Son tık attığın zaman yazıyor. Normalde sadece çevrim içi görünüyorsun ya forumda. Bunda profile tıklandığında son aktivite işte en son ne zaman tık attıysan. Mesela 23:45'te bıraktın açık şekilde hiç tık atmadın. Son aktivitesi Bugün 23:45 olarak yazar. Taa ki bir diğer tıkına kadar. Bir gün tık atmazsan Dün 23:45, 2 gün atmazsan 09.09.2007, 23:45.. Gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En dandik forumlarda bile var bu özellik (:
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Güzel bir uygulama, her foruma lazım.![]()
Ee sonuç ?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hayır.. Önceki sayfalarda örnek bir screen yapıp koymuştum. Açıklamasını falanda yapmıştım. Dediğinin biraz daha değişiği (: Son giriş değil de forum içerisinde attığı son tık kabaca..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ben anladım en son ne zaman tıkladı// mesela:
biri 15.38 de sohbet alanına girdi ve bırakıp gitti saat 16.30 biri baktı en son tıklama 15.38 o zaman o kişide anlarki pc yi öle bırakıp gitmiş
herhalde böle demek istio alican![]()
Güzel bir fikir.Olabilir aslında.
bu olay sadece yöneticiler için geçerli ve üyelere açmayı düşünmüyoruz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht