Sayfa 17 / 191 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

kusura bakma şimdi dışarı gidiyorum geldiğimde hallderim fırında yanıcaklar ama neyse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar Juve haberleri dediniz de ben şunu merak ediyom İtalya Kupasında ilk turda elendi diye bişey duydum. 4-5 gündür internet tv pek takip edemedim, bu haber doğru mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Nedvedmania
    kusura bakma şimdi dışarı gidiyorum geldiğimde hallderim fırında yanıcaklar ama neyse
    neyse sonra hallederiz..yada ben bulurum..ii gezmeler sana

Quote Originally Posted by sekopej
    Arkadaşlar Juve haberleri dediniz de ben şunu merak ediyom İtalya Kupasında ilk turda elendi diye bişey duydum. 4-5 gündür internet tv pek takip edemedim, bu haber doğru mu?
    eweet napoli ye elendi..normal süre 2-2 bitti.uzatmalar 3-3 bitti..penaltılar napoli kazandı..böylece napoli-parma eşleşmesi oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by tardelli11
    eweet napoli ye elendi..normal süre 2-2 bitti.uzatmalar 3-3 bitti..penaltılar napoli kazandı..böylece napoli-parma eşleşmesi oldu
    abi penaltılarda yenilmesi normal ben buffonun penaltı tuttugunu görmedim daha oyun içinde dünyanın en iyi kalecisi fakat söz konusu penaltıysa uffon en aşagılarda kalır...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by nekop
    abi penaltılarda yenilmesi normal ben buffonun penaltı tuttugunu görmedim daha oyun içinde dünyanın en iyi kalecisi fakat söz konusu penaltıysa uffon en aşagılarda kalır...
    su an için penaltılarda başarılı olamasada yinede dünyanın en iyi kalecesi..

Del Piero_10 Misafir

Tabutuma Juventus bayrağı örtülsün
    Pankreas kanserine yenik düşen Pavarotti'nin açıklanan vasiyeti oldukça ilginç!

Pankreas kanserine 71 yaşında yenik düşen İtalyan tenor Luciano Pavarotti, bugün Modena Katedrali’nde yapılacak cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak.

Cenaze töreninde varisi olarak kabul ettiği bir diğer İtalyan tenor, görme özürlü Andrea Bocelli, Pavarotti’nin en çok sevdiği Giacomo Puccini’nin "Turandot" operasından "Nessun Dorma" aryasını Modena Katedrali’nde org eşliğinde söyleyecek. 38 ülkenin çeşitli televizyon kanalları cenaze törenini naklen yayınlayacak.

İtalyan Hava Kuvvetleri’ne bağlı gösteri akrobasi timi "Frecce Tricolori" (Üç Renkli Oklar) cenaze töreni sırasında Modena kenti üzerinde 25 dakikalık saygı uçuşu yapacak.

Bu akşam Milano San Siro Meazza Stadı’nda oynanacak İtalya-Fransa Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı öncesi düzenlenecek seremonide Pavarotti’nin sesinden "Vincero" aryası dinlenecek. Pavarotti aile mezarlığında toprağa verilirken kendi arzusu ile tabutunun üstüne koyu taraftarı olduğu Juventus’un bayrağı konulacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Ben gördüm

2003 Juventus'un real madrid karşısında tarih yazdığı geceyi unutabilirmisiniz
    figo'nun penaltısını kurtarmıştı,ayrıca roma maçındada totti'nin nı kurtardı,bunlar en akılda kalanlar

napoli olayında ise Buffon penaltı kullandığı için bir terslik oldu,123 de gol yemekte buna dahil

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

saol ben baktım bunlara..pes 5 i anlayamadım ama

Nesil
    2006
    Yer
    123456789

yaw penaltılarda o anda aklına neresi gelirse oraya atlar kaleci..penaltı kurtarmak daha cok şans işidir..buffon mevkisinde dünyanın en iyisidir

Quote Originally Posted by GONZALO
    yaw penaltılarda o anda aklına neresi gelirse oraya atlar kaleci..penaltı kurtarmak daha cok şans işidir..buffon mevkisinde dünyanın en iyisidir
    Evet şans işidir ama penaltı kurtarma konusunda uzman olanlar da var.Mesela Lehmann.Çok az yanılıyor.Almanya-İsveç maçındaki Larsson'un penaltısında adam uçmadı bile yerinde durdu topun dışarı gidişini seyretti.İşi biliyor
    Ama Buffon 1 numara her zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

juventus lu oyuncular italya nın aldığı 4 dünya kupasında etkili olmuş we kadronun omurgalarını oluşturmuşlardır..

italya-1934(1. şampiyonluk)-9 juventus lu futbolcu
    fransa-1938(2.şampiyonluk)-2 juventus lu futbolcu
    ispanya-1982(3.şampiyonluk)6 juventus lu futbolcu
    almanya-2006(4.şampiyonluk)5 juventus lu futbolcu

forza juve

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Thumbs up

juventus italya da en çok taraftara sahip olan kluptür..11 040 000..bu da italya nüfusunun %35 i etmektedir we dünyada en çok taraftara sahip klüpler arasında yer almaktadır..((Doxa enstitüsü-L'Expresso’s..nisan 2006 tarihinde belirlenmiştir))
    kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/Juventu...Player_records

Nesil
    2006
    Yer
    123456789

juvenin italya futbolundaki yeri büyük

Nesil
    2006

Juvenin Dünya futbolundaki yeri büyük.

Bir yıl sonra gene 1. ligdeler 2 yıl sonra da Şampiyonlar Ligi olmad Uefa'ya giderler.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by dick
    Juvenin Dünya futbolundaki yeri büyük.

Bir yıl sonra gene 1. ligdeler 2 yıl sonra da Şampiyonlar Ligi olmad Uefa'ya giderler.
    sağolun arkadaşlar,bilgisayardaki sorun nedeniyle,foruma pek giremiyorum,1-2 gün içinde İnşallah hallolmuş olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

yarın Rimini liyim

kızdırmak için sölemedim yanlış anlamayın. sadece fiorentina lı olmamdan dolayı juveyi sevmiyorum.Başlık açılmış bende görüşümü belirtiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    yarın Rimini liyim

kızdırmak için sölemedim yanlış anlamayın. sadece fiorentina lı olmamdan dolayı juveyi sevmiyorum.Başlık açılmış bende görüşümü belirtiyorum.
    bizim de bu durumda inter i tutmamız gerekiyo ..ama asla tutmicamız için yrn fio luyuz..inter i darmadağan eder inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Island

REAL ZARAGOZA – JUVENTUS 2-1

GOALS: D. Milito 18 dak. and 43 dak., I**uinta 34 dak.

REAL ZARAGOZA
    Lopez Valleyo (Miguel 72 mins); Ayala (Sergio F. 46 mins), Diogo (Chus Herrero 59 mins), Juanfran (Oscar 72 mins), Pavon; Luccin, Aimar (Oliveira 46 mins), Gabi (Celades 59 mins), Generelo; Sergio Garcia (Cuartero 72 mins), D. Milito (D’Alessandro 46 mins)
    Manager: Fernandez

JUVENTUS: Belardi; Birindelli, Boumsong (Ariaudo 44 mins), Legrottaglie, Molinaro; Zanetti, Nocerino (Almiron 24 mins), Nedved (Dante 76 mins); I**uinta (Castiglia 76 mins), Palladino (Esposito 46 mins), Olivera (Rink De Camargo 63 mins)
    Oynatılmayan Yedekler: Novembre, Vanstrattan, Zebina
    Manager: Ranieri

Hakem: Carlos Cros

Sarı Kartlar: Diogo 33 dak., Sergio F. 54 dak., Birindelli 56 dak., Juanfran 71 dak., Almiron 75 dak.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    yarın Rimini liyim

senin rimini duman olacak!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    senin rimini duman olacak!
    n:

delpiero sen bulursun bi buraya italya 2. liginin fixtürünü koysana

Del Piero_10 Misafir

n:

delpiero sen bulursun bi buraya italya 2. liginin fixtürünü koysana
    bulurumda bilgisayara moratti virüsü girdi
    yarın Full performance devam edeceğim İNŞALLAH

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ok geçmiş olsun

bu arada fifada juveyle şampiyonlar ligi şampiyonu oldum delpiero ceza sahası dışından rövaşata attı (golden gol de final maçında )

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ok geçmiş olsun

bu arada fifada juveyle şampiyonlar ligi şampiyonu oldum delpiero ceza sahası dışından rövaşata attı (golden gol de final maçında )
    ben forwete david villa yı aldım..baya ii..fifa oynarken delle alpi dolu oluo..çok hoşuma gidio...gerçek olmasada

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

zaragoza as kadrosuyla çıkmış milito aimar oliveira ayala falan juventus ise yedek zaragozanın kuruluş yılı olduğu için kazanması normal.

Nesil
    2006
    Yer
    123456789

bende fifa da juveye 5 attım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

juventusun fazla onemsemedigi belli yedekleri denemis hoca yenilmesi normal yine de iyi bir sonuc neredeyse tum takım yedek ve 2-1 zaragoza iyi bir takım sonucta

Del Piero_10 Misafir

Default Bomba HABER

Juventus'un tüm maçları Eurosport 2'de
    digiturk 74

Canlı yayın,maç yarın,saatini tam olarak bilmiyorum,öğleden sonra akşam üstü

helal Eurosport

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    REAL ZARAGOZA – JUVENTUS 2-1

GOALS: D. Milito 18 dak. and 43 dak., I**uinta 34 dak.

REAL ZARAGOZA
    Lopez Valleyo (Miguel 72 mins); Ayala (Sergio F. 46 mins), Diogo (Chus Herrero 59 mins), Juanfran (Oscar 72 mins), Pavon; Luccin, Aimar (Oliveira 46 mins), Gabi (Celades 59 mins), Generelo; Sergio Garcia (Cuartero 72 mins), D. Milito (D’Alessandro 46 mins)
    Manager: Fernandez

JUVENTUS: Belardi; Birindelli, Boumsong (Ariaudo 44 mins), Legrottaglie, Molinaro; Zanetti, Nocerino (Almiron 24 mins), Nedved (Dante 76 mins); I**uinta (Castiglia 76 mins), Palladino (Esposito 46 mins), Olivera (Rink De Camargo 63 mins)
    Oynatılmayan Yedekler: Novembre, Vanstrattan, Zebina
    Manager: Ranieri

Hakem: Carlos Cros

Sarı Kartlar: Diogo 33 dak., Sergio F. 54 dak., Birindelli 56 dak., Juanfran 71 dak., Almiron 75 dak.
    Üzme kendini
    Olay bu :
    Quote Originally Posted by lucho View Post
    zaragoza as kadrosuyla çıkmış milito aimar oliveira ayala falan juventus ise yedek zaragozanın kuruluş yılı olduğu için kazanması normal.
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Sayfa 17 / 191 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri