Sayfa 643 / 4326 İlkİlk ... 14354359363364164264364464565369374311431643 ... SonSon
19,261 ile 19,290 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    relaks..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ahmet şansına küs olm

yengenin arkadaşı yeni ayrılmış sevgilisinden o yüzden kimseyle çıkmaz herhalde

çokda güzel kızdı haa

şansına küs

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Millet gece gece gülme krizine girdi

Ben ayartırım kız ama şimdi moralim bozuk. Buse Şişli Anadolu'yu kazanmış.398 puanla Ben 1 Yıl Sınıf tekrarı olduğu için seneye gircem Oks'ye sınavlarda en yüksek 290 puan çıkarıom Yani havada bulut ben şişliyi + Buseyi unut :@

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir hatırlatma yapayım, burası msn penceresi değil. Diğer bölümlerde geçerli olan tüm kurallar bu konu için de geçerli.

Üzerine alınmak isteyenler alınsın ve mesajlarına çeki düzen versin. Yeni sistemde okur grubuna geçerseniz bir daha yazar grubuna geçemezsiniz. Türkçe'ye gereken önemi verelim, forum kurallarına uyalım, seviyeyi fazla düşürmeden muhabbete devam edelim.

Daha önceden yazmıştım; şu şu kelimeleri kullanmayın diye. Kelimeleri tekrarlamıyorum, kullananlar kendilerini biliyorlar, sokakta ya da msnde konuştuğunuz gibi değil, daha düzgün, seviyeli yazarsanız sizin için iyi olur.

Şimdi muhabbete kaldığı yerden devam...
    Hatırlatayım dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hayırlar ola inşallah..

ee beyler daha daha nasılsınız
    not: alın yazdık işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olm acıdım lan sana yazık

gel hadi ısmarlıyım lahmacununu

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bir hatırlatma yapayım, burası msn penceresi değil. Diğer bölümlerde geçerli olan tüm kurallar bu konu için de geçerli.

Üzerine alınmak isteyenler alınsın ve mesajlarına çeki düzen versin. Yeni sistemde okur grubuna geçerseniz bir daha yazar grubuna geçemezsiniz. Türkçe'ye gereken önemi verelim, forum kurallarına uyalım, seviyeyi fazla düşürmeden muhabbete devam edelim.

Daha önceden yazmıştım; şu şu kelimeleri kullanmayın diye. Kelimeleri tekrarlamıyorum, kullananlar kendilerini biliyorlar, sokakta ya da msnde konuştuğunuz gibi değil, daha düzgün, seviyeli yazarsanız sizin için iyi olur.

Şimdi muhabbete kaldığı yerden devam...
    Yazilani okuyabiliyorsunuz diye biliyorum , Lutfen burasi kafe dahi olsa seviyeyi dusurmeyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar bırakım gülmeyi de konuşalım yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by SefaReis66
    ee beyler daha daha nasılsınız
    not: alın yazdık işte
    iyidir ya ne olsun, nerelerdeydin sen..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hatırlatayım dedim.
    serkan abinin dediği çok farklı bişey

yani biz şimdi sadece kafede

slm
    slm
    slm
    mı yazalım?

serkan abi biz abarttık die onu dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej
    Arkadaşlar bırakım gülmeyi de konuşalım yahu...
    bi konu bulunda konusalım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mehmet demiş diyeceğini.

iyidir ya ne olsun, nerelerdeydin sen..
    çok güzide bi siteden tanıştığım arkadaşlarla muhabbetteyiz işte msn de
    serkan var kendisi mod dur hamza var, serhat var her ne kadar gereksiz konuşsa da

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    bi konu bulunda konusalım
    Dün gecede aynı şeyi demiştin

çok gülenler ecelini istiyor galiba

Hatırlatayım dedim.
    Hatırlatma için saol

Quote Originally Posted by ibob View Post
    olm acıdım lan sana yazık

gel hadi ısmarlıyım lahmacununu

Boşver gidenle gidilmez.Boğazımdan Lahmacun bile geçmez.Artık.İçim kötü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by SefaReis66
    çok güzide bi siteden tanıştığım arkadaşlarla muhabbetteyiz işte msn de
    serkan var kendisi mod dur hamza var, serhat var her ne kadar gereksiz konuşsa da
    gereksizde laf mı, tek kelimelik bişey vardı ama neyse..

Quote Originally Posted by AzraiL™
    çok gülenler ecelini istiyor galiba
    bu laf üzerine sustu millet..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

ibob nerde olm bizim lahmacunlarbugün evde sıkıldım dışarı çıktım.Biyerden lahmacun kokusu geliyo burnuma.Sonra bi baktım arkdaşın biri lahmacun söylemiş yiyo.İstedim bana vermedi bende bisikletini alıp kaçtım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Milli maçı seyredemiyorum ya. Bizimkiler yüzünden.
    So what?
    Saike

İtalya - Litvanya : 39-40 Devre Sonucu

@Şemsi: Senin Kotan sınırsız ie SopCast die bi program var onu öneririm.Bilgisayardan izleyebiliyorsun onun sayesinde.Ama Kotan Sınırsız ise.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Belki burda karı,kız muhabbeti istemiyoruz İbo gidin Msn'de tavlayan ne tavlayacaksanız.Birde şu yemek şeylerini burda konuşmayalım.alan var alamayan var yiyen var yiyemen var.

Belki burda karı,kız muhabbeti istemiyoruz İbo gidin Msn'de tavlayan ne tavlayacaksanız.Birde şu yemek şeylerini burda konuşmayalım.alan var alamayan var yiyen var yiyemen var.

Tamam.Peki Burda ne konuşalım.

Neyse ben biraz dışarı hava almaya çıkıyorum.Yarım Saat sonra gelirim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post

Güzel güzel muhabbet edelim hep birlikte.İnsanları rahatsız etmeyecek konulardan konuşarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Emir büyük yerden

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Seviye iyice düşmüş buralarda.. MSN'de konuşur gibi konuşmayın denmiş hala konuşma tarzı o yönde. Bilmem farkında mısınız; bu yeni çeşit muhabbet tarzı çıktı çıkalı Kafe'de yorum bakımından düşüş var.. Eskiden güzel muhabbetlerimiz vardı bizim. Yazışırken sadece biz değil, okuyan insanlarda keyif alırdı. Muhabbete katılmayanlar sonradan gelip derdi MSN'de v.s komedisiniz diye..

Smileyler duygu ve düşünceleri belli etmek için kullanıma açılmıştır, ego tatmini için değil.. B uda son zamanlarda çıkan yeni bir moda. Bir cümle yazılıyor ve sonunda " " smileyleri yan yana.. Şimdi üzgün müsün yoksa sevinçli mi? Nasıl anlıyacağız bunu? Yazıyorlar şu böyle yaptı.. Yanında .. bunun yanında bu.. Ne anladık bundan? Bunları kullanmakta pek ala özgür olabilirsiniz ama lütfen bunları kullanmakta özgür olduğunuz için işin suyunu çıkarmayın. İş canımı çok sıktığı için yazma gereksinimi duydum. Yoksa kendini mod sanan üyelerden değilimdir, bilen bilir. Biz birkez kızlarla ilgili muhabbet etmiştik, Serkan abi yeter kesin gibisinden konuştu ve biz bıraktık bu muhabbeti. Ancak şimdi bakıyorum forumda Mizah bölümünde veya Mizah bölümünün kapalı olduğu sıralar Sohbet Alanı'nda açılan ve gülünen konuların çoğu bel altı.. Yazık yahu. Bu forumun Sohbet Alanı'nı böyle basit kullanmayalım.. Harbiden yazık....
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kota sınırlı Ahmet.

Eskiden neler konuşulduğuna bakabilirsiniz.Malum eskiden bayağı popülerdi Kafe.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve bu tespiti yapan arkadaş buraların seviyesinin düşmesinde katkısı olanlarla yaşıt ya da daha küçük.Aradaki farkı görmeniz dileğiyle..

Seviye iyice düşmüş buralarda.. MSN'de konuşur gibi konuşmayın denmiş hala konuşma tarzı o yönde. Bilmem farkında mısınız; bu yeni çeşit muhabbet tarzı çıktı çıkalı Kafe'de yorum bakımından düşüş var.. Eskiden güzel muhabbetlerimiz vardı bizim. Yazışırken sadece biz değil, okuyan insanlarda keyif alırdı. Muhabbete katılmayanlar sonradan gelip derdi MSN'de v.s komedisiniz diye..

Smileyler duygu ve düşünceleri belli etmek için kullanıma açılmıştır, ego tatmini için değil.. B uda son zamanlarda çıkan yeni bir moda. Bir cümle yazılıyor ve sonunda " " smileyleri yan yana.. Şimdi üzgün müsün yoksa sevinçli mi? Nasıl anlıyacağız bunu? Yazıyorlar şu böyle yaptı.. Yanında .. bunun yanında bu.. Ne anladık bundan? Bunları kullanmakta pek ala özgür olabilirsiniz ama lütfen bunları kullanmakta özgür olduğunuz için işin suyunu çıkarmayın. İş canımı çok sıktığı için yazma gereksinimi duydum. Yoksa kendini mod sanan üyelerden değilimdir, bilen bilir. Biz birkez kızlarla ilgili muhabbet etmiştik, Serkan abi yeter kesin gibisinden konuştu ve biz bıraktık bu muhabbeti. Ancak şimdi bakıyorum forumda Mizah bölümünde veya Mizah bölümünün kapalı olduğu sıralar Sohbet Alanı'nda açılan ve gülünen konuların çoğu bel altı.. Yazık yahu. Bu forumun Sohbet Alanı'nı böyle basit kullanmayalım.. Harbiden yazık....
    So what?
    Saike

Susar tabi çünkü bana bıraktılar meydanı nn:

Mesaj Yetkileri