Revizyon konusunda haklısın, ancak Hakan için gerekli açıklamayı yaptım.O da çok formda olduğu için bu formayı taşıyor.![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ne yazik ki objectif olamiyoruz.Gecen gun kendi takimimin sitesinde her takim sike yapmistir buna gs de dahildir elbet dedigim icin atildim.Bizim ulkemiz her konuda geriliyor birakalim artik su takim oyuncularimizi korumayi . ne kadar objektif olursak o kadar ilerleriz.Once oz elestri yapmak onemli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem fikirizSuraya bakya maci kurtardik diye seviniyoruz
arkadaşlar malta gerçekten çok motive olmuş bizi en kötü anımızda yakaladılar ve istediklerini aldılar.
4 gun sonraki mutlak macaristan macini kazanmamiz lazim
adam gibi oynarsak kazaniriz ama ruh yok takimda.
Takımlarımıza sataşmayı kesip, futbolcularımızın oynadığı kötü veya iyi futbolu değerlendirmemiz gerekir bence.Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bugün bu uğurda savaştı futbolcularımız.
![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Konu ne yahu yanlış mı girdim acep? Servet bana göre maçın en iyisiydi tabi bana göre...Ayrıca Halil gol atar demiştim attı.Bir tek maçı kazanamadık o kadar ve şuna dikkat ettim bizim milli takım oyuncularımız atmosferden çok etkileniyor.Bu maçtaki atmosfer aynı Bosna maçındaki gibiydi ve sonuç ortada buna bir çare bulmalı Fatih Hoca...
I'm back...
sunu bilmeliyizki 2008 yolunda olay zora gitti
Bence işimiz gercekten zor hele macarlarada puan kaybedersek imkansız norvec deplasmanından puan alacagımızı sanmıyorm
Macaristan maçı çok zor olacak çoook...Mutlaka kazanmalıyız...
I'm back...
Maç hakkında yorum yapmayacağım.Rezalet.Bu takımı nasıl yenemiyoruz.Bence bunun en büyük suçlusu Fatih Terim'dir.Oynattığı bir sistem olmadığı gibi bazı oyunculardanda vazgeçemiyor.Bırak git Fatih Terim.Sana gram saygım,inancım kalmadı.
Bu umarım son kayıp olur ve milli takım kalan maçlarında iyi oynar.Hala ipler bizim elimizde.Macaristan maçını kazanıp kalan 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yaparsak çıkarız bu gruptan.Tabii İmparator! gerekli hamleleri yapabilirse.
So what?
Saike
1.Greece(Yunanistan) 18 puan
2.Bosnia-Herzegovina(Bosna Hersek) 13 puan
3.Turkey 13
4.Norway(Norveç) 13
5.Hungary(Macaristan) 6
6.Malta 4
7.Moldova 2
Playoff ları bile unutma durumumuz var bosna hersek önümüzde birde arkamızdan gelen norveç var çok zor çıkmamız
Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.
Hakan şükür ne yapsın..Doldur bosalt oynuyoruz adam indirmeye calısıyor topları ama her zaman sırtında bir adam var
Emre cok güzel oynadı bence
Aslında genel olarak iyi oynadık ama malesef rakibe cok pozisyon verdik.......Birde sansızdık ayrıca rakibin kalecisi bizimmactan sonrakesin trnasfer olur
Tuncay sahanın kötüleri arasında idi premier lig bozmus adamı
İlk 2 ye girersek direk gidiyoruzİlk 2 sansımız var
Korkmayın macaristanı farka bogacaz çünkü herkez şimdi daha hırslı ayrıca mac sükrü sarcaoglu stadında oynansın diye niye tutturuyorsunuz inönü de baskı daha cok kolay kuruluyor
![]()
yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor
Yunanistan koptu gidiyor...Ve üstelik biz o takıma 4 gol attık deplasmanda 4 ve grubun en zayıf halkasından 2 gol yiyoruz nasıl bir oyun bu nasıl? Hakan indiriyor arkada vuracak oyuncu yok...Peki Nihat neden yok? ya da niçin hiç forvet sokmuyor Fatih Hoca...Tuncay ise maçın en kötüsüydü bana göre...Boro'da yedek kalınca hamlaşmış eski Tuncay yoktu...
I'm back...
Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.
Aslında EURO 2008'e gideceğimizden şüphem yok ama zaten yarın basın bizim moralleri iyice düşürecek ben basına bırakmamk için kendi moralimi düşünüyorum ve özellikle Hıncal Uluç'un yazıyı merakla bekliyorum![]()
I'm back...
Macaristan maçı bu maçtan daha kolay olur.Kendi evimizdeyiz.Hem puan kaybı hakkımızda doldu.Oyuncular hırslı.Zemin çok iyi.İş Fatih beye kalıyor.Artık bir zahmet Sabri takıntısından vazgeçsinde sağ tarafta Hamit-Gökdeniz ikilisine şans versin.Aurellio gelecek.Emre fena değil.Sol tarafta sıkıntı var.Orayada Tuncay'ı koysun.Tabii burada iş Tuncay'a biniyor.Artık aklını başına toplasın.Kazanırız.
Kalan 3 maçta Bosna ve Yunanistan'ı yenip Norveç karşısındada kaybetmezsek çıkarız.Ama işte burada Fatih Terim faktörü giriyor.Allah yardımcımız olsun..
So what?
Saike
Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın
İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu
Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.
Maçta sakatlanan futbolcularımız yüzünden erken oyuncu değiştirme haklarımızı kullandık, koskoca Fatih Terim buna sağınacak bir adam değil tabikii,ama bu dipnotu da gözardı edemeyiz..!
Ya takımı derleyip toplayacak,savaştıracak,ateşleyecek bir Allahın kulu yoktu,olmazsa olmazz arkadaşlar, futbol kadar ruh da çok önemlii..Galatasaray böyle Uefa kupasını aldı, Türkiye böyle dünya üçüncüsü oldu..!
Emre,Tuncay,Servet(Her zamanki gibi) hayal kırıklığı yarattılar..
Ben eski sol bek ve açıklarımızı özlüyorum yahuu, ergün vardı abdullah vardıı yürüyerek çalımlıyorlardı yaa..İbrahim topları aldı çalıma gitti kaptırdı,Tuncay keza öylee kafası karışık 80 dk çok sabretti Fatih hoca ona yerine Nihat alınabilinirdi..Servet hakkında bi yorum yapmıcam dilimde tüy bitti vallahi billahi, Alpay binkat daha iyi oynar ondan o yaşında bee!
Deniz'e bugünler de ne oluyor öyle gerçekten iyi oynuyor hayret ettimmm..
Hakan'a kimse bişey diyemez,iyi oynadı gol de atıyorduu ama o var diye Hamit Gökdeniz şut çekmeyip şişirme yapıyorlarsa bir sorun var!! Bu kadar müsait pozisyonalrda insan şut çekmezmii yaa?
Malta'nın kalecisinin de hakkını vermek lazım,güzel kurtarışlar yaptıı..
Sonuç olarak takımca silkelenmemiz gerekiyor,böyle olmaz puan durumu çok kötüü..Bir anca önce kendilerine gelmeleri dileğiyle..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Mesaj Kontrol Vakti. Bir süre kilitli.
ahh ahhhhhh rezil olduk rezil