Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 433 sonuç

Konu: Malta-Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yine Hakan, yine rekor

(A) Milli Futbol Takımı forması altında birçok başarıya imza atan, son olarak da 241 golle lig tarihinin en golcü oyuncusu rekorunu eline geçiren Hakan Şükür, Malta karşısında sahaya kaptan çıkarak, hocaları Fatih Terim ile Oğuz Çetin'i geride bıraktı.

Daha önce aynı sayıyla 32'şer kez kaptan olarak bu alanda Fatih Terim ve Oğuz Çetin ile aynı sayıda bulunan Hakan, Türk Milli Futbol Takımı'nda Malta karşısına kaptanlık pazubandıyla çıkarak sayısını 33'e yükseltti ve hocalarını bir adım geride bırakmayı başardı.

Hakan Şükür'e maç öncesi kaptanlık bandını teknik direktör Fatih Terim kendi elleriyle takarak tecrübeli oyuncuya jest yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın 84 yıllık tarihinde 35 kezle sahaya en çok kaptan olarak çıkan futbolcu Turgay Şeren'e yaklaşan Hakan Şükür, 5 Haziran 1999'da Helsinki'de Finlandiya ile yapılan ve ay-yıldızlı ekibin 4-2 kazandığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında ilk kez kaptanlık pazubandını takmıştı.

08.09.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Şimdi arkadaslar yunanistan ve norveç macları bu maclarda kalecileri unutmayın yoksa grubta nerelerde olurduk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tuncay bugünkü gibi oynacaksa hiç oynamasın

İbrahim üzülmez gibi adamın artık vadesi doldu

Hakan balta,Volkan yaman,Hayrettin artık sunları milli takıma kazandırın.
    Tuncay bitmiş..
    İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş'a faydası yok burda ne işi var anlamıyorum

Hakan Şükürde bitti...Umut Bulut,Ümit Karan,Ersen Martin gibi adamları milli takıma kazandıralım...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

inşallah macaristan macını kazanırız yoksa iyice felakete donecek bu elemeler bizim için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan Durumu.

macaristan'ı yüzde yüz yenmek zorundayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi yaa pek bir fark yok.Çıkma şansımız hala yüksek.
    So what?
    Saike

Norveç'le de Yunanistan berabere kalsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rahat lider olarak çıkacağımız gruptan işleri nerelere kadar getirdik.Yunan zaferinden sonra büyük bi düşüşe geçtik.Myhre olmasa Norveç'e de yenilecektik ya neyse..

Malta maçında iyi futbol oynamadık.Malta'nın her atağa çıkışında korktum.Defansımız ancak adama bakıyor.Kanatlar desen zaten özellikle Üzülmez'in tarafı çift şeritli otoban gelen geçiyor.Bi Mifsud'u tutamadı savunmamız tek başına dağıttı adam bizi.Gökdeniz girdikten sonra Hamit ile o kanadı çok iyi kullandılar etkili olmaya başladık.Emre'nin kaçırdığı net bi pozisyon var direğe çarpıp dışarı gitti.Fazla da söylenecek bişey yok.Bide İbrahim Üzülmez çalım atamıyorsan atma kardeşim öyle bi zorunluluğun mu var..

Macaristan maçını artık mutlaka kazanmalıyız.Daha doğrusu evimizdeki Yunanistan,Bosna maçlarından da 3 puanla ayrılmalıyız.Aurelio'nun gelişiyle de savunma toparlanacaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2008'e gidicez 2.olarak bence kesin bu.O konuda rahatım.Maça gelince Ben gole ihtiyacı varken Tuncay'ı çıkartıp Deniz Barış'ı sokmanın mantığını kavrayamadım..Tamam 3-5-2'ye döndük ama İbrahim Üzülmez'i çıkar Tuncay sol açıkta oynasın Tuncay ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu çıkar bir kornerde gol atar.Hadi diyelim bu olmadı Emre Belozoğlu'nun ne işi vardır bu takımda daha hiç maç oynamamış ligde ama bir bakıyoruz Ayhan ve Deniz Barış gibi isimler yedek bu bence çifte standarttır.Böyle bir haksılık olabilir mi yahu adam hiç maç oynamadan 11'de ben iyi oynadığım halde yedeğim.Artık 2008 gelsin istiyorumda Hakan Şükür bıraksın.Nuri Şahin için üzüldüm Feyenord'da sezona çok iyi başladı ama bu maçta kadroda yok.Toraman'ı beğenmedim çok ağır kalıyor.Hakan 2.golde biraz çabuk çıksa faul alabilirdi rakip forvetten bence Rüştü oynamalı kalemizde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer 2008'e de katılamazsak Türkiye milli takımı diye birşey kalmayacak.Tamamen unutulacak.Nerede o 2002 ruhu.Bir türlü devamını getiremedik.Sanki birşey varmış gibi gönderdiler Şenol Güneş'i.Şimdi hiçkimseye kızmaya hakları yok!Kendi düşen ağlamaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    2008'e gidicez 2.olarak bence kesin bu.O konuda rahatım.Maça gelince Ben gole ihtiyacı varken Tuncay'ı çıkartıp Deniz Barış'ı sokmanın mantığını kavrayamadım..Tamam 3-5-2'ye döndük ama İbrahim Üzülmez'i çıkar Tuncay sol açıkta oynasın Tuncay ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu çıkar bir kornerde gol atar.Hadi diyelim bu olmadı Emre Belozoğlu'nun ne işi vardır bu takımda daha hiç maç oynamamış ligde ama bir bakıyoruz Ayhan ve Deniz Barış ve Ayhan gibi isimler yedek bu bence çifte standarttır.Böyle bir haksılık olabilir mi yahu adam hiç maç oynamadan 11'de ben iyi oynadığım halde yedeğim.Artık 2008 gelsin istiyorumda Hakan Şükür bıraksın.Nuri Şahin için üzüldüm Feyenord'da sezona çok iyi başladı ama bu maçta kadroda yok.Toraman'ı beğenmedim çok ağır kalıyor.Hakan 2.golde biraz çabuk çıksa faul alabilirdi rakip forvetten bence Rüştü oynamalı kalemizde.
    Terim'in çifte standardını tartışmaya gerek yok zate bu açık şekilde görünüyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konserde olduğumdan dolayı maçı seyredemedim. İyikide seyretmemişim dedim bu sabah gazeteye baktığımda. Çok yazık gerçekten! Böyle kritik ve önemli anlarda puan kaybetmemeli ve işin ciddiyetine varmalıyız. Zor bir grupta değiliz. Rahatlıkla 1. çıkmalıyız. Ama her zamanki gibi kolay olan bi işi zora sokmayı çok iyi beceriyoruz. Umarım telafi edilir ve üst tura adımızı yazdırırız...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arda ve Sabriden Kötü Haber

Malta ile 2-2 berabere kalarak büyük bir şok yaşayan Milliler´e kötü bir haber de sakat futbolculardan geldi. Karşılaşmada sakatlanan futbolcularımız Sabri ve Arda´nın durumlarının ciddi olduğu açıklandı
    Maçın başında rakibinin darbesiyle sakatlanan ancak ilk yarının sonlarına kadar oyunda kalan Arda´nın durumunun kötü olduğu ve Macaristan maçında oynamasının zor olduğu açıklandı. Milli futbolcunun son durumu yarın belli olacak. İkinci yarıda sakatlanan ve yerini Gökdeniz´e bırakan Sabri ise stadı doktorların yardımıyla terketti. Çarşamba günü oynama ihtimali bulunmayan futbolcu kadrodan çıkarıldı. Sabri´nin yerine oyuncu alınıp alınmayacağı açıklanmadı

Kaynak: LigTV

Sabri'nin yerine kimi alcaklar çok merak ediyorum...Uğur çağırılabilir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Valla bence çok berbat derecede oynamadık ama daha eksiklerimiz var fatih terim çok suçlu bence nihat ı bir türlü oyuna almadı ama karşımızdakine malta gözüyle bakmazsak bence üst düzeyde performans gösterdiler iyi kapandılar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Ya bu galatasaraylılar niye bu kadar cok sakatlanıyor milli takımda bile birtek bizimkiler sakatlanıyor kendilerine bakmıyorlar mıdır nedir.Alex geldiginden beri 1 kere sakatlandı aynı sekilde appiah antrenman yapmayı mı bilmiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Malta'da mifsud diye bir adam var...o çok etkiliydi nitekim goller onun sayesınde geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende tam anlamıyla bir rezillik. Tüm takım isteksiz,Ruhsuz. Çok çabuk toparlamamız lazım. Bu böyle yürümez. Macaristan maçı çok önem kazandı. Ama işimiz çook zor. Hatırlatırım Macaristan İtalya'yı 3-1 , Bosna'yı 1-0 yendi. İşimiz çok zor gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 30 dk. izledim hiç zevk alamadım kapadım..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

fatih terimi anlamiyorum romanya macinda gorduk onliberosuz noliyordi ama fatih terim hic ders almamis o mactan.

sabri sakatlanmis onun yerine baska birisini alabirsek kadroya serder kurtulusu alalim.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sabri'nin yerine Serdar Kurtuluş alınmalı.Hatta en başta kadroya alınmalıydı.Şuan bana göre mevkisinin en iyisi Serdar..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Eğer 2008'e de katılamazsak Türkiye milli takımı diye birşey kalmayacak.Tamamen unutulacak.Nerede o 2002 ruhu.Bir türlü devamını getiremedik.Sanki birşey varmış gibi gönderdiler Şenol Güneş'i.Şimdi hiçkimseye kızmaya hakları yok!Kendi düşen ağlamaz.
    Şenol Güneş Trabzonlu olduğu için gönderildi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne yorum yapılır ki bu maça? Sanki geçenlerde bizi sahadan silen Romanya değildi de aynı anlayışla, sistemle oyuna başlıyorsun. Hamit sağ kanatta verimliyken oraya Sabri'yi koyup, neden Hamit'ten önlibero yaratmaya çalışıyorsun ki? Kadroda Ayhan, Hüseyin, Deniz varken, çağırmadığın Serdar, Koray varken...

Hiçbir oyuncunun sakatlığına sevinmemişimdir bu güne kadar ama dün iyi ki Arda sakatlandı da oyuna Ayhan girdi. Orta saha biraz toparlandı.

Tuncay, Emre, Hakan Şükür hiç beğenmedim. Emre'nin çektiği tek şut dışında hatırladığım hareketi yok. Kaç pozisyonda ceza sahası önünde müsait pozisyonda şut çekmesinin beklerken çekemedi. Tuncay'la birlikte sahanın kötülerindendi bence.

Tuncay'a diyecek laf yok, hani Fenerbahçe Tuncay'ı kaybedidince ruhunu da kaybetti diyorlar da, Tuncay Fenerbahçe'den ayrılınca kendi ruhunu da kaybetmiş.

Kurtarıcı olarak oyuna Deniz'i sokan Fatih Terim'i de tebrik ederim. Deniz kötü mü oynadı hayır, hatta Ayhanla birlikte sahanın iyilerindendi ama sen mutlak kazanman gereken bir maçta Tuncay'ı çıkartıyorsun oyuna Deniz'i sokuyorsun. Enteresan!

Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez artık bırakmalı Milli Takım'ı. 2 maç daha kaptan çıksın Hakan, o rekoru da kırsın, belki bırakır ondan sonra. Hakan olduğu sürece doldur boşalttan başka bir sistemle oynamayacağız. Hakan da dün kaç tane top indirdi ortada. İbrahim de çabalıyor ama olmuyor, artık gençelere yerlerini bırakmalılar.

Bizim bir sistemimiz, oyun anlayışımız yok. Nuri nerede? Yıldıray nerede? Koy Emre'yi, Hakan'ı, Tuncay'ı. Nasılsa atarlar gol, şişirin Hakan'a indirirse pozisyon olur. Bu mantıkla oyun oynanmaz. Halil'in kafası ve Emre'nin direkten çıkan şutu dışında bu da kaçar mı dediğimiz pozisyon yok, Malta'ya karşı. Ve bunun da sorumlusu Fatih Terim'dir. Başka bir teknik direktör olsa, şimdiye kadar kovulması için neler neler yapılmıştı.

3 gün sonra çok önemli bir maç daha var. 3 gün boyunca bu takım ve Fatih Terim çok eleştirilecek. Ve biz duygularımızla oynayan bir takım olduğumuz için o maça çok iyi hazırlanacaklar ve rahat bir galibiyet alacaklar. Buna inanıyorum. Tuncay, Hakan gol ya da goller atabilir. Ama bu sistemsizliğimizi değiştirmez, radikal değişiklikler yapmalı Terim. Formayı güvendiği isimlere değil hakedene vermeli.

Herşey bitti mi? Tabi ki hayır. Maç eksiğiyle 3. sıradayız. Norveç maçı herşeyi belirleyecek. Ve o kadar önemli bir maçta, konsantrasyon sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum. 2. sırada grubu bitiririz ve Avrupa Şampiyonasına kalırız. Dünkü ve daha önceki oyunları görünce insan ister istemez karamsarlığa kapılıyor ama diğer rakiplerimiz de ahım şahım değiller. Norveç'in önünde 2. sırada bitirebileceğimize inanıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

arkadaslar korkarak soyluyorum70 yillardaki ingiltereden8 tane yiyen 3-0 yenilgiye sevinen Turkiye eskiye boyle donersek gercekten buyuk bir husrana ugrariz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncayın çıkması gerekiyordu çok kötü oynuyordu çünkü ha onun yerine deniz değil nihat veya başka bir atak oyuncu girmesi gerekirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Tuncayın çıkması gerekiyordu çok kötü oynuyordu çünkü ha onun yerine deniz değil nihat veya başka bir atak oyuncu girmesi gerekirdi
    Kötüydü kabul ediyorum, daha da erken çıkabilirdi. Ama son oyuncu değişikliği hakkın ve Tuncay yerine Deniz oyuna giriyor maçı kazanmak için. Düşünsenize geçen sene Zico aynı şekilde oyundan Tuncay'ı çıkarıp Deniz'i soksa galip gelmek için; Saraçoğlu'nda bir maçta, taraftardan ne tepkiler gelirdi?

Deniz kötü oynamadı kesinlikle, bana kalsa oyuna onunla başlardım zaten. Ama maçı çevirecek hamle bu değişiklik olmamalıydı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Sahi Nuri Şahin Niye Yok Kakımda adam takır takır top oynuyor aynı sekilde umit karan gokhan unal yazık tercih hataları yaktı bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

"Gökhan olsaydı leblebi gibi gol atardı"

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Malta maçında Gökhan Ünal'ın kadroda olduğu halde 11'e, Mehmet Topuz'un ise 18'e alınmayışına sitem etti.

Mamur,"Fatih Hoca kusura bakmasın ama Kayserispor'un transfer dönemine damgasını vurmuş iki ası Gökhan ve Mehmet Topuz, Malta maçında sahaya sürülen 11'de yer almalıydı. Hele hele Gökhan, gol sıkıntısı çeken ay-yıldızlı takımda dün gece leblebi gibi goller atardı" dedi.

Gökhan Ünal'ın geçtiğimiz sezon gol kralı olduğunu hatırlatan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in işine karışmak gibi bir niyetlerinin olmadığını, tüm sorumluluğun Terim'de olduğunu bildiklerini, ancak iki oyuncularının da ilk 11'de oynaması gerektiğini ileri sürdü. Başkan Mamur, "Milli Takım, Malta karşısında özellikle ikinci yarıda inanılmaz goller kaçırdı. Gökhan Ünal, yedek kulübesinde değil de sahada olsaydı, bana göre bunların çoğunu gol yapardı.

Çünkü tam istediği gibi sağlı sollu ortalar geliyordu. Kişisel becerisiyle de katı defans yapan evsahibi ekibin ceza alanına hareketli toplarla girer, golünü atardı. Kısacası dün gece Gökhan Ünal leblebi gibi goller atardı. Mehmet Topuz'a gelince, Romanya ile oynanan milli maçta da forma giydi, sakatlığı da yoktu. Takım kaptanımız dün gece bırakın 18'e alınmamayı, tel tel dökülen orta sahada çok rahatlıkla yer alırdı" şeklinde konuştu. Kayserispor Başkanı Mamur, Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz konusundaki sitemlerini, Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Oğuz Çetin'e de ileteceğini sözlerine ekledi.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

"Gökhan olsaydı leblebi gibi gol atar'' mıydı bilmem ama;
    ''Gökhan Galatasaray'da olsaydı ilk 11'de oynardı''..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

gokhan ve halil guzel ikili olurlar bence. sag kanata serdar ozkan, gokdeniz ya hamit altintop oynasin. ve sa backe serdar kurtulus ya hamit altintop. sol backtede volkan yaman oynamaliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sağ kulvarda onayacak olanlar Hamit ve Gökdeniz.Çok iyi kullanıyorlar orayı iyi de anlaşıyorlar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fatih tekke olsaydı suanda keşke 8-9 tane atsaydık der olurduk

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri