1 saat 5 dakika kaldı. Sabırla bekliyoruz. Belkide Şu anda Deivid ile sözleşeme fes edilip Appiah da Shalke'ye gitmiştir. Adriano'da uçak tadır![]()
1 saat 5 dakika kaldı. Sabırla bekliyoruz. Belkide Şu anda Deivid ile sözleşeme fes edilip Appiah da Shalke'ye gitmiştir. Adriano'da uçak tadır![]()
Arkadaşlar peki bişey soracam...Altıpasdan boş kaleye gol atması için Kezman"ın yanında bir forvete ihtiyaç var mı ?!
Galatasaray bombaladı..
Sıra Fener'de..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Transfer saat 17.00 bitiyormus serhat ulueren son 15 dakika falan diyor...
Fenerbahce transferde Recep biler falan görüsüyormus....
Fener'in eski kalecisi Recep ?
Arkadaşlar dün maçtan sonra tekrar açıkladı yönetim. Şimdilik transfer kapandı. Fenerbahçe'de transfer hiçbir zaman bitmez ama şu anda transfer düşünülmüyor dediler. Şu 1 saat de geçse de hepimiz rahatlasak...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet eski recep.....
Transfer bitti![]()
Serdar'ın tam durumu hakkında bir bilgim yok. Uzun süre oynamayacaksa alınması yararlı olur. Karşıyaka'da geçen sene çok iyiydi. Gelirse zaten ilk 11 oyunucusu olmaz, ihtiyaç duyulduğunda da görevini yapar...
"YÜCE ATATÜRK"
Recep KSK'de dahi ilk 11 oynayamıyor FB'de nasıl oynar ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
zaten gelirse yedek olur o g.birliğinde değil mi?
oftaşsporda yedek kaleci kendileri.
Geçen sezon Karşıyaka'nın en çok forma giyen oyuncusuydu. Şu anda KSK'de olsa yine muhtemelen 1. kaleci olacaktı.
Neyse zaten bu iddia nerden çıktıysa, Recep daha yeni OFTAŞ'a gitti, sanırım orada da teknik direktör ilk olarak eski kalecilerine şans tanıyor. O nedenle şu anda orada yedek.
"YÜCE ATATÜRK"
Fener F.Tekke transferini patlatmasın şimdi![]()
Transfer sezonu kapanmış bulunuyor.Hepimize geçmiş olsun..![]()
Transfer Dönemi Bitti...
Vay be, geçen sene eleştirilere maruz kalan Deivid takımda kaldı, bence en büyük hayal kırıklığı buydu.
Fenerbahçe tek yabancı aldı bu sene, yerlilere ağırlık verdi ama yerlileri de kullanmıyor ne yazık ki![]()
beyler inter maçının piyasaya çıkış tarihini bilen var mı ?
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Biletleri soruyosun galiba.. bir haftaya kalmaz çıkar. Belkide daha az bi süre
Transfer sezonu saat 18:00 itibarı ile bittiği için kilitli.
Daum zamanla tecrübe kazanacaklarını, bu yüzden Avrupa'da hemen başarı beklenmemesini söylüyordu. Daum 3 yıl bu takımı çalıştırdı, 3 yıl Avrupa'da bir şey olmadı. Zico da 1 yıl çalıştırdı, çekirdek kadro sonuçta ve 4 yıl doldu, Avrupa'da başarı yok. Bu 5. yıl, bu yılda da bir şey olmazsa 5 yıl tecrübe bahanesiyle uyutulmuş olacağız. Bunu söylemeye çalıştım.
Nilmar da ne boyu var kendisi kısa.......Ayrıca biz nilmarla bizde ilgilendik vazgectık....Kendisi sakat 3 ay sonra iyilesiyor..........Ama ck iyi adam kıralık hala.......
Taraftarın isteğiyle oyuncu alınsaydı, ohooo
Biz Nilmar'ı veya bir başkasını istiyoruz diye yönetim onu almaz. Bana kalsa ben gidip Eddie Johnson'ı alırım ama yönetim bu tarz futbolcuları almaz, "isim" alır.