işe bak ya Malta karşısında beraberlik golü attık seviniyoruz
işe bak ya Malta karşısında beraberlik golü attık seviniyoruz
Arkadasla cok ozur diliyorum youtube girdim pkkli vatan hainleri bizim milli takimimizin futbolculari hakkin da escinsel spekulasyonlar yapip maltayi yenemememize alay ediyorlar milliler isallah bunlarin dersini verir HADI BE SANLI TURKIYEEE
adamlar çok kapalı oynuyorlar EmRe düştü oyundan
ahh bee direk![]()
direeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk
Allah ım olamaz ya direk
direeeekk yaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffff
hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeee direk
Malta'dan 2 gol yemişsek ve beraberlik golüne seviniyorsak artık Fatih Terim'in bırakması gerekir demektir. + olarak Hakan Şükür çok savunuluyordu.. Yaptığı hatalar, yavaş hareketleri v.s artık bırakması gerektiğini kanıtlıyor.. Köklü değişiklikler lazım Milli takımımıza..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Emre'nin vuruşu direğe çarptı ve yandan dışarı gitti..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Allahım bu gol nasıl kaçar![]()
Fatih Terim Malta Maçı 2-2 biterse istifa etmesi gerekir yoksa bu kolay gruptan katılamayacağız
Hakemin düdüklerinden sıkıldım artık
ya bu nasi takım arkdaş. yeter Hakan a at o bişi yapamasın bitsin atak. böle işmi olur. tuncay moral mi bozuk nedir yoktu sahada. Emre eski Emre değil. koşan çalım atan Emre yok. bi Ayhan girdi orta saha düzeldi biraz. yani Altıntop kardeşler olmasa bu takım dan bişi olmaz. artık Hakan'sız bi sistem düşünülmeli
Malta maçına Avusturya'lı bi hakem nası verilir o da anlaşılmaz. zaten berbat yönetiyor maçı
Hakem topa müdaheleyi sarı kart verdi bravo
Arkadaşlar gerçekten sinirden ağlayacak duruma geldim yani amacım kendimi acındıracak durum değil milli duygularla çatışırken bu milli takım çelmesi bize çok fena hüzne sebep olacaktır yunanlılar şuanda seviniyor olmalı
Valla isyan ediyom H.şükür e ya elimde değil
arkadaslar 88 oldu 2008 ellerımızden gıdıyor
Son şansımız bu korner bence
+4 hadii be bir gol maltayı yenemiyoruz offf yaaa