarısı ile tanındı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben inanmam.Sağda oynayan adam soLda oynayamaz.Ben daha şahsen öyLe başarıLı birisini görmedim.İstisna oLarak Messi geLiyor akLıma ama o da hayatında zaten hiç soL kanatta oynamadı.Adam gözünü açtı kendisini sağda buLdu.

Konu saptı biraz ama özür.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

C.Ronaldo var hem sağda hem solda aynı nitelikte oynayan, bir de Tuncay var Türkiye ligleri için iki kanatta da etkili olabilen, Arda da aynı şekilde. M.Topuz sol kanatta iyi değil, onun mevkii sağ açık ve forvet arkası olabilir.

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri