Quote Originally Posted by MOLTEBregado
Makedonyalı oyuncunun adını verebilecek misin?

Makedonyalıyı örnek olarak verdim yani alt düzey bi ligden oyuncuya teklif yapsamda, Örneğin Makedonya Liginden bir makedon oyuncu, CSKA'ya gelmiyor.O manada kullanmak istedim.

Quote Originally Posted by alparslank
teklif ettiğin sözleşmeyi iyicene bi incele... belki bi yerinde yanlış bir teklif vardır...
aklıma başka bişey gelmiyo...

bi keresinde ben, bi oyuncuya telkif götürdüm. kadro durumu "yedek" olunca "transferle ilgilenmiyom" diyodu. "kadro oyuncusu" yaptım anında kabul etti...

bi de senin antrenman tesislerin felan kötüyse gelmeyebilirler...
Anahtar oyuncu yapsamda değişmiyor. ama antrenman tesisleri ve stadyum kötü durumdaydı. Yönetim bu sezon yapacak. İstedim ve onlarda 3 ay sonra hazır olacağını söylediler. Belki antrenman tesislerindendir.

Quote Originally Posted by psychlon
bu tip şeylerde fm yapımcıları ülkeyi göz önüne almıyor yani bulgaristandan dolayı gelmemeleri söz konusu değil o yüzden ya oyuncu başka bir kulübe yeni transfer olmuş ve sen ona teklif götürdüğünde haliyle kabul etmiyordur,ya da sözleşme şartlarını beğenmemiştir ki menajeri sana istenilen şartları sunar...başka bir alternatif yok çünkü
Bilmiyordum bunu sağolasın. Ama yinede lig kalitesine göre oyuncuların tercih yapmaları söz konusu olabilir mi? Mesela adam La Liga yerine Bulgar Ligi'ne gelir mi?? Ayrıca oyuncuların menajerleri bana CSKA takımına transferi ile ilgilenmiyor diyor. Anahtar oyuncuda yapsam bana herhangi bi fiyat söylemek yerine ilgilenmiyorum diyor.

İnşallah bu yöntemleri denedikten sonra bahtım açılırda kaliteli transferler yapabilirim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bakalım olmazsa istifa ederiz.