1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Huelva FIFA'ya gidiyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon hesap numarasını yanlış verdi"

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü, Trabzonspor'da kalacağını açıklayan Ersen Martin konusunda FIFA'ya gideceğini ve İspanyol Futbol Federasyonu'nun (RFEF) haklı oldukları yolunda kendilerine garanti verdiğini açıkladı.

Recreativo Huelva Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Michael Dumois, yapılan sözleşme gereği 1 milyon Avro olan ödemenin 31 Ağustos Cuma günü yapılamamasının nedenini Trabzonspor'un imzalanan belgeleri 8 saat geç göndermesi ve banka hesap numarasını yanlış vermesi olarak gösterdi.

RFEF'in olaydaki tüm belgeleri incelediği ve yasal olarak Recreativo'nun haklı olduğuna kanaat getirdiğini belirten Dumois, "Trabzonspor ikiyüzlülük yaptı" iddiasında bulunarak, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    yapılan sözleşme gereği 1 milyon Avro olan ödemenin 31 Ağustos Cuma günü yapılamamasının nedenini Trabzonspor'un imzalanan belgeleri 8 saat geç göndermesi ve banka hesap numarasını yanlış vermesi olarak gösterdi.
    Adamlar bunu diyorsa muhakkak doğrudur,neden böyle bişey iddia etsinlerki..Trabzon yönetiminin transfer söylentisinin medyada geniş yer bulmasından daolayı,gösterilen tepkiler karşılığı böyle bişeye kalkıştığını düşünüyorum..Yeni bir golcü almadan takımın gol silahını gönderen yönetim Trabzonlu taraftarlardan korktu ve yanlıştan dönmek istedi,bunun başka izahı yoktur Yanlıştan döneyim derken yeni yanlışlar yaptı anlaşılan..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Yetkileri