1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Elhadji Maxi Update Yeni Sezon (v3)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Burak abi ellerine saglık yamayı inceledim baya hata var insallah bir dahaki yamada düzelir.......

Bu oyuncular yanlıs takımda....

Hakkı hocaoglu
    erkan ferin
    ilker erbay
    zafer sakar
    .....
    Arkadaslar lutfen iyi arastiralim. Hakki hocaoglu Samsunspor" a transfer olmustur. Yamamizda da kendisi samsunspor" da dir. Hakkiyi kocaelisporda zannedebilirsin. Ama benim Kocaelispor camiasinin icinden biri oldugumu unutmussun. Orada birsey olsa ilk benim haberim olur. Boyle bir hata yapmayacagimi bilmelisin.

Biri de Anderson MAN utd de degil demis gercekte de yamamiz da da Anderson Manu dadir. Iyi arastirin sonra elestirin.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Arkadaslar lutfen iyi arastiralim. Hakki hocaoglu Samsunspor" a transfer olmustur. Yamamizda da kendisi samsunspor" da dir. Hakkiyi kocaelisporda zannedebilirsin. Ama benim Kocaelispor camiasinin icinden biri oldugumu unutmussun. Orada birsey olsa ilk benim haberim olur. Boyle bir hata yapmayacagimi bilmelisin.

Biri de Anderson MAN utd de degil demis gercekte de yamamiz da da Anderson Manu dadir. Iyi arastirin sonra elestirin.
    Afedersin o zaman iyice bakmaya çalıştım ama Anderson'u görmemişimim Bale'yi de görmemişim... Anderson'u ManU'ya göndermeme gibi bir hata yapmazsın zaten çok konuşulan bir transferdi... Yeterince iyi araştırmaya çalıştım... Hataları bilmen açısından söylüyorum... Yoksa bir art niyetim yok... Bunu bilmeni isterim... Bu arada yamaları fm 2008 için de çıkartacak mısın?

Mesaj Yetkileri