Edit : transfer dönemi bugün 18.00da bitiyormuş
Edit : transfer dönemi bugün 18.00da bitiyormuş
buna da sukur ya geçen sezon iki kazma vardı bu sene 1 kaldı inşallah seneye hiç olmazyavaş yavaş
Necatiyi kiralık vermemiz cok iyi göreceksiniz seney bu takımda forma giyecek
Ferhatın gitmesi iy günümüz cagında fizigi ve yapısı iyi degil hakan balta iyi trnasfer
Orhana ise basarılar diliyorum...
Emrah'a katılıyorum.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ya bence ferhat çok kaliteli bir oyuncu olabilir gelecekte ama gerçekten çok zayıf kalıyor ben aynı şeyleri mehmet güven içinde düşünüyorum sanki fizik gücü hiç bir zaman üst düzey olmıcak gibime geliyor
Ferhata bu kadar üzülmeyin Kiralıksa iyi olur ama bonservisle verildi ise üzülmem...Ferhat da fizik ve yapısı iyi degil...
Hakan balta 24 yasında milli oyuncu yapısı ve durması gerekn yerleri iyibiliyor kalli ısrarla istemiş stoperde oynama ihtimali var
Necati kiralık gitti kendini kurtardı seneye necati oynar bu takımda..
ferhat gitti ama yerine genc ve daha cok faydalanabilecegimiz hatta volkani kesebilecek kalitede cok yonlu bi oyuncu geldi neye uzuluyosunuz ki ferhatin futbol hayati bitmedi sadece gs icin yeterli degildi ve gitti...
ya arkadaslar bişi sorcam hem Song hem de Bouzid fransızca konuşmuyolar mı ben Bouzid ilk geldiğinde Songla beraber oynasın diye alındı diye düşünmüştüm bu Servet nerden çıktı takıma nazar değmesin diye bi kazma bulunsun diyo heralde Feldkamp
Yönetim cok iyi işler yaptı...,
Necati kiralık verilmesi süperyıldızı parlarsa seneye banko oynar
Cok iyi bir takım olduk gelecege yatırımlar var
Selcuk seneye gelecek...
Arkadaslar stoperi bu kadar kafanıza takmayın hakan orda oynayacakmıs...Kalli onu cok begeniyormus:..
ya servet oynamasinda isterse orada birak baltayi sukur oynasin...
Necati, Orhan ve Emre Başkent'te
Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı kiralık olarak renklerine bağladı.
Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Karl Heiz Feldkamp'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği ve kadro dışı bırakılan golcü futbolcu Necati Ateş, Ankaraspor ile anlaşmaya vardı. Mavi-beyazlı yönetim, Necati ve Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Transfer döneminin son gününde yapılan anlaşma sonunda golcü futbolcu Necati Ateş'in Ankaraspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.
Orhan Ak ve Emre Aşık da Ankarasporlu oldu
Necati Ateş'i kiralık olarak renklerine bağlayan Ankaraspor, Galatasaray'ın bir diğer kadro dışı bırakılan futbolcuları Orhan Ak ve Emre Aşık'ı da bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. İstanbul'dan eşlayarını toplayan futbolcuların, en geç yarın takımının çalışmalarına katılabileceğini söyledi.
03.09.2007
Kaynak : DHA ve İHA
Emre Aşık da Ankaraspor'da
Tıkla
emre gitmeyecem diyodu ama ikna etmisler demek...
bune boyle ya kaç oyuncu verıyoz ankaraspora.barı ozerı alsak ya.belkıde onlardan bır oyuncu alcaz dıye vermıs olmasınlar.takas hanı
sende tutturdun özer diye
ya acaba Servet'i de kakalayamaz mıyız Ankaraspor'a![]()
Ankaraspor Galatasarayın Pilot takımı olma yolunda![]()
Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.
Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek.
Kaynak : DHA ve İHA
Of of of Özer ardadan yetenekli.....
Yönetim baya cakallık yaptı.......
Sezon sonu özer geliyor selcuk geliyor..
onur1990sana soylıyom bak ozer dıye dıye tuturdum en sonunda oldu ıstesakın yanlıs anlama laf atmıyon
tam ihtiyacimiz olan adamlardan biriydi cok iyi oldu bu ama keske bu sezon gelseydi ya tuh...
Necati(kiralık) Emre(kiralık) Orhan(kiralık)
Karşılığında Özer Hurmacı’yı 1.5 M Euroya aldık bu sezon
değil birdahaki sezon gelicek...
Hakan Balta karşılığında FerhAt bonservisiyle
Aydın 2 yıl kiralık üstüne 750 bin $....
Ersun Yanal Hakan Balta’nın çok iyi stoper oynadığını
söylemiş...
Hakan Balta ve Özer Hurmacı’da Almanyadan yetişme...
Özer buyrun.......
http://208.65.153.253/watch?v=oRlY6MZXNAo
Yönetim süper işler yaptı 5 yılın takımını kuruyor![]()
Özer Hurmacı gelişmesi sevindirici.Sağ kanatta alternatiflerimiz bol..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.