1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: '' Yenilmezlik İksiri '' ( Uefa + Premier Lig şampiyonluğu )

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hugo Sunderland ile 3 yenilgi gayet iyi. Üstelik diğer maçların hepsini kazandım ve Tottenham ile falan maç yaptım.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Adam yazmış 10 maçta 3 yenilgi diye. Ben onu dedim
    Tamam ama arkadaş son derece memnun. Herkes memnun olurdu zaten.

Quote Originally Posted by Quantin View Post
    ya şimdi pivot forvet dediğiniz olay, atak oyuncu kullan demek değil mi ?
    Ben Manisada deniyorum SS leri koyarım. İlk sezonumun ilk yarısı kötüydü 14. flndim. Ama bu pivot olayını ayarladıktan sonra takım baya bir toplarladı kendini.
    5 maç üstüstte kazandım fln.
    Yalnız şöyle bir sorum olacak.
    So FC yada Sağ FC nin pivoıt olaacağına nasıl karar veriyoruz. Ben atak oyuncu kullan dedim ve onu Sol FC yaptım. Sen Sağ FC daha fazla gol atar demişsin. Sağ FC bitiriciik 17 hız 14 fln. Yetenekli biri ama pivot dediğimiz kişi daha fazla gol atıyor
    Bence bu olayda yankış yapıyorum şu pivotu açsana biraz daha..

Ayırca iyi bir pivot oyuncuyu nasıl anlarız? Sadece kafa ve sıçarama yeterlimidir ?
    Öncelikle sen benim taktiği denedin mi ? Denemişsen zaten atak oyuncu tiki vardır. Sende İngilizce Target man türkçe ise Hedaf adam adında menü var. Onu açıyorsun sonra benim önerdiğim sağ fc yi oraya sürüklüyon ismi orda yazılıyor ve bu sayede seçmiş oluyon.

Şimdi sana pivotun anlamını söyleyyeyim. Aslında biz ona pivot diyoruz gerçekten Target man dır herkes öyle der. Seçeceğiniz oyuncu Sıçraması iyi olursa bkn: İversen 19 toplar hep target mana gelir uzun şutlar ve oda topa kafa vurur yanindaki forvete top iner ve o forvet sık sık kalciyle karşı karşıya kalır ve gol atar işin çok rahat olur. Yani target man a hep top gelir kısacası.

Şu an FM de değilim girdiğimde belki anlamssan ss anlatırım.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Hugo Sunderland ile 3 yenilgi gayet iyi. Üstelik diğer maçların hepsini kazandım ve Tottenham ile falan maç yaptım.
    Gelde bunu HKahraman Hugo ya anlat.

Mesaj Yetkileri