Ne yorum yapılır ki bu maça? Sanki geçenlerde bizi sahadan silen Romanya değildi de aynı anlayışla, sistemle oyuna başlıyorsun. Hamit sağ kanatta verimliyken oraya Sabri'yi koyup, neden Hamit'ten önlibero yaratmaya çalışıyorsun ki? Kadroda Ayhan, Hüseyin, Deniz varken, çağırmadığın Serdar, Koray varken...

Hiçbir oyuncunun sakatlığına sevinmemişimdir bu güne kadar ama dün iyi ki Arda sakatlandı da oyuna Ayhan girdi. Orta saha biraz toparlandı.

Tuncay, Emre, Hakan Şükür hiç beğenmedim. Emre'nin çektiği tek şut dışında hatırladığım hareketi yok. Kaç pozisyonda ceza sahası önünde müsait pozisyonda şut çekmesinin beklerken çekemedi. Tuncay'la birlikte sahanın kötülerindendi bence.

Tuncay'a diyecek laf yok, hani Fenerbahçe Tuncay'ı kaybedidince ruhunu da kaybetti diyorlar da, Tuncay Fenerbahçe'den ayrılınca kendi ruhunu da kaybetmiş.

Kurtarıcı olarak oyuna Deniz'i sokan Fatih Terim'i de tebrik ederim. Deniz kötü mü oynadı hayır, hatta Ayhanla birlikte sahanın iyilerindendi ama sen mutlak kazanman gereken bir maçta Tuncay'ı çıkartıyorsun oyuna Deniz'i sokuyorsun. Enteresan!

Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez artık bırakmalı Milli Takım'ı. 2 maç daha kaptan çıksın Hakan, o rekoru da kırsın, belki bırakır ondan sonra. Hakan olduğu sürece doldur boşalttan başka bir sistemle oynamayacağız. Hakan da dün kaç tane top indirdi ortada. İbrahim de çabalıyor ama olmuyor, artık gençelere yerlerini bırakmalılar.

Bizim bir sistemimiz, oyun anlayışımız yok. Nuri nerede? Yıldıray nerede? Koy Emre'yi, Hakan'ı, Tuncay'ı. Nasılsa atarlar gol, şişirin Hakan'a indirirse pozisyon olur. Bu mantıkla oyun oynanmaz. Halil'in kafası ve Emre'nin direkten çıkan şutu dışında bu da kaçar mı dediğimiz pozisyon yok, Malta'ya karşı. Ve bunun da sorumlusu Fatih Terim'dir. Başka bir teknik direktör olsa, şimdiye kadar kovulması için neler neler yapılmıştı.

3 gün sonra çok önemli bir maç daha var. 3 gün boyunca bu takım ve Fatih Terim çok eleştirilecek. Ve biz duygularımızla oynayan bir takım olduğumuz için o maça çok iyi hazırlanacaklar ve rahat bir galibiyet alacaklar. Buna inanıyorum. Tuncay, Hakan gol ya da goller atabilir. Ama bu sistemsizliğimizi değiştirmez, radikal değişiklikler yapmalı Terim. Formayı güvendiği isimlere değil hakedene vermeli.

Herşey bitti mi? Tabi ki hayır. Maç eksiğiyle 3. sıradayız. Norveç maçı herşeyi belirleyecek. Ve o kadar önemli bir maçta, konsantrasyon sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum. 2. sırada grubu bitiririz ve Avrupa Şampiyonasına kalırız. Dünkü ve daha önceki oyunları görünce insan ister istemez karamsarlığa kapılıyor ama diğer rakiplerimiz de ahım şahım değiller. Norveç'in önünde 2. sırada bitirebileceğimize inanıyorum.