Originally Posted by nart_susruko
![]()
Originally Posted by nart_susruko
![]()
ahmet şansına küs olm
yengenin arkadaşı yeni ayrılmış sevgilisinden o yüzden kimseyle çıkmaz herhalde
çokda güzel kızdı haa
şansına küs
Millet gece gece gülme krizine girdi![]()
Ben ayartırım kız ama şimdi moralim bozuk. Buse Şişli Anadolu'yu kazanmış.398 puanlaBen 1 Yıl Sınıf tekrarı olduğu için seneye gircem Oks'ye sınavlarda en yüksek 290 puan çıkarıom
Yani havada bulut ben şişliyi + Buseyi unut :@
hayırlar ola inşallah..![]()
ee beyler daha daha nasılsınız
not: alın yazdık işte![]()
olm acıdım lan sana yazık
gel hadi ısmarlıyım lahmacununu![]()
Arkadaşlar bırakım gülmeyi de konuşalım yahu...
iyidir ya ne olsun, nerelerdeydin sen..Originally Posted by SefaReis66
![]()
bi konu bulunda konusalımOriginally Posted by sekopej
Mehmet demiş diyeceğini.
çok güzide bi siteden tanıştığım arkadaşlarla muhabbetteyiz işte msn deOriginally Posted by nart_susruko
serkan var kendisi mod durhamza var, serhat var her ne kadar gereksiz konuşsa da
![]()
Dün gecede aynı şeyi demiştinOriginally Posted by fenerbahce_1907
![]()
çok gülenler ecelini istiyor galiba![]()
gereksizde laf mı, tek kelimelik bişey vardı ama neyse..Originally Posted by SefaReis66
bu laf üzerine sustu millet..Originally Posted by AzraiL™
![]()
ibob nerde olm bizim lahmacunlarbugün evde sıkıldım dışarı çıktım.Biyerden lahmacun kokusu geliyo burnuma.Sonra bi baktım arkdaşın biri lahmacun söylemiş yiyo.İstedim bana vermedi bende bisikletini alıp kaçtım
![]()
Milli maçı seyredemiyorum ya.Bizimkiler yüzünden.
So what?
Saike
İtalya - Litvanya : 39-40 Devre Sonucu
@Şemsi: Senin Kotan sınırsız ie SopCast die bi program var onu öneririm.Bilgisayardan izleyebiliyorsun onun sayesinde.Ama Kotan Sınırsız ise.
Belki burda karı,kız muhabbeti istemiyoruz İbo gidin Msn'de tavlayan ne tavlayacaksanız.Birde şu yemek şeylerini burda konuşmayalım.alan var alamayan var yiyen var yiyemen var.
Emir büyük yerdenOriginally Posted by nart_susruko
![]()
Seviye iyice düşmüş buralarda.. MSN'de konuşur gibi konuşmayın denmiş hala konuşma tarzı o yönde. Bilmem farkında mısınız; bu yeni çeşit muhabbet tarzı çıktı çıkalı Kafe'de yorum bakımından düşüş var.. Eskiden güzel muhabbetlerimiz vardı bizim. Yazışırken sadece biz değil, okuyan insanlarda keyif alırdı. Muhabbete katılmayanlar sonradan gelip derdi MSN'de v.s komedisiniz diye..
Smileyler duygu ve düşünceleri belli etmek için kullanıma açılmıştır, ego tatmini için değil.. B uda son zamanlarda çıkan yeni bir moda. Bir cümle yazılıyor ve sonunda "![]()
" smileyleri yan yana.. Şimdi üzgün müsün yoksa sevinçli mi? Nasıl anlıyacağız bunu? Yazıyorlar şu böyle yaptı.. Yanında
..
bunun yanında
bu.. Ne anladık bundan? Bunları kullanmakta pek ala özgür olabilirsiniz ama lütfen bunları kullanmakta özgür olduğunuz için işin suyunu çıkarmayın. İş canımı çok sıktığı için yazma gereksinimi duydum. Yoksa kendini mod sanan üyelerden değilimdir, bilen bilir. Biz birkez kızlarla ilgili muhabbet etmiştik, Serkan abi yeter kesin gibisinden konuştu ve biz bıraktık bu muhabbeti. Ancak şimdi bakıyorum forumda Mizah bölümünde veya Mizah bölümünün kapalı olduğu sıralar Sohbet Alanı'nda açılan ve gülünen konuların çoğu bel altı.. Yazık yahu. Bu forumun Sohbet Alanı'nı böyle basit kullanmayalım.. Harbiden yazık....
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kota sınırlı Ahmet.
Eskiden neler konuşulduğuna bakabilirsiniz.Malum eskiden bayağı popülerdi Kafe.Tamam.Peki Burda ne konuşalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bu tespiti yapan arkadaş buraların seviyesinin düşmesinde katkısı olanlarla yaşıt ya da daha küçük.Aradaki farkı görmeniz dileğiyle..
Seviye iyice düşmüş buralarda.. MSN'de konuşur gibi konuşmayın denmiş hala konuşma tarzı o yönde. Bilmem farkında mısınız; bu yeni çeşit muhabbet tarzı çıktı çıkalı Kafe'de yorum bakımından düşüş var.. Eskiden güzel muhabbetlerimiz vardı bizim. Yazışırken sadece biz değil, okuyan insanlarda keyif alırdı. Muhabbete katılmayanlar sonradan gelip derdi MSN'de v.s komedisiniz diye..
Smileyler duygu ve düşünceleri belli etmek için kullanıma açılmıştır, ego tatmini için değil.. B uda son zamanlarda çıkan yeni bir moda. Bir cümle yazılıyor ve sonunda " " smileyleri yan yana.. Şimdi üzgün müsün yoksa sevinçli mi? Nasıl anlıyacağız bunu? Yazıyorlar şu böyle yaptı.. Yanında .. bunun yanında bu.. Ne anladık bundan? Bunları kullanmakta pek ala özgür olabilirsiniz ama lütfen bunları kullanmakta özgür olduğunuz için işin suyunu çıkarmayın. İş canımı çok sıktığı için yazma gereksinimi duydum. Yoksa kendini mod sanan üyelerden değilimdir, bilen bilir. Biz birkez kızlarla ilgili muhabbet etmiştik, Serkan abi yeter kesin gibisinden konuştu ve biz bıraktık bu muhabbeti. Ancak şimdi bakıyorum forumda Mizah bölümünde veya Mizah bölümünün kapalı olduğu sıralar Sohbet Alanı'nda açılan ve gülünen konuların çoğu bel altı.. Yazık yahu. Bu forumun Sohbet Alanı'nı böyle basit kullanmayalım.. Harbiden yazık....
So what?
Saike
Susar tabi çünkü bana bıraktılar meydanıOriginally Posted by nart_susruko
n
n: