Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 433 sonuç

Konu: Malta-Türkiye

Quote Originally Posted by sweeper1907 View Post
    anlamadigim nobre neden oynamiyor kadroda
    haauahahha nobre kendi takımında oynuyor mu ki yüce milli takımımızda oynasın beni kopartıyosun yorumlarınla....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Revizyon konusunda haklısın, ancak Hakan için gerekli açıklamayı yaptım.O da çok formda olduğu için bu formayı taşıyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nobre kim yaaa ona gelene kadar 20 tane forvet türk forvet var

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çıkartamadım o da kim.

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    yiyin birbirinizi artık elinize ne geçiyorsa,tabi ki herkes kendi takımını destekler burda,tartışamanın bir anlamı yok.kısır döngü var.
    Ne yazik ki objectif olamiyoruz.Gecen gun kendi takimimin sitesinde her takim sike yapmistir buna gs de dahildir elbet dedigim icin atildim.Bizim ulkemiz her konuda geriliyor birakalim artik su takim oyuncularimizi korumayi . ne kadar objektif olursak o kadar ilerleriz.Once oz elestri yapmak onemli
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Dikkat edersen iyi oynadı demiyoruz, golü atıp beraberliği getirdiği için tebrik ediyoruz.Şu konuda hem fikir olalım ki Servet maçı boyunca iyi değildi ama kurtarıcı o oldu..
    Hem fikiriz Suraya bakya maci kurtardik diye seviniyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar malta gerçekten çok motive olmuş bizi en kötü anımızda yakaladılar ve istediklerini aldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Maçlarımızı İnönü yerine Şükrü Saraçoğlu'nda oynamalıyız bence( Rica ediyorum bu lafımı da FB'li oluşuma bağlamayın).Hem daha fazla seyirci hem de daha iç içe atmosfer.

İnönü'nün atmosferi de çok güzel ama Şükrü Saracoğlu'da fena bi stad değil bence

Dünya 3.sü olmuş bir takımın Malta ile berabere kalmak için savaşması çok kötü maçtan sonra maltalılar nasıl da sevindi kalan maçları kazanmamız lazım

4 gun sonraki mutlak macaristan macini kazanmamiz lazim

Leoucwhsua Misafir

adam gibi oynarsak kazaniriz ama ruh yok takimda.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Takımlarımıza sataşmayı kesip, futbolcularımızın oynadığı kötü veya iyi futbolu değerlendirmemiz gerekir bence.Sonuçta hepimiz Türk'üz ve bugün bu uğurda savaştı futbolcularımız.

Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Konu ne yahu yanlış mı girdim acep? Servet bana göre maçın en iyisiydi tabi bana göre...Ayrıca Halil gol atar demiştim attı.Bir tek maçı kazanamadık o kadar ve şuna dikkat ettim bizim milli takım oyuncularımız atmosferden çok etkileniyor.Bu maçtaki atmosfer aynı Bosna maçındaki gibiydi ve sonuç ortada buna bir çare bulmalı Fatih Hoca...
    I'm back...

sunu bilmeliyizki 2008 yolunda olay zora gitti

Bence işimiz gercekten zor hele macarlarada puan kaybedersek imkansız norvec deplasmanından puan alacagımızı sanmıyorm

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Macaristan maçı çok zor olacak çoook...Mutlaka kazanmalıyız...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç hakkında yorum yapmayacağım.Rezalet.Bu takımı nasıl yenemiyoruz.Bence bunun en büyük suçlusu Fatih Terim'dir.Oynattığı bir sistem olmadığı gibi bazı oyunculardanda vazgeçemiyor.Bırak git Fatih Terim.Sana gram saygım,inancım kalmadı.

Bu umarım son kayıp olur ve milli takım kalan maçlarında iyi oynar.Hala ipler bizim elimizde.Macaristan maçını kazanıp kalan 3 maçta elimizden gelenin en iyisini yaparsak çıkarız bu gruptan.Tabii İmparator! gerekli hamleleri yapabilirse.
    So what?
    Saike

1.Greece(Yunanistan) 18 puan
    2.Bosnia-Herzegovina(Bosna Hersek) 13 puan
    3.Turkey 13
    4.Norway(Norveç) 13
    5.Hungary(Macaristan) 6
    6.Malta 4
    7.Moldova 2

Playoff ları bile unutma durumumuz var bosna hersek önümüzde birde arkamızdan gelen norveç var çok zor çıkmamız

Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan şükür ne yapsın..Doldur bosalt oynuyoruz adam indirmeye calısıyor topları ama her zaman sırtında bir adam var

Emre cok güzel oynadı bence

Aslında genel olarak iyi oynadık ama malesef rakibe cok pozisyon verdik.......Birde sansızdık ayrıca rakibin kalecisi bizimmactan sonrakesin trnasfer olur

Tuncay sahanın kötüleri arasında idi premier lig bozmus adamı

İlk 2 ye girersek direk gidiyoruzİlk 2 sansımız varKorkmayın macaristanı farka bogacaz çünkü herkez şimdi daha hırslı ayrıca mac sükrü sarcaoglu stadında oynansın diye niye tutturuyorsunuz inönü de baskı daha cok kolay kuruluyor

yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor

Leoucwhsua Misafir

doldur bosalti hakan icin oynuyoruz iste.ilk hata o zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Takımın başında Ersun Yanal olsa topa tutulurdu basın tarafından ama Terim'in dokunulmazlığı var, kimse sesini çıkaramıyor, suçu futbolculara atıyor, çok ilginç.
    malesef dokunulmazligi olan teknik direktorler ve futbolcular ulkemizde mevcut.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    yanlız bildiğim kadarıyla playoff yok grupta ilk 2sıra dirrek gidiyor
    evet doru ilk iki direk gidio 7 gruptan 2 ser takım 14 iki takım da ( avusturya isvicre ) ev sahibi eder 16 takım en azından turkiye gibi playoff ozurlu olan bi takım için ii bişi bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yunanistan koptu gidiyor...Ve üstelik biz o takıma 4 gol attık deplasmanda 4 ve grubun en zayıf halkasından 2 gol yiyoruz nasıl bir oyun bu nasıl? Hakan indiriyor arkada vuracak oyuncu yok...Peki Nihat neden yok? ya da niçin hiç forvet sokmuyor Fatih Hoca...Tuncay ise maçın en kötüsüydü bana göre...Boro'da yedek kalınca hamlaşmış eski Tuncay yoktu...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Unutalım artık bu maçı.Türk Sporunun en kötü gecelerinden birisiydi.İnşallah gideriz euro 08 e önümüzdeki macar maçını kazanmalıyız.
    Macar macıda yetmez yunanistanı yenmemiz sart ayrıca norvec e de yenilmemeliyiz yani işimiz baya zor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aslında EURO 2008'e gideceğimizden şüphem yok ama zaten yarın basın bizim moralleri iyice düşürecek ben basına bırakmamk için kendi moralimi düşünüyorum ve özellikle Hıncal Uluç'un yazıyı merakla bekliyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Macaristan maçı bu maçtan daha kolay olur.Kendi evimizdeyiz.Hem puan kaybı hakkımızda doldu.Oyuncular hırslı.Zemin çok iyi.İş Fatih beye kalıyor.Artık bir zahmet Sabri takıntısından vazgeçsinde sağ tarafta Hamit-Gökdeniz ikilisine şans versin.Aurellio gelecek.Emre fena değil.Sol tarafta sıkıntı var.Orayada Tuncay'ı koysun.Tabii burada iş Tuncay'a biniyor.Artık aklını başına toplasın.Kazanırız.

Kalan 3 maçta Bosna ve Yunanistan'ı yenip Norveç karşısındada kaybetmezsek çıkarız.Ama işte burada Fatih Terim faktörü giriyor.Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın

İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu

Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Maçta sakatlanan futbolcularımız yüzünden erken oyuncu değiştirme haklarımızı kullandık, koskoca Fatih Terim buna sağınacak bir adam değil tabikii,ama bu dipnotu da gözardı edemeyiz..!

Ya takımı derleyip toplayacak,savaştıracak,ateşleyecek bir Allahın kulu yoktu,olmazsa olmazz arkadaşlar, futbol kadar ruh da çok önemlii..Galatasaray böyle Uefa kupasını aldı, Türkiye böyle dünya üçüncüsü oldu..!

Emre,Tuncay,Servet(Her zamanki gibi) hayal kırıklığı yarattılar..

Ben eski sol bek ve açıklarımızı özlüyorum yahuu, ergün vardı abdullah vardıı yürüyerek çalımlıyorlardı yaa..İbrahim topları aldı çalıma gitti kaptırdı,Tuncay keza öylee kafası karışık 80 dk çok sabretti Fatih hoca ona yerine Nihat alınabilinirdi..Servet hakkında bi yorum yapmıcam dilimde tüy bitti vallahi billahi, Alpay binkat daha iyi oynar ondan o yaşında bee!

Deniz'e bugünler de ne oluyor öyle gerçekten iyi oynuyor hayret ettimmm..

Hakan'a kimse bişey diyemez,iyi oynadı gol de atıyorduu ama o var diye Hamit Gökdeniz şut çekmeyip şişirme yapıyorlarsa bir sorun var!! Bu kadar müsait pozisyonalrda insan şut çekmezmii yaa?

Malta'nın kalecisinin de hakkını vermek lazım,güzel kurtarışlar yaptıı..

Sonuç olarak takımca silkelenmemiz gerekiyor,böyle olmaz puan durumu çok kötüü..Bir anca önce kendilerine gelmeleri dileğiyle..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Mesaj Kontrol Vakti. Bir süre kilitli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ahh ahhhhhh rezil olduk rezil

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri