1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Neden Kimse Gelmiyor?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Neden Kimse Gelmiyor?

Arkadaşlar Bulgaristan, İngiltere ,Türkiye Liglerini açtım ve Bulgaristan ın CSKA Sofia takımının başına geçtim. Buraya kadar herşey normal. Ama transferlerde Bulgar takımlarının dışındaki diğer Avrupa ülkelerinin takımlarından oyuncu alamıyorum. Yani gelmek istemiyor. Mesela Makedonya'dan uyduruk bi oyuncuya teklif yapsam bile gelmek istemiyor. CSKA Sofia o kadarda kötü değil. Kalburüstü oyuncular olsa anlicam ama sıradan bi oyuncu bile takıma gelmiyor.Nedeni ne olabilir. Reputation da iyidir heralde. CSKA Sofia o kadar kötü değil ama....

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

teklif ettiğin sözleşmeyi iyicene bi incele... belki bi yerinde yanlış bir teklif vardır...
    aklıma başka bişey gelmiyo...

bi keresinde ben, bi oyuncuya telkif götürdüm. kadro durumu "yedek" olunca "transferle ilgilenmiyom" diyodu. "kadro oyuncusu" yaptım anında kabul etti...

bi de senin antrenman tesislerin felan kötüyse gelmeyebilirler...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Makedonyalı oyuncunun adını verebilecek misin?
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

4. Default

bu tip şeylerde fm yapımcıları ülkeyi göz önüne almıyor yani bulgaristandan dolayı gelmemeleri söz konusu değil o yüzden ya oyuncu başka bir kulübe yeni transfer olmuş ve sen ona teklif götürdüğünde haliyle kabul etmiyordur,ya da sözleşme şartlarını beğenmemiştir ki menajeri sana istenilen şartları sunar...başka bir alternatif yok çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MOLTEBregado
    Makedonyalı oyuncunun adını verebilecek misin?

Makedonyalıyı örnek olarak verdim yani alt düzey bi ligden oyuncuya teklif yapsamda, Örneğin Makedonya Liginden bir makedon oyuncu, CSKA'ya gelmiyor.O manada kullanmak istedim.

Quote Originally Posted by alparslank
    teklif ettiğin sözleşmeyi iyicene bi incele... belki bi yerinde yanlış bir teklif vardır...
    aklıma başka bişey gelmiyo...

bi keresinde ben, bi oyuncuya telkif götürdüm. kadro durumu "yedek" olunca "transferle ilgilenmiyom" diyodu. "kadro oyuncusu" yaptım anında kabul etti...

bi de senin antrenman tesislerin felan kötüyse gelmeyebilirler...
    Anahtar oyuncu yapsamda değişmiyor. ama antrenman tesisleri ve stadyum kötü durumdaydı. Yönetim bu sezon yapacak. İstedim ve onlarda 3 ay sonra hazır olacağını söylediler. Belki antrenman tesislerindendir.

Quote Originally Posted by psychlon
    bu tip şeylerde fm yapımcıları ülkeyi göz önüne almıyor yani bulgaristandan dolayı gelmemeleri söz konusu değil o yüzden ya oyuncu başka bir kulübe yeni transfer olmuş ve sen ona teklif götürdüğünde haliyle kabul etmiyordur,ya da sözleşme şartlarını beğenmemiştir ki menajeri sana istenilen şartları sunar...başka bir alternatif yok çünkü
    Bilmiyordum bunu sağolasın. Ama yinede lig kalitesine göre oyuncuların tercih yapmaları söz konusu olabilir mi? Mesela adam La Liga yerine Bulgar Ligi'ne gelir mi?? Ayrıca oyuncuların menajerleri bana CSKA takımına transferi ile ilgilenmiyor diyor. Anahtar oyuncuda yapsam bana herhangi bi fiyat söylemek yerine ilgilenmiyorum diyor.

İnşallah bu yöntemleri denedikten sonra bahtım açılırda kaliteli transferler yapabilirim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bakalım olmazsa istifa ederiz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by psychlon View Post
    bu tip şeylerde fm yapımcıları ülkeyi göz önüne almıyor yani bulgaristandan dolayı gelmemeleri söz konusu değil

Yanlis. Takimin ulkesinin, hatta oynadigi sehirin bile etkisi var bir oyuncunun gelmek isteme/istememesinde.

Bununla beraber, takimin taninirligi, teknik direktorun taninirligi da oyuncunun gelmek istemesinde etkili olan veriler.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yanlis. Takimin ulkesinin, hatta oynadigi sehirin bile etkisi var bir oyuncunun gelmek isteme/istememesinde.

Bununla beraber, takimin taninirligi, teknik direktorun taninirligi da oyuncunun gelmek istemesinde etkili olan veriler.
    Şehrin değerinin artma ihtimali var mı oyun içinde. Genellikle başka kıtalardan doğu şehirlerime yabancı oyuncu gelirse ayak uydurmada zorluk çekiyor. Bu yüzden gelmiyor. Şehrin oyun içinde değerinin artma-azalma ihtimali var mı?

cska moskova ya dinamo kieve ,donetske bile gelmiyo bazı oyuncular..

bulgar liginede gelmesinler yani

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

basarı sart ust duzey liglerden oyuncu koparmak kolaymı?o zman gerçekte de tum takımlar muthiş transfer yapardı.o makedonyalı da ya en sevdigi takımdadır ya da yeni gitmiştir .mecbur genc yeteneklere yonelicen ya da bonservisi elinde olanlara

şimdi hiç mi transfer yapamadın :S artık ne yapacksın freelere yönel

eger oyuncu kulubunde ilk senesindeyse hiç gelmio bosuna ugrasma

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi teklif götürüyorsan ve oyuncu gelmiyorsa kulübünde ilk senesidir.. :S

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bi kaç tane transfer yaptım. Hemde benim daha ilk senem olduğu içinde gelmeme ihtimalleri yüksek olabilir. Biraz Avrupa'da başarı elde ettikten sonra denicem tranferleri. Tabi bu kadro ile biraz zor ama neyse bakıcazz

evet o ilk sene mevzusuylada baya alakası var hemde bi basarı yakalaman sart..

Nesil
    2006

Teklif yaptığın oyuncuların sözleşmesi bağlı olduğu kulüp ile uzun süreli ise gelmek istememesi doğaldır. Avrupa'nın elit liglerinden Sofya'ya oyuncu getirmen gerçekten zor. Hatta imkansız diyebiliriz.

Bunun için tek yapman gereken şimdiki kadron ile Avrupa'da başarı yakalayıp, Bulgaristan'ı UEFA Katsayısında üst sıralara çıkarmak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

ewet, zannedersem şehirlerin bile "reputation" değerleri var....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oyuncu bazen şehre alıştığını yada alışamadığını medyaya açıklıyor.

Nesil
    2006

Onu biliyorum. Benim sorum oyundaki şehirlerin değerleri yaşama standartları artıyor mu? Bunu merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

takımın itibari arttıkça şehrinki de artıyor diye tahmin ediyorum....

Mesaj Yetkileri